försenad julklapp

Fick id. BareMinerals "get started kit"
                                                                                                                av mamma i försenad juklapp.

flowerflowerpower



Ett enkelt stilrent halsband som jag gjorde igår. Inget speciellt utan tanken är att det ska vara en enkelt utsmyckning i simpla färger och i ett simpelt tema, en utsmyckande blomma.

Sitter för tillfället och arbetar på ett annat halsband som har tagit lite mer tid och kommer innehålla lite mer färg.

Nya smycken - under arbete



Idag har jag mått lite sämre än de senaste halvsjuka dagarna. Kan vara att jag får betala för att jag tränar två dagar i rad med en inte helt frisk kropp. Så idag har jag vilat på soffan och mest kollat på "sex and the city".
Men jag har faktiskt också tagit mig till arbetsbordet och satt igång med tillverkningen av lite nya smycken. Förhoppningsvis ska jag ha fått ihop något nytt trevligt smycke att visa här snart. Ska även städa och rensa iordning bland mina smycken som jag har på lager och i samband med det även uppdatera hemsidan lite. Har varit lite lat under julveckan, men det ska det genast bli ändring på!

inflyttningskaktus

Min tanke var att jag skulle sitta och tillverka lite nya smycken idag, men så blev visst inte fallet. Idag tog jag en tur med bilen till Hallstavik där jag hälsade på min vän Jessica i hennes nya boende. Sedan 1½ vecka så har hon en liten lägenhet i Hallsta. Mysigt. Det var riktigt trevligt att ses, då vi inte gör det så mycket, och vi får se till att ses snart igen. Vi kom fram till att vi går ta en middagskväll men en bra film snart. Jag hade en liten present i form av en "inflyttningskaktus" till henne. Håll den vid liv nu Jessica! ;)


sex and the city



Det blev träning idag, och det gick faktiskt bättre än väntat. Hoppas jag inte ligger sjuk imorgon bara, är jag pigger så åker jag iväg och tränar mitt sista styrketräningspass för denna säsongen.
Nu tänkte jag slå mig ner i soffan och kolla på lite "sex and the city". Började kolla på serien igår, eftersom jag fick boxen med alla säsonger i julklapp. Har tittat på tre stycken tror jag och nu ska jag fortsätta. Det är så lätt-tittade avsnitt och man fastnar direkt. Eftersom jag har varit iväg och tränat idag så har jag inte hunnit sitta vid smyckesbordet utan det får bli imorgon. Kanske dyker upp lite nyheter under nästa vecka!
Fick även en julklapp till idag av mor, id.BareMinerals foundation (startkit). Mycket bra!

23.04 - kvällsfika



Nu är det dags för en liten kvällsfika i form av en kopp varmt te och en skiva mjuk pepparkaka som min mormor bakat. Mums!
Morgondagen består förhoppningsvis utav träning, om jag mår bättre imorgon när jag vaknar (har varit dålig, på gränsen till sjuker sen julaftonskvällen nu). Annars blir det till att vara hemma, ta det lugnt och se till att bli frisk. Ligga i soffan och kolla på "sex and the city"  t.ex. Sen ska jag även ägna tid till att tillverka lite nyheter till min hemsida.
God kväll på er och sov gott!

Julafton 2008 - Kollage


Mina julklappar - 2008


Mor&far: Värmespolar, Sex and the city-box, Sex and the city-filmen, Kosta Boda skål, Björn Borg trosor, hörlurar, makeup borstar (rouge och eyeliner), sport-BH, träningstopp-PUMA, "Förtrollad", tuperingskam x2, PILGRIM-berlocker (till mitt armband), hudkräm (liten tub) och två böcker (inte med på bilden, de var försenade).
Daniel: 2st Disney klassiker-DVD
Dennis: 2st Disney klassiker-DVD
Christian: Parfym&bodylotion-DKNY (presentförpackning), Hårtork-Björn Axén, Björn Borg trosor (samma mönster som mor&far), Mamma Mia-cd skiva, Body butter&body scrub-SPA och ett mycket fint julkort.
Kristoffer&Zara: Dagsupplevelse-Smartbox (Till mig & christian).
Jag och Christian ska åka på en pralinkurs. Hur mysigt som helst.
Farfar&Renate: Pengar
(Kusin)Fredrik: En tygsäl som han har gjort själv. Superdupersöt. Den hamnar bredvid den fina träbilen jag fick ifrån kusin-Johan för några år sedan.
Louise: Mycket snygga lila strumpbyxor! (a)

Tack allihop, för mycket fina julklappar!

Sedan ska jag och mamma åka och kolla efter en foundation som jag vill ha, men som hon inte kunde handla då hon inte visste vilken nyans jag skulle ha. :D

NY BILD! :D

Titta, nu gick det !!! (a)

skitbloggprofilinställningar

Har flera gånger försökt ändra bild under profilen, men det vill sig INTE. Är alltid problem med det där, varför? Jag byter, den säger "OK" men det är fortfaranade samma bild som sist. Är alltid så när jag försöker byta bild. Ibland när jag har försökt ett hundratalsgånger så går det och de andra tillfällena så blir jag irriterad och ger jag helt enkelt upp. Sluta, och byt bild åt mig nu!

julafton


Julfin - det här ska jag ha på mig imorgon.


beställning på långt halsband klart.



Så var jag klar med det andra halsbandet som jag har pratat om.
En ändring på en tidigare beställning. Gjorde ett likadant halsband tidigare som var kortare, men det visade sig att det skulle bli ändrat och hon ville istället ha ett sådant halsband fast längre. De korta halsbandet sålde jag då till någon annan så har jag nu gjort detta. Lite smålångtråkigt att göra den långa kedjan, men nu är det klart och det blir ju snyggt. Tycker jag iaf!

tankar om Lussebullar.



"Lussebullar är riktigt riktigt goda,
jag skulle kunna äta hur många som helst.
De känns inte så onyttiga heller,
som vanliga bullar gör.
Det är nog för att de är gula
(funderar)
.....som frukt!!
De lurar helt enkelt mig."


                                                                     --  Daniel, min storebror.

Saknar nyårssmycke?

desireedesign

Läckra partysmycken, kommer snart på desireedesign.se
här ett halsband som passar till bl.a. nyårsfesten i färgerna guld och turkos.

21/12 - 4:e advent!



Så var det den 21a december och därmed även fjärde advent. Det är bara några dagar kvar till julafton och jag längtar så tills dess. Tycker det är så underbar stämning, god mat och trevligt sällskap. Visst? 
Jag gick i alla fall upp och tänkte det fjärde ljuset till frukosten imorse. Hur mysigt som helst ju. Saknar bara lite snö på marken ute, vill verkligen att det ska vara vitt på julafton.

ändringen av halsbandet



ändrade lite på halsbandet redan ikväll, och det var ju bra för det visade sig att jag nog ska träffa Louise en stund under morgondagen. Satte in flera lila pärlor, bland annat i en lite mindre storlek också. Blev lite mer färg och lite fylligare, jag tyckte det blev bättre. Hoppas Louise tycker det är fint också.
Blev det finare? Vad tycker ni?

julgodis



jag och mamma har gjort lite julgodis. mums.

handgjort nyårshalsband



Så, då har jag gjort ett av de halsbanden som jag har tjatat om. Det är en beställning på ett nyårshalsband utav Louise och eftersom jag vet vad hon ska ha för kläder på sig på nyårsfesten har jag försökt matcha det till de. (a)
Kanske att jag kommer göra några småändringar, slänga in lite mindra pärlor här och där, speciellt i slutet. Sen har halsbandet fått ett annat lås än tanken, men hittade inget sådant + att det nog blir bättre såhär så att du inte tappar det under allt partajande! ;)

Pärlor



Idag fick jag lite pärlor med posten. Dock var det inte de jag trodde utan det var några som jag beställde igår, vilket man kan kalla snabb leverans. Det tycker vi om. Beställde  i alla fall lite svarta och mörklila glaspärlor till två olika halsband. Hoppas på att det andra delarna kommer imorgon så att jag kan göra de halsband jag har tänkt.

www.desireedesign.se

smyckesdelar saknas

Idag tänkte jag att jag skulle sätta mig och göra ett halsband som jag har tänkt på ett tag, men då visade sig det att massor av mitt basmaterial var slut. Inge bra, inge bra alls! Tror jag har beställt lite i en beställning som jag hoppas dyker ner i brevlådan imorgon. Hur som kunde jag helt enkelt inte göra det jag hade tänkt så jag städade, tvättade och fixade med disken istället. Ojojoj va duktig jag är ;)

Hoppas på att alla delar till Louise halsband kommer snart så att jag kan göra klart det till henne så att hon får se det innan nyår och kan godkänna det! (a)

smycken i julklapp?


julklappsinhandlingen klar.



Nu har jag varit väldigt dålig på att skriva här igen. Det ska bli ändring jag lovar! :D
Jag har inte gjort så där jättemycket de senaste dagarna, men på något sätt har jag det. En sak som jag vet i alla fall är att jag är klar med julklappshandeln. Helt otroligt! Tror inte jag har varit klar så här tidigt någon gång. En dum grej med det är att jag fortfarande vill handla julklappar, vilket kan göra att det blir ännu mer. Nej, jag får försöka hålla mig ifrån det. Får helt enkelt vara nog nu. Har köpt en hel del! (a)

Har beställt lite pärlor också. Hoppas att det kommer snart. Jag ska göra ett nyårshalsband till Louise. Samt ett annat halsband, + att jag tänkte pyssla ihop lite "nyheter" till hemsidan.
www.desireedesign.se

två små monster


julshopping



Jag har varit jättedålig med att skriva här de senaste dagarna, men det känns knappt som om jag har varit hemma. Därmed problemet med att sitta vid datorn och kladda ner några rader. Nu sitter jag dock här, även om jag är lite upptagen, men tänkte i alla fall berätta att jag och söta Louise var in till storstaden och julshoppade lite igår. Det blev verkligen en hel dag och jag är nu i stort sätt klar med alla julklappar. Tror aldrig jag har blivit klar så här tidigt någon gång förut (a)
Vi tog även en sväng förbi NK och kollade på julskyltningen, men tyckte inte det var sådär jättemycket att se. Vill se mer tomtar där jag (;

Det var i alla fall en jättetrevlig dag på stan, och även en trevlig kväll sedan när vi kom hem. Mer bilder om det kommer snart, men nu ska jag gå iväg och vara social igen. En del av släkten är nämligen här på lite jul-fika-besök!

smyckestillverkningsbordet



Idag fick jag lite mer pärlor i brevlådan, inte mycket men lite. Det visade sig dock att jag saknade en annan sak som jag nu även måste beställa, trots att jag egentligen inte har råd. hur som.
Har inte hunnit göra några smycken idag däremot, eftersom jag inte haft så mycket ledig tid. Behövt göra det ena och det andra, samt att har städat lite. Nu ikväll ska jag åka iväg och styrketräna lite. Är jättetrött och vill helst bara lägga mig på soffan, kolla på en bra film och trycka i mig något onyttigt! men så blir det inte.
Imorgon ska jag iväg och fixa en julklapp till. Oj, va bra jag är! (A)
Ta en titt in på min hemsida så kanske du hittar någon liten julklapp!

åter snö

Somnade till på soffan efter julkalendern och när jag vaknade till igen så var det vitt på backen. Det snöar igen! Och precis just nu, medan jag skriver detta, börjar stora mysiga snöflingor falla ifrån himlen. Var bara tvungen att säga det. Tyckte det var sååå mysigt. Ja, oj vad det snöar NU! :D

hjärteligt halsband.



Titta på detta. Jag tog mig faktiskt i kragen och pysslade ihop ett halsband nu under kvällen.
Detta är faktiskt en specialbeställning, men vet inte om det var exakt så här halsbandet skulle se ut. Det får dock se ut så här så länge tills jag får en möjlighet att fråga om det ser bra ut eller om något ska ändras. Det är ett halsband utav svart runda glaspärlor tillsammans med ett stort svart glashjärta. Gulligt va? ;)

Imorgon ska mor min ha möte hemma så att hennes arbetskamerater får se alla tomtar vi har (vilket vi har i mängder) och samtidigt kommer de nog invadera mitt smyckesbord för att se vad som finns. Så får se hur det går! :D

tomtar och troll



TOMTAR
Jag, Christian och min mor & far var som sagt var ner på julmarkaden i söndags. På julmarknaden hittade jag och mamma dessa underbart söta tomtarna. De är jäättesmå och hur gulliga som helst, så mamma kunde helt enkelt inte låta bli att handla några stycken.

Idag hoppas jag att det kommer lite pärlor i påstlådan, för då kommer jag sätta mig direkt och pyssla ihop lite smycken. Så förhoppningsvis kommer det upp lite bilder på nya smycken här, vilka även kommer finnas för beställning på min hemsida.

www.desireedesign.se

Julstämning på hemsidan.

    

Andra advent



Andra advent.
Tiden går så fort, det är redan den 7/12 och det är inte långt kvar tills julafton är här, 2½ vecka bara. Plötsligt är vi där. Idag har jag varit in en stund på julmarkande tillsammans med min älskling och mor&far. Det var bara så himla kallt, men mycket folk var det i alla fall, trevligt.
Ska sätta mig och pyssla lite med min hemsida snart. Kajsa, min kära kompis, jobbar för fullt med den sida som tillslut ska upp. Jag hade dock tänk piffa till den sida som är. Ta en titt på hur den ser ut nu!
Det går som sagt var att beställa redan nu, broschyrerna ligger uppe så att man kan titta på alla smycken (fler kommer dock tillverkas, + alla specialbeställningar jag får in lite då och då).
Har beställt lite nya pärlor, samt kikat på annat jag ska beställa. Så hoppas jag får ett eller två paket i brevlådan i veckan nu. Mycket roligt! Nej, nu ska jag göra lite nytta.Tjohej!

Godermorgon

Själv gick jag upp för ca: 40min sedan. 05.30 ringde som sagt var min klocka. Det visade sig vara så att jag fick lite tid över då jag inte orkar sminka eller fixa iordning mig någe. På med myskläder och packa ihop mina grejer. Lite frukost i magen, sen åker jag. Är väl hemma igen om ca: 3 timmar. Skönt!

Älskling kröp ner i min säng i natt. Dundermys! Hör av mig igen senare, tingeling!

Uschfilm och träning för hela slanten.

Idag har jag inte suttit här mycket känner jag. Har varit en heldag på Bosön, träning för hela slanten. Sen har man inte gjort så mycket när man kommit hem. Tittade på en film nyss, vilken var en film som man bara satt & var nervös till. Så jobbigt. Den var väldigt bra, men usch så hemsk. "The invasion" hette den. Titta på den nu! :D

Imorgon ska jag upp tidigt. TIDIGT! jag menar verkliigen tidigt. Kl:05.30 kommer jag ställa väckarklockan på, vilket betyder att jag skulle sovit för länge sen. Ska iväg till Rimbo, ska vara där kl:07.00, för att sminka till en fotografering. Bilder kommer komma upp här senare hoppas jag. Det tar väl ungefär två timmar, sen ska jag hem och kolla på julkalendern! mysigt? jomenvisst. Sen blir det väl kanske lite julmarkanad också. Andra advent ju! mysmys.

Min älskling kommer troligen hit i natt också. Underbart att vakna upp och se honom bredvid mig i sängen.

Beställ desireedesigns höst- och vintersmycken.

höst- och vinterkollektionen finner du på www.desireedesign.se
Modell: Erica Lindholm   Foto: Emma Tüll

Nu kan du se mina höst- och vintersmycken på hemsidan!
Ta en titt förbi och spana in mina smycken.

smyckesbroschyren klar, hemsidan nästa



Igår gjorde jag klart det sista på min lilla brochyr, och tror det blev bra i alla fall.
Nu ska den bara upp på hemsidan, men vet inte riktigt när det blir, men hoppas i alla fall att det blir snart.


Foto: Emilia Öije  Modell: Anna Kubel
Makeup & hår: Jag   Smycken: desireedesign

julstädning hos älskling



Nu är jag åter igen hemma och det är dags att ta tag i allt som måste göras igen.
Jag har haft det helt underbart hos min älskling, och ville inte åka därifrån imorse, Längtar redan tills vi ses igen.
Men nu är jag hemma och det finns en del saker jag måste ta tag i. Bilderna som ska användas till min broschyr har jag nu fått och ska så snart jag kan fixa till det så att den också kan slängas upp på min hemsida. Jag ska även fick iordning lite bland mina smycken nu så att det är rent och snyggt till nästa vecka, för då kommer det besök hem hit.
Hör av mig snart igen!

Julpyntningssemester

Nu bär det av in till Norrtälje för att lite senare åka vidare till Stockholm, där hoppar jag på tåget till Falun, för att sedan åka vidare till Grycksbo. Så nu blir det lite semester, julpyntningssemester. Jag ska åka hem till min älskling och vi ska göra hans lägenhet julfin. Superdupermys ska det bli! Hem kommer jag igen på torsd, så hejdå till dess!

Lucka 1

www.desireedesign.se

1:a december
Nu är broschyren i stort sätt klar. Väntar bara på några bilder, samt att lite småändringar ska göras. Sedan kommer även denna smyckeskatalog hamna på hemsidan. Julsmyckena kan du redan se på www.desireedesign.se

RSS 2.0