födelsedag

Idag är ingen vanlig dag,
för idag är Daniels födelsedag,
hurra hurra hurra!

GRATTIS till min bror DANIEL som fyller år idag!


desireedesign - Långt, enkelt halsband.

www.desireedesign.se

Ett mycket enkelt halsband som kan användas både nu och till våren.
Jag har kommit igång lite försiktigt igen med planering och tillverkning utav vårsmycken,
och när jag har fått ihop lite smycken ska jag försöka få till så att den nya hemsidan kommer upp.

nedräkning

Nu är det bara en vecka kvar tills jag fyller år. (a)

smyckesset - snowflake

Specialbeställning till en födelsedagspresent.

Som jag skrivit tidigare så fick jag för ett tag sedan en specialbeställning på ett smyckesset (halsband+armband) som skulle vara en födelsedagspresent. Här kommer nu i alla fall en bild på smyckena.
Både halsbandet och armbandet är tillverkade utav smyckesdelar i äkta silver (sterling silver925) och utav pärlor i swarovskikristall (i riktigt fina och glittrande) och svart onyx.

s o v e r

Här om dagen kom min kära Christian hit, helt underbart. Men i och med detta harj ag blivit lite dålig att uppdater här, samt göra saker som jag bör göra. Jag ska sätta mig nu en stund och finna lite inspiration till nya vårsmycken. Till störta del har jag faktiskt sovit, har varit så trött. Blir nog bättre om någon dag, och jag ska se till att ha något roligare som en smyckesbild att slänga upp här snart.

Vårkänslor - skisser av smycken.

desireedesign.se

Jag sitter som sagt var här hemma och skissar på lite vårsmycken.
Får se vad som kommer tillverkas och exakt hur slutresultatet ser ut senare.

vårsmycken

Nu har jag kommit igång lite lätt med skisserna över vårsmycken. Jag ska göra en liten vårkollektion som är tillverkad i lite finare material som ex. swarovski och sterlingsilver 925. Jag ska försöka hålla kollektionen sprudlande färgglad så att den matchar alla känslor som kommer vårtiderna.

sexandthecity


Nu när jag har kollat klart på hela serien (A),
 så ska jag sätta mig ner med en kopp te och kolla på filmen.

borta bra

Just nu sitter jag hemma hos söta Louise och vänta på att hon ska göra sig iordning, för sedan åker vi hem till mig istället. Igår var vi på bio, mycket trevligt och vi båda tyckte filmen var riktigt bra. När vi kommit tillbaks till Norrtälje så gick vi båda hem till henne och sov här. Så behövde inte min far komma in och hämta mig, skönt för honom.

Nu ska vi som sagt istället hem till mig, för jag har lite saker jag måste göra och Louise visste inte hur hon skulle fördriva dagen, så hon får helt enkelt följa med och hjälpa mig lite. Jag ska fylla i massor av papper som har med företaget att göra som ska skickas iväg. Jag måste beställa en stämpel med en logga som jag kan stämpla på mina smycken. Jag ska börja designa vårsmyckena, i alla fall en liten kollektion. Ja, det finns lite att göra.

B i o


Nu ska jag göra mig klar för att åka in till Norrtälje, för sedan, äntligen, ska jag & Louise
vidare till sthlm för att kolla på bio, "bröllopsduellen". Vi har pratat om att gå på bio
väldigt länge nu. Det ska i alla fall bli mycket trevligt. Först ska vi väl ta och äta något också.

Imorgon ska jag börja göra lite designskisser inför vårsmyckena.
Kul. Sen har jag även gjort klart födelsedags-beställningen som jag hade fått,
men eftersom det är en födelsedagspresent kan jag inte lägga upp någon bild än.
Det får vänta, men det kommer inom sin tid.R E A


framgång - det går framåt.

Idag åkte jag & min bror iväg för att jag skulle få lite hjälp att studera min skada, och till min glädje var skadan liten och jag kommer förhoppningsvis bli bra och kan springa snabbt snart igen (a), dock hjälper det inte inomhussäsongen något eftersom den är så kort. skit för det. Om 4-6 veckor kommer jag i alla fall TROLIGEN kunna springa snabbt igen, wiiiee! Men lite deppig är jag fortfarande för att det var tvungen att brista i första tävlingen, jag hade faktiskt fått kunna tävla fram till DM iaf.

Sen när jag kom hem idag visade det sig att det log ett paket med lite pärlor i brevlådan, vilket betyder att jag ska sätta mig och börja göra beställningssmyckena. Trevligtrevligtrevligt.

upp & gå igen.

Kl:14.05 idag, 48h efter skadetillfället, kastade jag bort kryckorna och började med min rehab. Det var enkla övningar så som att gå i sidled som gällde och det gick bra, vilket känns väldigt skönt. Jag får gå försiktigt och tänka på att inte stödja mig för mycket på fel ben så är det ingen fara. Förhoppningsvis kommer rehaben gå riktigt bra, men det gäller på att inte springa snabbt för tidigt & göra för hastiga rörelser med min skadade muskel (a).

Annars idag så har jag fått lite smyckesdelar till beställningen på en födelsedagspresent jag har. Resten av mina delar kommer förhoppningsvis imorgon så att jag kan börja. Jag hade även beställt lite presentkartonger som kom med paketet idag. Riktigt fina! Så nöjd. Jag slänger väl upp en bild på de senare.

Nu när jag även får sitta här vid datorn igen ska jag börja göra lite skisser för vårsmyckena, samt planera hur jag ska göra om hemsidan tills det att sidan Kajsa jobbar med är klar.

SKADADSom sagt, ja jag är skadad. Soffan har varit min bästa vän de senaste 36h ungefär. Jag får egentligen inte vara uppe & hoppa på min kryckor så mycket utan ska istället ligga med benet i högläge enligt min bror. Jag tar mig nu i alla fall en liten sväng förbi datorn för att uppdatera om dagen som egentligen inte är så mycket att skriva om. Sorgen över att inte få tävla någe mer under vintern sitter fortfarande kvar. Kunde jag inte fått tävla fram tills DM iaf, sedan hade de högre makterna kunnat sno min baksida ifrån mig.

En ändring från igår är att rehabiliteringen börjar redan imorgon, men med väldigt simpla saker, som att gå t.ex.
saker som att "gå i sidled" & "stå på ett ben och blunda" står på schemat.
Så är det minsann. Idag har jag fått hållt mig sällskap av TVn (och med det menar jag min "sex and the city"-box), samt kakor, kex och cola. Så var det med den nyttigheten.

Bästa blev sämsta.

Idag hade jag min första tävling, och troligen min sista för denna säsongen.

Försöket gick riktigt bra, kanske lite för bra (visade det sig), jag sprang på 7.98, vilket är 1 hundradel ifrån mitt pers. Det kändes riktigt bra, speciellt som första tävling och jag hade en kanon säsong framför mig, i alla fall i två timmar till. 

Finalen kom och jag drog sönder min baksida, nu ligger jag här i soffan och har flera veckors rehab framför mig. Skit!
Jag såg verkligen fram emot denna säsong, extra mycket med den kanonstart jag fick.
Klart allt inte skulle få vara "perfekt", nu är jag trasig :(
Jag är så besviken. Min otroliga glädje över ett bra lopp och en bra tid övergick snart i en otrolig besvikelse och irritation.
Jag vill TÄVLA, men jag kan ju glömma det nu, och jag som har planerat in en hel hög med tävlingar under vintern.

Ingen lycka idag alltså.


Beställning

Nu när det lila halsbandet är klart har jag fått mig en ny uppgift. Det handlar om en beställning på ett armband & halsband till födelsedagspresent, riktigt roligt. Jag skrev ut en massor av sidor med olika smyckesdelar som jag ska lägga en beställning på. Under dagen idag ska jag planer och skissa lite så jag vet exakt vad för material jag behöver så att jag ska komma igång med tillverkandet så snart som möjligt. Det är min huvuduppgift för dagen minsann.

Lila.skönhet

www.desireedesign.se

Här är halsbandet som har legat i delar ett tag nu, äntligen klart!
Jag tänkte göra en sak till på det, men det visade sig att jag saknade en liten del, så kanske kommer lägga till det senare, får se.

återfunnen

Så var jag hemma i Lohärad igen, men det var inte roligt att åka ifrån min älskling idag. Fick en liten tår i ögat. Känslan av att vilka flytta dit växte sig ännu lite starkare. Härligt! :D
Nu är jag i alla fall hemma igen och har varit och tränat. Första stopp när man åter lyckats tagit sig till Norrtälje var minsann idrottshallen på Roden. träning, träning, träning. Det är nämligen träning imorn igen, och sedan på söndag är det säsongens första tävling. wiiee. Så får vi se hur det går. Innan det är träning imorn har jag lite tid hemma i lugn och ro och då funderar jag faktiskt på att få lite vettigt gjort. Jag SKA göra klart detta halsband som jag har velat med hur länge som helst, och en bild ska upp här! Sedan skulle jag behöva städa rummet. Fundera på hur jag ska designa om hemsidan (för julen är minsann över nu). Sortera upp vad det är för smycken jag har kvar för försäljning här hemma och sedan är det en massa annat. (usch, jag vill hem till Christian igen(a)).

Nej, nu ska jag ta en kvällsfika(?) och sedan ska jag sova. Det var visst mycket att göra imorgon innan jag beger mig iväg till Bosön, brumbrum.

födelsedag

GRATTIS CHRISTIAN MIN ÄLSKLING <3

semester

Idag ca. kl: 16.42 ankom jag till Falun C och fick åter igen krama om min älskling. På tisdag den 6 januari fyller nämligen Christian år och jag tog helt enkelt en liten semester upp hit för att fira och umgås med honom. Helt underbart.
Detta betyder helt enkelt att jag kommer ta lite semester ifrån bloggen, eller i alla fall ifrån min tillverkning utav smycken där hemma. Jag håller fortfarande på med det smycket jag har skrivit om, då jag inte riktigt vet hur jag vill att det slutgiltiga smycket ska se ut, men förhoppningsvis kommer jag på det när jag kommer hem igen. Troligen blir det på torsdag som jag hoppar på tåget hem igen. Tävling i helgen nämligen, säsongens första. wiie!

Fick föresten en julklapp idag, ifrån söta Nora. Presentkort på "Elisabethskolan, the swedish skincare academy", så nu ska jag beställa en helkroppsmassage eller en ansiktsbehandling, har inte riktigt bestämt mig än så det kanske blir något helt annat. Jag och Sara (som också fick en julklapp i form av presentkort) ska ta oss en dag då vi åker dit. Tack så jättemycket Nora! Guld.

Nyårsaftonpappa & mamma
Håkan & Lena
storebro Daniel, jag & lillebror Dennis.
kusinerna Johan & Fredrik
jagJag & en frusen kusin Fredrik.
Lite bilder ifrån nyårafton hemma hos mig med min familj & den andra familjen Andersson.
Saknade min Christian otroligt mycket bara, längtar tills jag ska åka till dig på söndag.


Jag började det nya året med att kolla på de första 6 avsnitten på säsong 3 på "sex and the city".
Ja, det är mitt liv det.

2009Så var det ett nytt år med nya möjligheter.

RSS 2.0