gbg + Liseberg ,


En dag på Liseberg.

Igår kom jag hem igen ifrån en helg i göteborg. I torsdags åkte jag hem till Lohärad för att sedan på fredag kl:06.00 vara på sportcentrum i Norrtälje för att kliva på bussen som skulle ta oss alla ifrån Rånäs4H till gbg och världsungdomspelen.
Vid ca: 14.00-14.30 var vi framme vid Ullevi. Några av oss åkte vidare till vandrarhemmet där vi skulle sova. Jag sov i ett 6-bäddsrum där det fanns 3 våningssängar varav en av dem stod framför fönstrena så vi kunde bara öppna ett fönster litegrann vilket gjorde att det blev väldigt varmt i rummet när man skulle sova. Rummet var INTE stort.

Eftersom jag själv inte kan tävla ännu så fick jag, med sällskap av Kajsa, se till att träna lite istället. Gick inte riktigt som jag hade tänkt mig då mitt knä gjorde ont igen, hoppas det blir bättre snart. Sedan satt jag på läktaren i solen och tittade och hejade på alla andra som skulle springa, hoppa och kasta.

På lördagen, efter det att 100m-loppen hade gått och jag och Kajsa hade tränat duschade  i och gjorde oss iordning och begav oss sedan till Liseberg där bl.a. jag och Louise åt störta mjukglassen. Mycket trevligt.

I söndags kväll hoppade vi på bussen igen för att åka tillbaks hem till Norrtälje. Kl:20.45 åkte vi och vid ca kl:04.30 på måndag morgon var vi åter igen på sportcentrum. Åkte hem till Lohärad, sov några timmar, solade lite och gjorde mig sedan redo för att åka hem igen. Hoppade på tåget i Uppsala (fick skjuss dit) och var åter i Falun vid kl:20.32.

mor min fyller år,

Grattis mamma som fyller år idag! :)

Imorgon åker jag till Lohärad.

GRATTIS, och glad midsommar!

Glad midsommar, och grattis till min till min lillebror som fyller 19år idag!


Party hos björnar och cath :D

bror tar studenten ,


Så här såg broder ut när jag skjussade in honom till champangefrukosten tidigt imorse.

Idag tar min lillebror Dennis studenten.
GRATTIS!


Snart snart ska vi åka in till Norrtälje för att se när alla elever, därmed även min bror, springer ut ifrån skolan.
Sedan ska de åka flak igenom staden, innan det blir till att åka hem och fika!

Desirée vill träna och tävla ,

Hittade bilder på pappas kamera ifrån
tävlingen den 11/1 2009
då jag skadade mig.


Taggad inför finalen .
starten ,
SKADAD!


Är så sjukt sugen på att träna riktigt hårt, springa fort och få tävla igen.
Kan inte allt bara bli bra igen så att jag kan få göra det (a)

I K E A ,

Idag så åkte jag, Christian, Catherine och Björnar iväg till IKEA med släp för att handla lite. Blev borta länge och nu när vi kommit hem är jag såå trött. Vi fick i alla fall med oss en sängram och en liten bokhylla till sovrummet. Sedan blev det lite annat krimskrams. Sängramen blir det nog till att skruva ihop först när vi kommer hem igen från Norrtälje under eller efter helgen. Bilder på hur det blev tillslut ska jag slänga upp då det är klart. Nu är vi båda så trötta att det blir till att slå igång en film och slötitta på.

För övrigt så har jag inte tränat någe denna vecka än, jag upptäckte ju att jag glömt mina joggingskor i Lohärad. Sedan var jag borta hela dagen igår och idag har jag inte heller varit hemma mycket. Idag skulle jag köpa nya skor (vilket faktiskt behövs), men då var vi in på Löplabbet och hon som jobbade där var upptagen med någon annan som prövade tusentals skor på löpbandet och hon hade visst aldrig tid med mig, så vi gav upp.

Igår var jag i alla fall bort till Avesta och gjorde två sminkjobb tillsammans med hårstyling/uppsättningar. Det var Evelina och Sofie som skulle på studentbal. Mycket fina blev de. Håll utkik på min makeupblogg för att se bilder på dem.

mor&dotter-armbandDessa smycken gjorde jag lagom till morsdag, och gav sedan armbandet med "mother"-hjärthalvan till min mor i en liten morsdag-present.

Tyckte det var otroligt gulligt, och numera bär jag min halva av armbandsparet.
"Bestfriend"-brythjärtat har fått en ny mening. Dela ett armband med din mor/dotter.

(armbanden är gjorde i matchande design, bara olika färger. Materialet jag har gjort de i är äkta silver 925 och swarovski i olika varianter).


studentpresent ,Jag designade och pysslade ihop ett armband som studentpresent till min underbara Kajsa.
Jag har använt material och färger som ska passa just henne.

Armband av sterling silver 925, swarovski och sötvattenpärlor.

studenter ,KAJSA TOG STUDENTEN - 5/6


I fredags var jag till Uppsala för att gratta underbara Kajsa som tog studenten. Se bara så fin hon var :)

Idag ska jag hem till Grycksbo igen. Jag blir i alla fall skjussad till Uppsala och åker därifrån istället för att behöva ta mig till Stockholm med buss och grejer. Är så himla trött så det är skönt.
När jag kommer hem igen ska jag självklart pussa på min älskling som jag saknar så även om det bara gått två dagar sedan vi sågs sedan, men sen ska jag även installera The Sims 3 som Christian har köpt till mig. Jag är så GLAD!

Idag är det lite finare väder ute, och jag hoppas det håller i sig och blir ännu finare ute under veckan, vore ju underbart.
På fredag blir det studentfirande igen, men då är det min lillebror Dennis som springer ut ifrån skolan. Hoppas det blir sol och varmt då. Jag vill också ta studenten (igen), det var så otroligt roligt.
På tisdag ska jag till Avesta och sminka två söta tjejer till deras bal. Det ska bli väldigt roligt.

hemkommen ifrån mallorca ,

Natten till igår, kl.00.30 landade vi åter på Arlanda. Vi hade kanonväder hela resan, otroligt skönt. Nu är man hemma i Sverige igen och här var det minsann inge roligt väder. Regn och rusk, hoppas på att solen ska hitta hit snart igen.

Lite bilder ifrån resan:

Christian & jag när vi har landat i Palma/mallorca.
hotellet Elisa, där vi bodde.
frukost ute på Catherine&Björnars balkong.
jag & Catherine ligger och solar medan killarna är ute och snorklar.
Christian & jag sista kvällen.

RSS 2.0