kakakaos ,

Skulle visst jobba idag. Kl:06.10 ringde telefonen och jag fick frågan om jag hade försovit mig. MEN fallet var faktiskt så att jag inte ens visste om att jag skulle jobba. Tittade som en tok på schemat i lördags så att jag inte skulle missa någon tid, men då fanns bara morgondagens tid 8-13 med, vilket betyder att tiden måste kommit upp senare och jag inte visste någe om det. Detta resulterade i en snabb start på dagen, upp och klä på mig för att sedan åka iväg till jobbet. Nu är jag hemma igen efter lite ärenden på stan och ska försöka äta någon lunch. Christian slutar snart och sen ska vi äta middag tillsammans för att jag sedan ska bege mig till jobbet igen och jobba några timmar till ikväll. Det var den dagen! Imorgon är det jobb igen och sedan åker jag hem till Lohärad för att sedan åka vidare till Italien på fredag. Längtar bort ifrån all snö o slask.

Fångarna på fortet ,


Bild ifrån TV4.se

Fångarna på fortet kommer tillbaks till TV-rutan. Jäklar va glad jag blev när jag såg rubriken. Detta var ju ett stort favoritprogram när det gick förut och det kommer bli ett kärt återseende. I och för sig var jag ju en aning yngre när det gick förut, men tror allt att det kommer vara lika bra fortfarande.
Jag kommer i alla fall sitta bänkad framför TVn när det börjar, jag hoppas att det kommer gå på fredagar. Perfekt program för fredagsmys.

Läs artikeln här.


i sökandet efter solen ,

Jag är på sådant där seg, "vill inte, orkar inte"-humör. Skyller allt på detta äckelväder som vi har. Känner att jag är i stort behov av lite sol för att bli glad igen. Som tur är ska ju jag åka iväg snart och jag hoppas att Italien kan ge lite ny enegri till träningen och till mitt glada humör. De senaste dagarna känner jag bara hur trött jag har varit hela tiden och inte direkt haft lust o göra något alls. Idag har jag i alla fall lyckats städa, diska och tvätta här hemma. Imorgon blir det en vända till Falun, mer städning och sen träning, möjligen två stycken träningspass till och med. Får se.

Till min besvikelse var det ju inge Desperate housewives idag, vilket jag gärna hade slagit mig ner framför nu ikväll. MEN jag får nöja mig med Cougar town på TV idag.

nedräkning ,



Snart åker jag iväg ifrån detta snö o slask och tränar i Italien istället.
Men idag måste jag snöra på mig skorna och springa på vita vägar, GILLAR DET INTE!


SLUTA SNÖA!

Nu börjar jag känna mig som människa igen. Igår var jag så otroligt jäkla trött och inte var de någe bättre imorse. Gick upp vid 9.30, fick gå ner o handla frukost, åt frukost och sen somnade jag på soffan igen. Jag blev så irriterad när jag tittade ut och såg att det åter igen snöade. När ska vi få värma och snöfria vägar egentligen? Är så otroligt jäkla trött på denna vinter.

Christian har glömt min kamera nere på jobbet, vilket är lite halvsurt då man hela tiden springer o letar efter kameran för att man vill ta en bild eller två. Får helt enkelt vara bildlöst på denna blogg tills kameran har hittat hem igen.

Efter att jag vaknade efter min tupplur på soffan insåg jag att jag i alla fall måste diska så det är gjort när Christian kom hem ifrån jobbet. Så blev det + att jag har hängt och tvättat en maskin med kläder. Alltid något. Imorgon funderar jag på o städa sovrummet o klädkammaren, måste få det gjort innan jag åker iväg.
Träning ska det det bli ikväll också. Exakt vad har jag inte bestämt ännu, men det visar sig.

sömntuta nr1 ,

Jag är så otroligt jäkla trött. Helt värdelöst. Det är den där jäkla timmen som man förlorade inatt som har gjort det tror jag. Skyller på den i alla fall. Träningen idag blev det inget av, SLARV! Jag kände mig i och för sig lite klen i kroppen och jag vill verkligen inte bli sjuk nu inför Italien. Då det känns som om alla är sjuka runt omkring en så börjar man ju bli lite orolig. Men imorgon väntar en ny dag då jag är helt ledig så blir väl kanske ett dubbelpass imorgon istället för att ta igen för förlorad träning igår och idag. Ska även städa och sortera lite bland mina kläder, vill verkligen få det gjort innan jag åker iväg.

Idag var jag och Christian iväg till Borlänge en sväng för att kika lite. Björnar och Catherine följde även med. Jag skulle lätt kunnat shoppa loss lite, MEN jag får som sagt vänta tills jag har kommit hem ifrån Italien igen innan jag handlar nya saker.

Nu har Chrisitan tagit med sig sin bror för att fixa en ska på stugan lite snabbt. Sen ska han åka hem och vi ska spela Bingolotto ikväll. Yey!!

tävlar hos Lilija.com ,



Lyckades klicka mig in till en tävling på den här bloggen där man kunde vinna sig en valfri T-shirt ifrån Phoenixshirt. Har aldrig varit in på den hemsidan förut, men vilka underbara tryck det var.
Själv vill jag ha en smurf t-shirt!

Gå till tävlingen här.


fredagsmys utan godis ,

Har suttit o tittat på Let's dance och nu är det bara resultatet kvar. Får se vem som vinner för jag har då ingen aning. Jag är bara så otroligt jäkla godissugen så det finns inte, MEN jag ska inte äta godis och det gör jag inte heller. Är så stolt över mig själv, och för att vara helt ärlig känns tanken på att äta godis lite konstig så får se om jag fortsätter hålla mig borta ifrån det även efter Italien. Kanske några dagar/veckor till i alla fall.

Christian överraskade mig idag med att ha köpt två stycken Bingolotter till söndag, YEY! Jag har nämligen pratat om att vi kanske skulle spela Bingolotto någon gång, och nu tycker säkert en hel drös att det är hur lamt, töntigt och tråkigt som helst. Men jag får väl vara en "mormor" då, för jag tycker minsann att det kan vara lite roligt och trevligt. Så de så! Jag ska spela Bingolotto med älskling.

Idag så gick jag även emot min egna ställning angående plastblommor. Jag har aldrig varit direkt förtjust i denna ickelevande variant av blommor, men idag så köpte jag hem 13st plasttulpaner ifrån jobbet. Tanken är faktiskt att jag ska ställa de i sommarstugan sen som en lite färgklick och jag tror faktiskt att det kan bli ganska så fint. Just nu är inte kameran hemma så kan inte lägga upp någon vacker bild på mitt inköp, men det kanske kommer imorgon istället.

Börjar bli lite trött. Kanske dags o sova, ska upp o jobba imorgon igen.

never ending thursday ,

Ätit några våfflor idag? Tänka sig att det har jag och mumsigt var det.

Idag har varit en mycket mycket lång dag. Dagen började kl04.30 när klockan ringde och jag helst inte ville kliva upp från sängen. Ganska snart efter att klockan ringt började väckarklocka nr2 pipa, BIANCA! Det var ju bara att knalla upp och göra sig klar för jobbet. Jobbade mellan 6-12. Åkte hem, åt lunch för att sedan åka iväg hem till Christians morfar för att äta lite våfflor. Sedan drog Christian och jag in till Falun då lite saker till stugan skulle inhandlas. När vi väl var hemma igen, typ kl17 var jag så jäkla trött.. sov typ 30min på soffan för att sedan bege mig iväg och träna. Är lite stolt över mig själv som åkte iväg o tränade då jag var väldigt nära på att stanna hemma och sova på soffan istället. Än så länge har jag hållt mitt löfte om att inte slarva med träningen denna vecka. FAN VA JAG ÄR BRA!!

Imorgon ska jag upp, ut o springa lite, äta frukost, åka iväg till jobbet, hem, ut o träna, middag, titta på Let's dance finalen. Något i den ordningen i alla fall. Blir nog en lång dag imorgon också skulle jag tro.

nyckelpiga vad jag är trött på snön ,

Dagen började imorse då väckarklockan ringde och jag insåg att det var dags att gå upp. Egentligen behövde jag väl inte det då jag jobbade kväll, MEN jag skulle hinna med ett träningspass innan det. Kl:08.00 var det helt enkelt dags för frukost för att sedan titta på lite TV i väntan på träning. Var ut o tränade, kom hem, duschade, åt lunch och åkte sedan iväg och jobbade. Är nu hemma och ska snart gå o sova då det är ett morgonpass som väntar på jobbet imorgon. Fick idag reda på att jag även ska jobba fredag och sedan är det ett pass på lördag (som jag redan visste om).

Föresten, KAN SNÖN FÖRSVINNA!?!?! Har i alla fall hört att det ska bli varmare till helgen. Det hoppas vi!!

Måste även berätta att det går framåt med (sommar)stugan också och nu börjar det bli dags för lite arbete där med. Christian som är ledig nu några dagar har fullt upp med arbete på tomten och stugan.

god natt!

nighty night ,

Träningen på gymmet idag gick bra och det går minsann framåt hela tiden. Denna vecka är min förberedelsevecka inför Italien, vilket betyder INGE SLARV MED TRÄNINGEN!
Därför ska jag imorgon gå upp i tid så att jag hinner med träningen innan jobbet. Börjar kl13 så det ska väl inte vara någe problem då det är en timmes träning hemma som gäller. MEN man måste upp i tid, äta frukost, sedan vänta en timme eller två innan man kan ge sig ut o träna, sen ska man duscha, äta lunch och göra sig iordning. Så någon gång mellan kl07.30-08.00 kommer klockan att ringa.

Men nu ska jag sova.
Bjuder på en bild på en sussande kissekatt.


enough is enough ,

Nejdu, nu snöar det igen och jar gjort det sedan tidigt imorse. Blev så glad igår när solen tittade fram och smälte bort lite snö, men nu snöar det igen. Ska det fortsätta såhär med varannan dag snö sen sol?

Imorse var vi och lämnade in bilen på verkstan, men eftersom vi inte hade någon bil att ta oss därifrån med eller någon som kunde hämta hos så blev det en lite längre bussresa hem. Väl hemma gick vi båda och la oss igen. För en halvtimme sen gick jag upp då jag kände att jag hade ont i huvudet, kanske har sovit lite för länge(?).

Nu ska jag i alla fall ta mig en kopp te och en macka och försöka att inte titta ut genom fönstret.

update ,

Dags för en uppdatering. Igår jobbade jag och sen efter jobbet var jag så seg i huvudet så blev ingen träning. Efter att jag fick lite mat i magen och Christian åkt till jobbet begav jag mig hem till Catherine för att titta på lite Förhäxad. yeah, that's right! Nu äntligen är vi igång med serietittandet igen och vi betar oss sakta men säkert framåt avsnitt för avsnitt. Är ju inne på säsong 7 nu och sedan är det bara en säsong(8) kvar efter det.

Idag var det tidig väckning som gällde och redan kl04.30 ringde klockan då jag började jobba kl6. Efter att klockan ringde ville jag egentligen bara ligga kvar i sängen och fortsätta sova, men det tycker dock inte Bianca som direkt efter väckarklockan började med sin väckning. Jobbade 6-12, kom hem och åt lunch, tog mig en så kallad powernap på soffan för att sedan åka och träna. Träningen gick för övrigt mycket bra idag och jag ser helt klart framsteg, även om det är långt kvar till formen är på topp! Hem igen, äta middag och nu ska jag duscha för att sedan gå o sova. Är sådär trött i kroppen som man kan bli efter en träning och jag känner att jag måste hinka i mig ett stort glas vatten för att sedan bädda ner mig i sängen och vila upp mig tills imorgon så att jag inte mår kasst då.

Imorgon ska bilen in på verkstan och sedan ska vi nog åka och handla lite.

Nej, nu säger jag tingeling!

SNÖ?

Det är verkligen INTE okej att det snöar ute just i detta tillfälle. Det snöar ju inte lite heller, nejdå. Hur kan det vara så att man ber om snö i december men då (trots att det är vintermåndag och det SKA vara snö) vill det inte komma någe. NU när det snart är mitten på mars, snart april DÅ kommer det snö. Nu får vädret ge sig och inse att det är våren som står näst på schemat! TACK!

För övrigt åker jag till jobbet om en timme, och i eftermiddag/kväll väntar träning.

perfection ,



Det blev som planerat ett träningspass på gymmet idag så åker jag till Lugnet imorgon istället. Gympasset gick fort då vi inte hade så mycket tid på oss, men det gick även bra så jag är nöjd.
Tidigare idag var jag som sagt in till Falun med Cat, och nu har jag mig ett vitt nagellack hemma vilket resulterade i att naglarna nu är fina och fixade. PERFEKT!

Nu ska jag snart gå och sova då jag ska upp o jobba imorgon.
god natt!


har du sett solen idag?

Har varit in en sväng till Falun på en shoppingtur med Catherine, eller det var hon som shoppade loss o jag var med som sällskap. Jag är däremot på ett riktigt shoppinghumör, men det är inte lätt när man inte har några pengar då alla pengar går till Italien. Så det jag gjorde idag var o växlade in pengarna så att jag har Euro till resan + att jag var in o handlade ett vitt nagellack och hårsnoddar på H&M där jag fortfarande har presentkort, PERFEKT! Jag har ju en liten hårsnoddstjuv här hemma så behövde införskaffa i några nya.

Just för tillfället sitter jag o väntar lite på att Christian ska vakna då han har jobbat natt. Senare idag ska jag träna. Såg att Lugnet hade öppet längre imorgon än de har idag så funderar på att åka dit efter jobbet imorgon istället och träna på gymmet med älskling idag. Låter som en bra plan tycker jag.

Nu ska jag nog göra mina naglar fina, ÄNTLIGEN!

Föresten, hur underbart väder är det inte ute(?). Jag satt o solade när vi väntade på bussen, underbart.

nostalgi - tävlingar 2007


iJSM 07 - innan tävling


efter slottsstafetten - 2007


Bosparsspelen 2007


Prisutdelning Gurkspelen - 2007


DN-galan youth 2007


Prisutdelning DN-galan youth 2007



freaky friday ,

Åter igen är jag riktigt trött, men nu har jag nog även en vettig förklaring - BRIST PÅ MAT. Jobbade imorse, och tiden 6-10 blev istället 6-12.30 och jag kom därmed även hem senare (ganska logiskt) vilket gjorde att min planering om att hinna sova lite på soffan innan klockan blev allt för mycket förstördes, MEN jag får istället lite extra pengar = PERFEKT!

Jag funderar istället på att sova en halvtimme eller något nu, och sedan försöka ge mig ut på ett lättare träningspass innan middag. Ikväll ska jag sitta framför TVn och titta på Let's dance och solsidan. Det jobbiga är att jag är så otroligt jäkla sugen på godis, MEN det äter ju inte jag för tillfället.

god natt ,

Egentligen borde jag redan ligga i sängen o sova nu då jag ska upp kl04.30 imorgon för att åka o jobba. MEN jag kände att jag var tvungen att få i mig ett stort glas vatten innan sängen då jag tror jag har lite vätskebrist. Var så jäkla törstig när jag var ute o tränade idag och nu mår jag lite halvkasst, måste vila upp kroppen under natten. Hoppas verkligen att jag mår hyffsat imorgon när jag vaknar *hoppas hoppas hoppas*

Sen så är det väl bara till o städa imorgon eftermiddag och träna såklart. Ibland känns det helt meningslöst o städa när det ser lika förjävligt ut två dagar senare. SUCK!

sunshine ,

Vaknade imorse av att posten dykte in genom dörren. Det härliga var att jag kände mig utvilad, ÄNTLIGEN! Efter att varit helt förstörd igår eftermiddag var det otroligt härlig känsla att jag kanske orkar göra något idag. Bl.a. står träning på schemat, men funderar även på om jag ska städa lite.

Jag har ett sådant otroligt shoppinghumör, men är tyvärr i större behov av att spara än slösa.

nostalgi - 2006












segdagen ,

Fy fan vilken dag. Jag har typ sovit bort halva dagen på soffan för att jag är så otroligt jäkla trött. Det blir ingen träning idag utan får se om jag har vilat upp mig tillräckligt till imorgon så att jag orkar köra ett dubbelpass då istället. Nu ska jag gå och hämta en kebabpizza till middag och titta på TV. Efter maten kanske jag i alla fall orkar mig på att diska upp de lilla disk som är från idag.

trötter ,

Jäklar va trött jag är. Seg som bara den, vilket inte direkt gör en taggad till dagens träning. Tror det blir ett tempopass idag då jag hellre kör strykepasset imorgon så att jag får träna med Christian. Jobbade imorse kl6-10, och fick inte så mycket sömn inatt då larmet gick för Christian 45min innan jag skulle upp (alltså ungefär kl03.45) och efter det kunde jag inte direkt somna om utan låg och vred på mig. Försökte sova lite på soffan efter jobbet, men lyckades aldrig somna och få den där underbara powernap som man ibland kan få.

Nu funderar jag på om jag ska ta mig ut på en liten promenad så kanske jag vaknar till liv. Har som sagt träning på schemat och tänkte även försöka städa duschen och sortera lite bland mina kläder. Sedan kl22 ikväll är det True Blood på TV som gäller. YES!

awesomeness ,

Ibland känner jag bara att jag är så jäkla bra. Nu har jag städat hela lägenheten, vilket tog ungefär fyra timmar. Har moppat alla golv, diskat massor, städat och skurat i badrummet och tvättat två maskiner tvätt. I sovrummet blev det dock bara en snabbstädning så får jag göra det lite bättre imorgon + att jag har min klädkammare kvar, men annars är det så fint här hemma. Nu väntar ett träningspass och sedan tänker jag bänka mig framför TVn resten av kvällen.
Imorgon är det jobb mellan kl6-10 för att sedan åka hem och kanske sortera bland mina kläder(?) och sedan träna. Har dock inte bestämt mig för vilket träningspas jag ska köra imorgon då jag tänkte flytta gympasset till torsdag så att jag får träna det med Christian. Mycket intressant information, I KNOW!

Måste bara tillägga
- Har som sagt städat i typ fyra timmar och nu när jag satte mig framför datorn i några minuter, innan jag ska iväg o träna, kommer sötaste Bianca och lägger sig i min famn på en gång. GULLUNGE!

nachotallrik ,



Idag gjorde jag och Christan en hemmavariant av Nachotallrik till lunch.
Det blev mycket smarrigt även om inte mycket kan nå upp till favoriten Tacobar.
Det blev lite stressigt då Christian skulle iväg till jobbet, men bra blev det tillslut.

Runda nachochips, stekt köttfärs med kryddor, riven ost - In i micron
På med sallad, gräddfil och hemmagjord guacamole.


MUMS!


välkommen tisdag .

Så var det tisdag och ikväll väntar några timmar framför TVn, men innan dess ska jag träna och städa lägenheten. Det är på tiden att det blir en rejäl städning här hemma. Det börjar som sagt även bli dags att städa ur min garderob, men det kanske får vänta någon dag då det känns som om tiden inte riktigt kommer räcka till idag.

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

Kan denna jäkla snö försvinna någon gång eller?? Jag längtar så otroligt tills jag ska iväg till Italien och träna lite i solen. För detta är verkligen inte okej!

sommarstugan ,



Det har hänt lite med stugan nu - Christians sommarstuga.
Kommer finnas en del o göra i sommar nere på tomten,
kommer bli roligt att få plantera blommor, buskar och hela köret!


blue blue sky ,



Underbara väder. Det är så skönt att vakna när det är detta man ser utanför fönstret - blå himmel!
Tyvärr så är det inte så varmt ute för tillfället, någon plusgrad kanske, men det ger en hopp om att våren är på gång. Idag väntar ett träningspass ute och jag ska försöka ta mig ut o träna innan solen går ner då det direkt blir för kallt. Annars ska jag väl försöka städa lite här hemma, vilket behövs.


Charmed .


Har varit och tittat på två avsnitt av Förhäxad hemma hos Catherine.
Vi ligger lite efter nu då vi inte har tittat på serien på säkert två månader,
men nu jäklar måste vi se till att titta ikapp lite.
Vi är i alla fall i början på säsong7, näst sista säsongen.

blubb-blubb-blubb

UPDATE! Christian har åkt iväg för att hämta pizza. Jag är så jäkla hungrig så det finns inte. Träningen på gymmet gick bra, men det blev inte dubbelträning idag då jag somnade på soffan efter gymmet. Sov säkert i 1½h och sov så otroligt bra. Helt slut i kroppen, och känner att det kanske var bra att det inte blev dubbelträning. Nästa vecka väntar ännu mer träning! NU hoppas jag att Christian kommer hem med maten snart...

what a beautiful day ,

Underbara väder! Det är ju helt sjukt att man bara sitter inne. Christian håller på o fixar lite lunch nu, NUDLAR! Jättebra mat va? Och sen lite senare ska vi iväg till gymmet där även Björnar och Catherine kommer gömma sig. Jag som ska köra dubbelpass idag måste försöka pussla ihop så att jag kan köra mitt tempopass efter gymmet. Blev lite tok i planeringen där, men det ska nog gå o lösa.

Längtar i övrigt så otroligt tills det är vår på riktigt och man kan gå ut i vårjacka, sätta sig på en bänk och äta en mycket god glass!

väckarklockan ,



Ett busfrö som heter Bianca var lite sällskapssjuk imorse (nu när hon inte får vara i sovrummet) och började mjaua så pass mycket att jag vaknade. Sedan fortsatte hon tills jag gick upp för att göra henne sällskap.
Hon ligger och sover utanför vår sovrumsdörr på en av mina tröjor numera, och sen när hon vaknar tycker hon att vi ska göra det också. Tillslut går man upp för att man tycker så synd om henne.
Kanske kan kasta väckarklockan nu när jag har en levande sådan(?)


Lördag ,

Så börjar det bli kväller igen då. Lördag och allt. Jag kommer sitta hemma i soffan och titta på melodifestivalen, dock utan chips och godis :( Då jag har min godisfria period. Det går faktiskt helt okej med att inte äta godis och chips, även om jag börjar bli bra sugen på speciellt chips. Men nu är det bara ungefär fyra veckor kvar, sen får vi se hur det blir. Sitter för tillfället och väntar på att Christian ska komma hem. Han åkte iväg och tränade, men sen hörde jag att larmet gick så nu dröjer det väl innan han kommer hem. Vi har inte ätit middag än, vilket gör att jag blir lite otålig då hungern börjar komma och jag inte vet vad vi ska äta.

Var iväg och tränade gårdagens träningspass idag, vilket betydde en liten utflykt till Lugnet. Träningen gick faktiskt bra, lite oväntat bra då jag nästan var hungrig på vägen in eftersom jag ätit lite dåligt. Jag kämpade igenom passet och efteråt är det ju så otroligt skönt att man är klar. Imorgon blir det nog dubbelträning med ett tempopass innan besöket på gymmet.

time to travel ,


Mallorca 2009


Italien 2009


Italien 2009

Längtar tills det är dags att åka till Italien,
synd att inte Louise o Matilda ska med i år.


friday ,

Har precis tittat på solsidan, det är ju så jäkla roligt. Klockren serie! Fick åka in och jobba idag då det var lite sjukdom på jobbet vilket resulterade i några extra timmar åt mig. Såg även att jag hade några fler tider nästa vecka nu också, så jobbar i alla fall tre dagar nästa vecka, även om det inte blir så många timmar så har jag i alla fall lite o göra + att det blir lite klirr i kassan. Idag betaldes även resten av pengarna för Italienresan in och nu är det bara tre veckor kvar tills vi åker. Kommer bli jäkligt skönt att bara träna träna träna och sedan äta Italiensk pizza. Hoppas som sagt även komma i hyffsad form tills dess.

Får se om det händer något roligt i helgen. Jag ska väl kanske hälsa på hemma hos Catherine en sväng i alla fall och titta på lite Förhäxad(?) Vi ligger efter i tittandet på den serien just nu och har lite o ta igen.

slav under TV:n

Dagens träning är avklarad. Det känns ju så otroligt skönt när träningen är klar, även om det innan kan vara väldigt segt att ge sig ut ibland. Man får tänka på hur skönt det är efteråt, vilket gör det så värt att knyta på sig skorna och ge sig iväg. Nu ska jag allt se till o sköta träningen ordentligt fram till Italien så att jag kan hänga med i träningen där borta också.

Christian är på övning, men kommer troligen hem när som nu. Själv sitter jag bänkad framför TVn för att titta på Vampire diaries som börjar nu. Jag är ju en riktigt TV-NÖRD!

growing up ,



Bara för att Bianca börjar bli så stor.
Vår bebis håller på o bli vuxen(?)


ice cream ,



Idag blev det lite efterrätt efter maten, detta i form av glass, hallon, marräng och chokladsås = YUMMIE!
Nu ska jag försöka hålla mig borta ifrån alla sötsaker några dagar, men det har varit några speciella dagar då man faktiskt måste få ge efter för frestelsen en aning, annars blir man ju helt tokig. Men nu känns det som om det börjar gå över så ska försöka sköta mig. Jag har i alla fall inte ätit någe godis eller chips på minst tre veckor *klapp på axeln* och jag ska fortsätta hålla mig borta ifrån det tills jag har kommit hem ifrån Italien igen.

Är lite trött, men sitter och väntar på att True blood ska börja kl22 så jag kan inte gå o lägga mig än. Imorgon börjar Christian jobba igen, vilket betyder att jag blir själv mellan kl6-14. Kanske ska försöka och städa lite och träna under den tiden så att man inte skjuter på det hela dagen så att man måste göra det sen när man inte orkar längre. Låter som en bra idé Desirée!

Föresten, vilket FINT VÄDER det har varit även idag. Var så glad när jag var ute och tränade och jag faktiskt kunde springa på vägen och inte på flera lager snö. Dock var det lite moddigt här och där på de mindre vägarna men ändå + att jag sprang ute i bara joggingbyxor och en underställströja. UNDERBART!
Imorgon skulle det väl vara lika fint väder, men sen skulle det bli kallare igen på fredag med risk för snö.


Bianca Bon Jovi ,



Bianca bara växer, växer och växer.
Nu är hon 17 veckor gammal.


onsdag ,

Jag har varit så jäkla seg hela morgonen. Det är fint väder ute idag igen, vilket i alla fall gör mig lite glad och jag lever fortfarande på hoppet om att jag snart kan ta på mig vårjackan. Annars så längtar jag till Italien med träning varje dag och Italiensk pizza till middag!

Idag ska jag ut och träna ett backpass. Ska se till och ta på mig träningskläderna så snart som möjligt så att man inte lyckas skjuta på det i flera timmar. Igår blev det i alla fall ett gympass tillslut och det gick faktiskt väldigt bra. Kanske skulle ta en lite promenad i det fina vädret också?

sleepy ,

goooood morgon. Jag var så trött när väckarklockan ringde för 40min sen. Sådär trött så att man inte riktigt förstår vad som händer och det tog ett tag innan jag insåg att det var väckarklockan och att jag skulle upp och jobba. Nu har jag i alla fall fått i mig frukost och ska snart kasta på lite smink på ansiktet för att sedan åka iväg. Igår var det så otroligt fint vårväder och jag hoppas att det blir det idag också! Ska köra ett dubbel-träning-pass idag då jag var lite slarvig och inte tränade igår, i och för sig så mådde jag inge vidare då.

Nu ska jag göra mig iordning, men helst av allt skulle jag bara vilja krypa ner under täcket igen. Detta skulle dock bli lite svårt då Christian snodde täcket direkt jag gick upp. Vi har ju bara ett täcke för tillfället då Bianca kissat ner de andra två. Hoppas älskling kommer ihåg att tvätta de idag.

man blir vad man dricker ,



Igår när jag, Catherine och Caroline var i Borlänge nämnde Catherine att det skulle vara gott med en Pucko. Bara någon dag innan det hade jag sett en reklam på TV och blev så sugen på denna goa chokladdryck! Idag när vi var o handlade var jag bara tvungen att lägga ner en glasflaska i kundvagnen. Funderar på om jag ska ta och öppna flaskan med ett klick nu?
Idag har i alla fall jag och Christian varit iväg och storhandlat. Så mycket mer än det har väl inte jag åstakommit då jag hela morgonen mådde halvkasst och låg på soffan under mitt täcke. Christian har varit duktig och gjort allt han sa igår att han var tvungen att göra! *klapp på axeln*

Vi har inte fixat så att vi kan tvätta täcket Bianca har kissat ner ännu, då tiden bara rinner iväg hela tiden. Tji fick vi för det då hon idag lyckades smita in i sovrummet och kissa ner nästa täcke då jag skulle gå in och byta kläder. Snabb som bara den var hon med att sätta sig och blöta ner täcket att jag knappt han blinka. JÄKLA KATT!
Så nu har Christian fått en uppgift imorgon medan jag är på jobbet och det är att tvätta täcken borta i tvättstugan.
Själv måste jag hänga en tvättmaskin nu. SUCK!

Juste, som sagt så ska jag jobba imorgon kl6-12! TREVLIGT!!


roadtrip ,

Dagen idag började med att jag och Cx3 åkte iväg till Lager157 och kikade lite. Inhandlade ingenting direkt, men kikade runt lite. Sedan kom jag hem en stund innan vi (jag, Catherine och Caroline) åkte iväg, efter mycket om och men, till Kupolen. Där inhandlade jag kattmat(!) och gjorde en trevlig upptäckt. Veckan som kommer visar om jag måste åka till Borlänge igen och hoppas i sådana fall att det jag ska ha finns kvar. Resan till Borlänge kändes ju tillslut lite onödig,

- MEN Catherine! Jag har här på kvällen kommit på att du faktiskt fick med dig skålarna hem för ett bra pris!
Så resan var kanske inte helt onödig ;)


Under kvällen här har jag och älskling äntligen tittat på Män som hatar kvinnor. Det var en bra film och jag ser fram emot att se film nr2. Nu börjar det snart närma sig klockslaget då jag ska krypa ner under täcket och sova. Imorgon väntar en dag med träning och mat-handling. TJOHEJ!

Shutter Island ,



Jag har svårt att bestämma mig för om filmen var bra eller dålig(?)


today today tomorrow ,

Ska ställa mig och laga lite lunch. Blev lite smått kaos över hur vi ska lyckas pussla ihop allt men nu tror jag att det har blivit ordning och reda. Jag ska i alla fall äta lite lunch nu för att sedan åka iväg till gymmet med Christian för ett träningspass. Denna vecka har varit lite halv kass när det kommit till träningen, men från och med nu ska jag fan komma in på rätt spår igen.

Ikväll blir en trevlig kväll då jag, Catherine, Caroline och Karolina ska ut o käka på Tzatziki för att sedan gå på bio och se Shutter Island. Tror minsann att detta kommer bli väldigt trevligt. Jag åt dock på Tzatziki för någon dag sedan, MEN jag tror det går ner i alla fall!

Innan jag ger mig iväg ikväll tänkte jag försöka städa och diska iordning lite här hemma. Är lite smått kaos när det kommer till i alla fall disk och tvätt. Skulle vara skönt att komma hem ikväll och att det imorgon ser vettigt ut. Jobbigt att vakna och gå upp o äta frukost med känslan att man måste diska och städa hela lägenheten. GILLAS INTE!
Rensning av garderob får nog bli en annan dag då jag inte kommer hinna med det idag, kanske imorgon!

piss off ,

Idag åt jag minsann en pizza till middag och imorgon blir det träning på gymmet. Funderar på om jag ska ta mig i kragen och städa ur garderoben imorgon också(?). Nu ska jag allt gå och sova. I natt får inte Bianca sova med oss inne i sovrummet då hon igår fick något ryck och kissade i vår säng! Jäckla katt. Kommer bli jobbigt att somna till hennes jamande och höra hur ledsen hon är när hon letar efter oss. Vi har nu bäddat rent och fixat, MEN hon känner ju fortfarande sin lukt och tänkte sätta sig och kissa där på en gång. Ska försöka åtgärda detta problem mer imorgon och se om det går att lösa. Bianca, Håll dig till kattlådan!

god natt!

happy times or not ,

Igår var jag bara så less på allt. Hungrig och trött visste jag inte vad jag ville äta för mat och fick sedan äta tråkig/icke god (för att använda ett finare ord) falukorv. Egentligen ville jag trycka i mig en flottig kebabpizza, jäklar va gott det skulle varit/vara! Det visar sig att nästa arbetspass för mig är 21mars(!), vilket är om två veckor och en dag. SUGER! Hoppas jag får hoppa in o jobba lite innan det. Sen kunde ju självklart bror min INTE komma upp o hälsa på den här helgen heller, och nästa vecka blir det ännu mer jobb vilket gör att det besöket ser väldigt avlägset ut. Jag har inte tränat någe bra på hela veckan då jag varit på en liten resa hem till Lohärad + att jag igår var på pisshumör. Under den tiden jag jobbade igår var jag ändå på rätt okej humör då det var ovanligt trevliga kunder och ingen var direkt sur emot mig, vilket troligvis är bara för att jag är så söt, snäll och trevlig!(?)
Nej, nog med gnäll!

Idag har jag och älskling varit på en lite utflykt till Valbo köpcentrum då jag levde på hoppet om att det jag ville ha på B-young skulle finnas där, MEN ICKE! Nu har jag en chans kvar av att lyckas få tag på det jag vill därifrån och avvaktar med hopp om att jag ska få glatt besked av mamma nästa vecka! Jag hittade inget annat då jag är lite snål i övrigt och inte hittar någe jag verkligen vill ha så sparar pengarna för tillfället. Får se om jag har möjlighet att inhandla lite nytt till mig efter Italienresan. Måste se till så att pengarna räcker dit först. Jag inhandla dock några småsaker till käraste Bianca + att jag bjöd min älskling på lunch på McDonalds (inte för att jag var så jättesugen på det, men var grymt hungrig). IKEA i Valbo hade stängt p.g.a. snöskottning av tak, vilket var lite synd då vi tänkte gå in o köpa lite ramar där i alla fall.

Ikväll ska jag kika på Let's dance på TV. Då jag har min lilla godis+chips fria period för tillfället inhandlade jag istället lite popcorn, vilket jag har bestämt att jag kan få äta lite idag. Har varit så sugen på onyttigt godis de senaste dagarna att jag tänker unna mig något litet, sedan blir det träning träning träning under veckorna fram till Italien.

dream ,

Blev visst en sovmorgon idag. Hade egentligen föredragit att träna innan jobbet, men då jag helst ska köra styrketräningspasset idag så har jag inte möjlighet att göra det innan jobbet utan får istället försöka ta mig iväg ikväll? Om ungefär en timme ska jag åka iväg och jobba.
Ikväll blir det till o titta på Vampire dairies på TV. Nu har ett flertal TV-serier haft säsongspremiär/premiär och jag har ett TV-schema med minst ett program varje kväll. illa(?)

Imorgon blir det förhoppningsvis en lite utflykt till Valbo köpcentrum för mig och älskling. Jag har ett mål i sikte och hoppas verkligen att jag får komma hem glad därifrån. Sen är det dags att sortera ur lite kläder från garderoben och jag ska vara bestämd och inte vela när det kommer till varje plagg. Om jag tvekar så ska det bort! (hoppas jag att jag lyckas med i alla fall). Sedan ska det in nytt. Har hittat lite plagg här och där som jag vill ha. Vet bl.a. två par skor som jag vill inhandla + att jag vill ha ett par stövlar, men de får nog bli till hösten sen.

baby baby baby ,


Bianca med sin nya leksak.

Så var man hemma i Grycksbo igen. Väldigt skönt att vara hemma och få träffa både Christian och Bianca. Nu har Christian gått till jobbet, men Bianca är fortfarande här och hon är piggare och mer galen än vanligt. Med mig hem hade jag en ny leksak till min lilla älskling. Det är min mamma som hade köpt en rolig leksak som LÅTER. Jag trodde det var först när hon fick barnbarn som hon skulle börja köpa jobbiga leksaker, men hon börjar redan nu med att skämma bort vår lille kissemiss.
Det visade ju sig att Bianca tycker mycket om sin nya leksak och har redan lyckats slita bort musen som satt på fjädern. Jag ska får se om jag ska försöka laga den sen, men hon leker på bra med musen för sig och bollen i banan för sig. Just för tillfället leker hon dock med en penna(!)

Själv tänker jag sätta mig och titta på första avsnittet av den nya säsongen av True Blood. När det är slut ska jag krypa ner i sängen. Är så otroligt trött, vilket betyder att det kommer vara otroligt skönt att få sova.
Hoppas Bianca har lugnat ner sig lite och vill sova samtidigt som mig så jag får lugn och ro. Just för tillfället är hon verkligen HELT CRAZY, sötnosen.

Nej, nu börjar det på TVn, BYE!


So be it ,

Jag är så trött, vilket betyder att det kommer bli otroligt skönt att gå och lägga sig i sängen och dra täcket över sig. Imorgon är det dags att bege sig hem till Grycksbo igen då jag jobbar på torsdag. Igår träffade jag Jessica och var ut och käkade. Det är alltid lika trevligt att träffa henne och vi har så roligt ihop, och vi har därför kommit fram till att vi allt måste ses oftar. SÅ FÅR DET BLI!
Idag har jag istället umgåtts med Louise, vilket även det är väldigt trevligt. Jag gjorde henne sällskap till "The Studio" för "modell för en dag". Som alltid på sådana ställen tar det år och dagar innan man är klar med allt och kommer därifrån. Som ett litet + i kanten är väl att vi fick mycket tid till att prata med varandra, PERFEKT (det i alla fall). Sedan gick vi iväg till Kungshallen för att äta och vi båda åt väldigt gott. Bege sig till bussen (påväg dit hittar Louise skorna hon suktat jättelänge efter då hon suttit och spanat in de på Internet, MEN de är i fel storlek!).
Tillslut är jag hemma i Lohärad igen och då får vi besök av familjen Andersson och jag får lite lotter i en försenad födelsedagspresent, på en av dessa vinner jag 75:- YES! Mycket trevligt att få träffa alla i den familjen också, då det var mycket länge sedan.

Nu ska jag som sagt sova, för att sedan åka hem imorgon. Vilken tid är inte riktigt bestämt ännu.
Jag saknar min Christian och sötaste Bianca där hemma så otroligt mycket.

mars, planeten?

Måndag och ny måndag. Vi har trillat in i mars månad, men tittar man ut genom fönstret tror man att det fortfarande är i början på januari. Förra veckan gick väldigt fort, och jag tror att denna vecka kan gå ganska fort också då det kommer hända mycket trevligt. Om en timme ska jag sätta mig på bussen (oj, det börjar bli lite bråttom då) för att åka in till Falun där tåget mot Uppsala väntar. I uppsala blir jag som sagt hämtat av mami och jag tänkte då passa på o dra med mig henne in på IKEA och kika lite. Sedan väntar en tur till Norrtälje där jag ska träffa Jessica och vi ska gå o äta. TREVLIGT!

Jag var faktiskt duktig och tog på mig springskorna och gick ut på en joggingtur innan frukost. Kände att det var lika bra o få träningen avklarad innan jag åker iväg så slipper jag tänka på att jag ska hinna med ett träningspass ikväll. Nu har jag duschat och ätit frukost, vilket betyder att det är till att göra sig iordning och sedan packa det sista.
Skynda, skynda!

Norrtälje, here I come!

RSS 2.0