inflyttningspresent



Inflyttningspresent

Denna är helt underbar,
Desirée tycker om!

kokbok & kakbok



Flyttpresenter

Jag funderar på att kanske baka några kakor idag eller imorgon.

frukost



frukostdags

Grycksbo

Åter lyder rubriken Grycksbo, men idag är det lite annorlunda. Idag är min första dag i mitt nya boende. Igår hoppade jag, mamma och pappa in i bilen, packade den full med mina saker och det bar av mot Falun och Grycksbo. Igårkväll åkte de hem igen och nu sitter jag är, ska äta frukost och Christian är och jobbar. Har en hel del upp-packande att göra idag. Det finns en sak som är värra än att packa, och det är att packa upp. Vart ska jag lägga allt?

Fick lite inflyttningspresenter igår också, mycket trevlig och mycket glad blev jag. Under veckan kommer även den nya soffan anlända, vilken kommer bli otroligt mycket trevligare än den vi har nu. Och på onsdag får vi finbesök utav min storebror Daniel.

Hej så länge!

utgång & flytt

Så, klockan tickar på och det är snart dags att dra in till Norrtälje för att träffa tjejkompisarna. Käka lite och kolla på Lets dance, sen blir det utgång! :D Superkul kommer det verkligen att bli. Imorgon är det bara att gå upp och göra sig ordning och packa ihop det sista, sedan bär det av till Grycksbo och mitt nya boende, samt min älskling! <3 Imorgon är det helt enkelt flytt som gäller. Spännande!

favorit i repris ,



Halsband utav sötvattenpärlor, swarovski och sterling silver 925 (äkta silver) delar.

För er som kollade in på min tidigare blogg har sett detta halsband förut.
Det är en favorit i mig, så här kommer lite favorit i repris.
Jag kollar nu igen alla mina smycken inför flytten för att se vilka smycken som ska upp på den "nya" hemsidan.
Jag har även införskaffat så att jag kan sätta på tags med en logga på varje smycke som jag tillverkar/designar.
En liten tag har även detta halsband fått nu.

i väntan ,

Klockan går så sakta när man väntar på något, jag väntar nämligen på att postbilen ska komma och förhoppningsvis slänga ner lite pärlor i min brevlåda. Eftersom inte pärlorna kom igår (vilket jag hade hoppats på) så förväntar jag mig at de kommer idag, annars blir jag lite arg.


uteträning.



Igår var det träning. Och det var här vi tränade, i snön.
Lagom till att jag skulle springa mina intervaller (10x300m) började det självklart blåsa massor, och snöa.
Minusgrader var det självklart också. Desirée blev till en isbit.

VART TOG VÅREN VÄGEN?!

JAG BYGGER OM.




Nu ska jag minsann ta tag i hemsidan och bygga om lite, detta med hjälp av Kajsa.
Fick även hem lite pärlor häromdagen som jag ska göra ett smycke av, vilket jag ska använda som bidrag i en liten tävling. Väntar på mer delar, vilka jag hoppas få på måndag.

god natt ,

Har inte så mycket att berätta för det är inte så mycket som har hänt. Det känns som jag mest har tränat de senaste dagarna och har jag själv inte tränat så har jag haft små lektioner med friidrott. Det var i alla fall sista gången på Grindskolan igår (vad jag vet i alla fall) där jag har haft lite prova-på-friidrott med barn i åldern 6-8år ungefär.

Träningen för mig går bra, tror jag. Jag har dock börjat må dåligt en stund efter det att träningspassen är klara. Vi har nu här hemma kommit fram till att det kan vara så att jag har för dåligt vätskeintag. Så börja dricka vatten Desirée! säger jag till mig själv.

Tänkte beställa lite nya pärlor här snart föresten. Dags för lite vårsmycken nu tycker jag. Fick lite vårkänsla idag när solen sken och det i alla fall blev +6 grader ute.

Nu ska jag i alla fall gå och sova, snart. Så god natt på er alla!
Saknar min Christian föresten! <3
Längtar så efter honom.
Men snart blir  det flytt så då får vi ses mycket.


kvällen i bilder ,

..med en typisk Kajsapose ;OKajsa skrämdes lite när hon skulle öppna pizzadegsförpackningen. ;DVi käkade hemagjord pizza, mumsigt.   Dock köptes väl alla ingredienser och deg typ klara, så det var bara att göra en pizza av det. :)min pizzabit.
jättesöta.
nu blandar vi dipp.Sen tittade vi på melodifestivalen.
Ett plastäppelskrutt.sååå söta.
Jag & Louise,  jag vann, och jag vann även mot Kajsa. :D

melodifestivalen ,

Idag blir det som sagt en heldag med de underbara flickorna Kajsa och Louise. Vi ska ha en melodifestival-kväll.

två år ,

Idag är det två år sedan jag fick mitt körkort. ;O

Har varit duktig idag och städat och tvättat lite här hemma så att pappa möjligen blir lite glad när han kommer hem. Snäll jag är va (a)
Jag skulle även behöva packa eftersom flytten närmar sig. Har hela tiden trott att det inte är så mycket att packa, eftersom jag faktiskt inte har så mycket att ta med mig. Men här om dagen slog det mig att det faktiskt är en del att packa, med tanke på att alla smycken och pärlor ska med, samt små grejer som ligger överallt. Det blir till att rensa ur lådor lite här & där för att hitta massor av saker som är mina. Uj, plötsligt blev det mycket.

Nu ska jag i alla fall äta lite, för senare idag så ska jag iväg till Bosön och träna, vilket troligen kommer bli mitt sista träningspass där på ett bra tag. Jag hoppas att det ska kännas lite bättre i mitt ben idag och att det förhoppningsvis känns som om det är nära på friskt, tyvärr märkte jag igår att det är ett litet tag kvar innan jag kan springa på max igen, vilket kändes lite surt. Idag är det i alla fall träning, och jag tar bilen och som sällskap får jag med mig Lussan.

Imorgon blir det en trevlig kväll då jag, Lussan och Kajsa ska ha lite melodifestivalkväll.

2009-03-10 & vintervackert



Imorse vaknade jag upp, kollade ut genom fönstret och såg detta. SNÖ, massor med snö.
Hur kommer det sig att det blir världens snöoväder i mitten på november,
i mitten på mars kommer vintern på nytt,
men på julafton, inte en snöflinga?
Det är ju helt otroligt egentligen.


Nu är det i alla fall "mitten" på mars och vi har haft grått, slaskigt och plusgrader ett bra tag nu,
men helt plöstligt, morgonen den 10/3 vaknar man upp och det är helt enkelt vintervackert ute.
Som den finaste julaftonsmorgonen. Tyvärr är det närmare påsk än jul för tillfället.

Är i alla fall trött på vintern nu, och blev inte glad när det vita kommer ca: 3 månader försent.
Nu ska det vara VÅR, och inget annat.
Hejdå snö, välkommen solen!


Körde föresten fast bilen på infarten till vår tomt imorse (a)
helt och hållet fast och mina bröder fick komma ut & hjälpa mig skotta och putta på, haha.

Lite nytt ,

 

Nu har jag lagt en beställning på lite nytt,
bl.a. dessa fina små pärlorna.

åter i skogen ,

Så var man hemma i Lohärad/skogen igen. Det var minsann inte så många hemma, bara lillebror & far min. Mamma är i Norge och Daniel är i gbg, eller är på väg hem därifrån. Det har ju varit JSM+USM i friidrott under helgen, vilket jag är så ledsen över att jag inte kunnat vara med på, jäkla skada! Snart börjar jag i alla fall bli toppen i benet igen, lyckades dra till det lite på nytt för nga veckor sedan på en träning (vilket inte var så bra), men nu tror jag att jag är på G igen. Har kört styrketräning under veckan iaf :D

Som sagt så har jag tillbringat några dagar i mitt blivande hem, mycket mysigt! Jag och Christian har haft det väldigt trevligt och jag har diskat en massor. Det börjar bli lite ordning som sagt, men fortfarande mycket kvar. Ser väldigt lovande ut i alla fall. <3

Helgen har varit väldigt trevligt. Efter lite träning på gymmet med Christian och Björnar åkte jag och Christian hem till oss för att duscha för att sedan åter igen träffa Björnar och Catherine för en trevlig kväll med TP. Det var tjejerna mot killarna och självklart så lät vi killarna vinna så att de inte skulle bli griniga efteråt. ;O

Jag funderar föresten på att lägga en liten beställning på nya pärlor och smyckestillbehör så att jag kan göra lite vårsmycken. Nu när jag har fått hem min stämpel med logga ska jag minsann komma igång igen!


soffa beställd ,

Idag var jag och Christian iväg och kollade och beställde en soffa. Bilder på denna kommer när vi fått hem den.


G R Y C K S B O

Sitter för tillfället i det som kommer bli mitt nya hem. Mysigt. Christian är och jobbar, men slutar som tur är snart. När han kommer hem ska vi åka iväg och kolla på soffa och kanske en sängram, samt leta reda på ett tvätt/torkställ så att vi kan tvätta, tvätta och åter tvätta. Jag har under dagen varit duktig och städat, samt diskat. *klapp på axeln*
Det är fortfarande en del att göra innan det är iordning här hemma, men det börjar i alla fall närma sig nu. Jag slänger upp lite bilder på lägenheten när det har blivit lite mer ordning.


05.48

Uppe med tuppen, eller faktiskt tidigare då tuppen gal kl:07.00
Precis fixat biljett, 6kr, helt okej måste jag säga. Det värsta är bara att jag inte får gå och sova igen, hinner inte.
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, packa, äta frukost, göra mig iordning och sedan ta bussen som går här ute ifrån skogen kl08.15.

Jag ska som vissa kanske förstår hem till min Christian i grycksbo och kolla på mitt nya hem (a).
Om någon/några veckor ska jag åka upp dit för att bosätta mig, längtar, men nu ska jag upp och hälsa på min kära lite + att vi kanske ska kolla på soffa och en ny sängram.

vi hörs.

andra bloggen

Jag vet att det går lite segt med uppdatering här, men jag har i alla fall uppdaterat min andra blogg lite. Bilder ifrån de senaste fotograferingarna. Ta en titt!

RSS 2.0