söndagen den sista januari ,

Idag har varit en "göra-ingenting-dag". Kanske för att jag var på personalfest igår och är lite trött och sliten idag. Måste dock säga att det inte alls har varit så farligt, jag har mest varit hungrig och lite sliten i kroppen för att man inte har sovit ordentligt. Det var mycket trevligt igår i alla fall.

Imorgon är det jobb igen, 13-19.10 vilket betyder att jag inte kommer få så mycket vettigt gjort. Vi ska väl försöka ta oss in och handla imorgon innan jag börjar jobba i alla fall. Måste sätta mig och fundera över vad det är som måste handlas hem tills min födelsedag. På tisdag blir det en städa+baka dag då jag ligger lite efter på den fronten. På onsdag jobbar jag nämligen igen, samma tid som imorgon. Detta betyder att det inte är så mycket tid över att göra saker som behövs då det är på torsdag som jag fyller år. Bara FYRA dagar kvar nu, tills det är den FJÄRDE februari och DESIRÉEs födelsedag! wiiee.

crazy cat ,

Bianca ska hela tiden envisas med att krypa in under soffan för att sedan ge ifrån sig en massa ljud. Förstår inte varför hon ska in därunder om hon direkt ska börja gnälla. För övrigt är hon världens sötaste, finaste, busigaste, mysigaste och galnaste katt. Tidvis är hon verkligen helt crazy och attackerar fötter, ben och armar, klättrar ifrån golvet och upp längs hela ens kropp tills hon sitter på ens axel. Hon mördar verkligen sina leksaker (hon fick en till mus idag) OCH sin egen svans. Sedan i nästa sekund ligger hon och sover precis bredvid mig eller Christian som en lite ängel. Hur söt som helst. Får se om hon tänker sova tillsammans med oss i sängen inatt igen, sötbebisen.

Imorgon är det personalfest, vilket troligen kommer bli väldigt trevligt/roligt. Imorgon fyller även min storebror år, 23 hela. Och då min bror fyller år imorgon betyder det att det bara är 5 dagar kvar tills jag fyller år (imorgon alltså).
Ska nog sätta mig och kika lite i kakboken för att se vad det är som ska bakas tills på torsdag.

tiden går ,


Bianca bara älskar sin leksak.

Nu är det mindre än en vecka tills jag fyller år. Funderar på om jag ska börja baka lite till den stora dagen så att jag har någe att bjuda på om det är så att någon vill komma på en födelsedagsfika.
Tidigt imorse vaknade jag av att Bianca pussade på mig i ansiktet. Tror hon ville att jag skulle vakna, dock så sov jag en stund till efter det (klockan var bara 06.00 eller däromkring).
Båda dessa nätter har hon sovit mellan mig o Christian i sängen. Hon är ju så söt.
Jag och Bianca tog oss en liten sovstund på soffan idag också när Christian åkte iväg till Bjurs.
Mycket skönt!


datorn, en favorit?



Någon som tycker om datorn här hemma.
Hon var väldigt nyfiken och spanade in pilen som åkte överallt på skärmen, sedan blev det till att lägga sig och vila på det varma tangentbordet.

Hur lägger man upp ett eget litet videoklipp på bloggen?


+ 1


Bianca Bon jovi är väldigt nyfiken över vad som händer på TV:n.

Så har hushållet ökat med en medlem, då sötaste kattbebisen Bianca flyttade hem till oss nu ikväll. Utan ro har hon sprungit och undersökt hela lägenheten flera gånger om. Både jag och Christian har busat med henne och hon har lekt mycket och fartfullt. Inte ett ljud gav hon ifrån sig när vi åkte ifrån hennes mamma och syskon och inte heller ett ljud under första tiden här hemma i lägenheten. Men sedan kom några pip och hon sprang runt i lägenheten precis som om hon letade efter sina borttappade lekkamerater.
Nu har hon i alla fall lagt sig ner här bredvid mig och tar det lugnt och är helt tyst. Får se hur natten blir, men hoppas självklart på en så lugn natt som möjligt då man känner sig som en elak skurk när hon börjar pipa och titta efter sin mamma.

Annars tror jag i alla fall att det kommer bli bra detta, känns bara lite overkligt att hon har flyttat hit nu.
Så liten o söt är hon.


(god?) morgon ,

Jag kände redan igår kväll att jag skulle vara trött när klockan ringde, men det kanske var för att klockan redan var 23.08 när jag gick och la mig och bara 5½h senare (04.30) ringde klockan och det var dags att gå upp igen + att det känns som om jag inte har sovit någonting, vilket betyder att jag inte har sovit bra i alla fall.
Ska iväg och jobba mellan kl6-11 och efter det tänkte jag ta en sväng ner på stan innan jag åker vidare hem. Ska kika om jag hittar något roligt på H&M bland annat. Sen är det nog bara hem och sova en liten stund, kan tänka mig att jag kommer vara rätt trött vid den tiden i alla fall.

shopping ,

jeansleggings pieces ifrån Vero Moda.

ÄNTLIGEN hittade jag sådana jeansleggings som jag har letat efter. Helt rätt färg och med FICKOR. yes! Jag är så nöjd. Ska ha på mig dessa på lördag, och imorgon ska jag stanna en stund i Falun efter jobbet för att kika på en snygg topp till dessa. Ska även kika om jag kan hitta några snygga, inte allt för dyra, skor.

Var även in på Panduro, och ooooj va mycket fint jag hittade som jag ville köpa. Jag fick dock nöja mig med några clearstamps (stämplar) som jag har suktat efter ett tag + svart embossingpulver, och imorgon ska jag minsann pröva mina nya inköp då jag tänker pyssla lite med fotoboken.

Nej, nu måste jag verkligen skutta in i duschen för att sedan gå o sova.
GOD NATT!


måndag ,

Snart ska jag bege mig ut och vänta på bussen. Igår kom en inte så trevlig överraskning om att bilen inte riktigt mår som den ska, vilket betyder att det blir bussen för mig idag. Ska in och jobba mellan 12-19.10. Jag kommer komma in lite tidigare till Falun, men idag gör det faktiskt ingenting då jag tänkte ta en sväng förbi HM för o se om jag hittar något. Ska även kika lite i de andra butikerna. Får se hur mycket jag hinner med på den 40min jag har på mig.

clean ,



Jäklar va jag är bra. Idag har jag städat hela lägenheten, och då har jag även moppat govlet i alla rum inkl. badrummet. Jag har även städat i skåpet under diskbänken, ni vet där papperskoren och allt äckligt är. Nu är det däremot mycket fint även där.
Nu sitter jag och väntar på att Christian ska komma hem. Han lär vandra in genom dörren om ungefär en timme. Då återstår bara problemet med vad vi ska äta. Jag är så jäkla hungrig, så bör nog ta o äta en macka eller liknande så att jag inte är grinig när älskling kommer hem.
Resten av dagen/kvällen tänker jag allt ta det lugnt och inte göra någonting.
Imorgon är det jobb igen, funderar även på att åka in lite tidigare och kika på lite kläder på stan.
får se hur det blir.


klätter-bianca ,



bus-bianca klättrar upp på mina byxor när jag sitter på en stol, hon klättrar på allt och alla.
Jag vet inte om jag kommer våga lämna henne ensam här hemma i lägenheten sen, hon kommer ju riva stället!
på den här bilden är hon 10v. och så otroligt busig.
Idag är hon däremot 11v och det är bara en vecka kvar tills hon ska få flytta hem till oss.
I veckan som var beställde vi några saker till henne, sådant som ska finnas här när hon flyttar hit.
I veckan som kommer måste vi iväg och köpa kattsand och kattmat.

jag längtar så mycket.


lördagkväll ,

Kvällen blev inte som det var tänkt då stackars Catherine blev akutsjuk. Verkligen inte roligt att bli sjuk sådär från ingenstans. Du får krya på dig, hoppas du blir frisk snart igen! :)
Jag ska gå ner och hämta mig en kebabtallrik och sedan slå igång en riktig tjejfilm. Får se om jag svänger förbi och handla lite popcorn också. Det kan jag allt unna mig, det är trots allt lördag!

en förhäxad kväll ,

Ikväll blir en förhäxad kväll, eller kanske en förhäxadkväll, då jag och Catherine ska passa på o titta på lite Förhäxad då bådas karlar är borta. Igår hade jag så jäkla tråkigt så det finns inte. Var så otroligt sugen på att köpa en massa onyttigheter och äta ute samtidigt som jag glodde på någon riktig tjejfilm, MEN så blev inte fallet då jag har bestämt mig att inte äta en massa godis, chips och liknande. Istället satt jag här hemma och höll nästan på att krypa ur skinnet så rastlös jag var. Kl:20 började i alla fall Let's dance, vilket var lite trevligt att titta på. Men inte heller det är samma sak när man inte har någon att titta på det med + en stor chipsskål och en cola. Lite fredagsmys helt enkelt.

Som tur är kom i alla fall Cat med det bra-i-ga förslaget om att vi skulle träffas ikväll och glo på vår serie. Då Christian jobbar eftermiddag idag också passade detta helt utmärkt + att vi ska laga någon god middag tillsammans. Jag tycker verkligen inte om att laga middag när jag är ensam hemma, vilket brukar resultera i att jag inte äter något vettigt när Christian inte är hemma. Så det är bra när jag får middagssällskap.

Träningen har heller inte blivit som den ska denna vecka. Helt värdelöst. Men det är bara att vänta när Christian jobbar som han gör. Jag vill nämligen inte åka ner o träna på gymmet själv, utan jag o Christian åker dit tillsammans. När han jobbar eftermiddagar hinner vi inte ner till gymmet, vilket är lite tråkigt. Nästa vecka ska det bli ändring på detta då min "riktiga träning" börjar 1/2 (helt enkelt veckan därpå). Dumt är det bara att jag jobbar eftermiddag på måndag, vilket troligen kommer resultera i att träningen då uteblir också.

pysselfredag ,


Fotobok med bilder på vår sötis Bianca Bon Jovi .

Fredagkväll. Vad händer då? Inte mycket. Christian jobbar eftermiddag, vilket är väldigt tråkigt då det blir till att äta middag själv (vilket brukar resultera i att det inte blir någon vettig middag). Ska snart ställa mig och steka en hamburgare. I övrigt sitter jag och pysslar med min fotobok där jag sätter in bilder på Bianca från det att hon var bebis och varteftersom hon blir äldre och äldre. Senare ikväll blir det till att titta på Let's dance.


två veckor ,

Då jag hade sådant huvudvärk hela dagen igår blev det ingen träning sen i alla fall. Idag blir också en vilodag då jag ska iväg o jobba snart för att sedan komma hem ikväll. Måste ta bussen in till jobbet idag då jag inte kan åka med bilen förens den har fått ny olja. Surt, då man måste åka ungefär en timme tidigare + att man måste gå upp till jobbet. Mindre roligt. Men hoppas bilen fungerar som den ska snart igen.

Nu ska jag gå o göra min iordning så att jag inte missar bussen sen, det vore inge bra.

Idag är det föresten bara två veckor kvar tills jag fyller år ! :)

"inte-göra-någonting-alls"

Är på ett "inte-göra-någonting-alls" humör för tillfället. Gick upp kl04.30 för att sedan börja jobba kl06. Stannade och pratade lite med Lotta ett tag för att sedan åka vidare o handla innan jag begav mig hem. Väl hemma tog jag mig lite fika i form av te och macka framför filmen Coyote Ugly. Nu sitter jag här och väntar på att Christian ska komma hem. Jag ska väl se till att diska det lilla som finns att diska (gäller att diska på en gång för annars byggs det diskberg). Blir väl träning senare idag/ikväll, måste verkligen se till att hålla igång träningen. Imorgon är det jobb igen, kl13-19 vilket betyder att jag måste se till o träna lite innan jobbet.

Undrar om jag inte ska ta o pyssla lite i alla fall.
Köpte ju hem nya limstift för någon dag sedan.

därför ,


Bara för att hon är världens sötaste katt!

Idag känns det som om dagen bara försvann, men det kan ju vara för att jag sov lite länge och sedan åkte och jobbade några timmar. Kom hem för att sedan åka iväg o gymma med Christian. Vi kom inte iväg till gymmet igår men idag blev det allt träning och vi ska se till fortsätta träna resten av veckan också.

Nu är jag så trött. Ska hoppa in i duschen för att sedan gå o sova då jag ska upp tidigt imorgon. Blir till att jobba några timmar imorgon också, trevligt! Bra att jag jobbar på morgonen också så att man går upp i tid ibland också.


kycklingsallad ,



Idag blev det en tidig middag då ingen av oss hade ätit lunch här hemma.
Det blev kycklingsallad och baguette, mycket mumsigt!
+ att vi fick användning för den STORA och fina skålen som vi köpte hem förut.

Nu snart ska vi ta oss iväg o träna lite, måste verkligen komma igång.
Sist jag tränade i förra veckan blev jag ju sjuk igen, men idag hoppas jag att det ska gå bra o träna igen.


havreflarn m. choklad ,



Jag och Christian fick trevligt besök utav Kristoffer, Michelle och Oliver.
Fick för mig att jag skulle baka något litet till fika och tillslut lyckades jag bestämma mig för vad;
- Havreflarn (dubbla) m. ljus blockchoklad.

Var lite fundersam ett tag om det skulle bli bra, men tillslut så såg det faktiskt ganska lovande ut + att det smakade mycket bra. Som vanligt lyckades jag dock göra dem för stora. 30st blev istället 20st.
Ska försöka komma ihåg det till nästa gång.

Har städat lite i skafferiet nu också. Gick väldigt fort faktiskt.
Nu ser det i alla fall lite bättre ut + att man hittar det man ska ha lite lättare.


goderkväller ,

Lördagkväll. Sitter här i soffan o tittar på TV. Jag och Christian var precis och hälsade på vår lille kattbebis Bianca som imorgon blir 10 veckor, vilket betyder att det bara är två veckor kvar tills hon får flytta hem till oss istället. Busade med henne och försökte få några till fina kort, och NÅGRA lyckades jag få.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Jag lagade mat, yes! Jag var hem till Catherine och tittade på två avsnitt av Förhäxad säsong7. Men mer än så har jag inte gjort. Imorgon ska jag försöka ta tag i städningen av skafferiet, men NU - nu ska jag nog ta o äta en godisbit eller två. Har varit så sugen på godis efter det att vi åt middag och idag är det trots allt lördag så någon bit ska jag minsann äta.

godermorgon(?)



godermorgon, eller kanske godereftermiddag (snart i alla fall). Jag har faktiskt varit vaken i ungefär två timmar så det är inte så illa att jag precis gått upp. Dock så har jag inte gjort någe vettigt än, men det gör inget då det är lördag idag. Snart tänkte jag hoppa in i duschen för att sedan gå över till Cat där det troligen bjuds på Förhäxad säsong7. Nu är det bara två säsonger kvar på serien.

Senare idag, eller kanske imorgon, tänkte jag vara så duktig och sortera i skafferiet.
Efter det väntar en sortering bland mina kläder, inget jag längtar efter.


pysseldag ,



pyssel för dagen - Biancas fotobok,
foto saknas på denna sida. Det ska vara en bild på de nyfödda kattungarna.


Idag har jag haft en liten pysseldag. Har inte pysslat sådär jättemånga timmar men jag har i alla fall kommit igång med fotoboken med bilder på Bianca. Insåg sedan att jag saknade lite pysselmaterial som jag ska inhandla när jag har fått lön sen. Avvaktar lite med boken tills dess.

Var precis över för att hälsa på Bianca en liten snabbis. Fick med mig några fina bilder hem. Önskade få någon busbild, men kameran var lite för seg så missade ögonblicken precis hela tiden. Hon är så otroligt busig. Attackerar snöret på kameran hela tiden + mitt knä. Klättrar upp på ens byxor, helt galen är hon!
söt! ;)


Bianca Bon Jovi ,


Bianca Bon Jovi tillsammans med syskonen.

Idag är det bara tre veckor kvar tills jag fyller år. Det ni!
+ att det bara är 2 veckor och 3 dagar tills Bianca ska flytta hit.
Jag måste åka och hälsa på henne snart och ta lite fler kort. Christian var förbi hos sin bror idag och passade då på o hälsa på vår lille sötis. Han tog även kortet ovan, se så stor hon är vår lille kisse.
10 veckor blir hon på söndag.

Själv har jag fått ont i halsen igen, vilket är helt värdelöst. Dagens träning fick jag helt enkelt hoppa över. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon eller väldigt snart i alla fall.


så var julen borta på riktigt ,



Så var julen nerpackad i lådor, igen. Ganska skönt faktiskt. Nu är det äntligen vardag igen och det är dags att få ordning på alla vardagliga rutiner. Idag ska jag stryka och hänga upp de vanliga gardinerna, orkade inte börja med det igår när jag var klar med packningen.

Idag ska jag även försöka ta tag i städningen av klädkammaren. För tillfället ser det hemskt ut därinne och jag hittar ingenting, vilket det minsann ska bli ändring på!
Idag är även den dagen som jag och älskling ska komma igång med träningen igen. Det är verkligen på tiden!
Har varit sjuk nu i lite över en vecka, men nu kan jag inte fly längre.

Har lite andra småsaker som jag ska se till att få gjort idag.
Sen tänkte jag allt gå hem till Catherine så att vi kan titta på lite förhäxad(?)


helgen ,

Jag har varit ganska sämst på att uppdatera här på bloggen. Har på något sätt inte kunnat sätta mig till ro här vid datorn de senaste dagarna. Helgen var i alla fall en otroligt trevlig helg. På torsdagen bestämde sig söta Jessica för att hon skulle komma och hälsa på under helgen och på fredagen efter jobbet satte hon sig i bilen och åkte ett antal mil för att sedan anlända här i Grycksbo.
Jag fick en fin blomma och några små presenter av henne när hon kom hit, TACK! mycket uppskattat! :)

När hon kom fram tittade vi på Let's dance och åt chips och godis för att sedan sitta o prata typ halva natten. Vi var ner på stan en stund på lördagen, KALLT! På kvällen tittade vi på film och åt chips och godis(igen!) Det var en otroligt trevligt helg, vilket påminner mig om att vi måste ses lite oftare. Nästa gång du hälsar på här hoppas jag i alla fall att det är lite varmare ute.


I förra veckan fyllde min älskling år och då fick han en fritös av mina föräldrar. Vi har provat fritösen två gånger nu och jag tycker allt att resultaten har varit mycket bra!

Idag hade jag tänkt försöka städa bort julen här hemma. Får se hur det går, uppdatering angående det senare idag!

sockerkakabak ,



Nu sitter jag och Jessica och väntar på att sockerkakan i ugnen ska bli klar (kl:01.09)
Juste, jag har finbesök av Jessica. Hon kom hit under kvällen för att sedan stanna tills söndag.
Mycket trevligt måste jag säga.
Imorgon ska vi ta oss en sväng till Falun för att kika lite.

Vi kom på här för en timme sedan att vi hade glömt baka sockerkakan som jag lovade till Christian,
som tur är så hade vi inte hunnit gå o lägga oss så vi ställde oss istället och bakade sockerkakan som jag lovat.

hey!


2010-01-06

Idag fyller min älskling 23år. GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!
Tyvärr så jobbar han eftermiddag idag så födelsedagsfikan får bli en annan dag.



Själv är jag fortfarande på gränsen till sjuk,
känner mig hängig o seg.
Hoppas att jag mår bättre imorgon då jag ska jobba.

busfröt ,



Hälsade precis lite på vårt lilla busfrö som idag blir 8 veckor, vilket betyder att det bara är fyra veckor kvar tills hon får flytta hem till oss. Lille Bianca är en riktig liten atlet. Hon klättrar på allt, hoppar upp på höga pallar och går balansgång på smala pinnar. så duktig, duktig, duktig är hon!

Tänke beställa hem några bilder på Bianca så att jag kan påbörja den lilla fotoboken som jag tänkte göra på henne. Fick boken jag ville ha av min bror när han var här (så snällt av honom) så nu kan jag påbörja boken som jag ska fylla på hela tiden då hon växer och blir stor.


första lördagen 2010 ,

Min bror har varit på besök här under nyår, men idag åkte han hem igen. Jag passade på o ta med mig honom på en liten shoppingrunda i Falun. Inhandlade lite småsaker. Har ju en sambo som fyller år på onsdag (6/1) allt för snart efter julafton men i alla fall.

Jag och Christian har precis beställt lite mat som vi snart ska gå o hämta. Sen ska jag och Catherine kolla på lite Förhäxad. Måste kolla ikapp lite nu då det var bra länge sedan vi tittade på det.

Har varit ledig några dagar nu, men imorgon är det jobb igen.  Jag har fått för mig att det är måndag imorgon, men det är det inte nej.

fyrverkerier ,


RSS 2.0