trötter

Kaos på jobbet idag, men då det var tre stycken superduperduktiga flickor som jobbade gick det rätt bra i alla fall. Nu är jag däremot trött, var i och för sig trött imorse också då jag bytte så att jag skulle jobba imorgon när jag redan har ett inplanerat sminkjobb. Blev bara till att planera om och jobba på måndag istället. Imorgon väntar helt enkelt en dag i fotostudion.

Tittade precis på senaste avsnittet av Vampire diaries, och som vanligt vill jag se nästa avsnitt nu på en gång. Tyvärr får jag istället vänta en vecka. INTE OKEJ!

desireedesign


designat&gjort av mig (desireedesign).

Måste nog plocka fram alla pärlor igen och sätta mig vid arbetsbänken.
Kliar i fingrarna, vill göra smycken .
Här är ett smyckesset med halsband och armband som skulle bli en present.


Min makeup på Idolsajten



Kikade in på Idol-sajten, skulle titta in på Minnahs blogg och då såg jag detta - Min makeup på förstasidan.
Det var en rolig överraskning såhär på kvällskvisten.



Detta är en till, väldigt snarlik, blid ifrån fotograferingen.

Modell: Minnah Karlsson
Fotograf: Matilda Bäcker
Makeup&hår: Desirée Andersson
(jag)


bättre sent än aldrig

Idag har jag höststädat på balkongen, vilket betyder att jag har packat ner cafébord + stolar i förrådet. Jag har även gjort rent elgrillen som har stått därute hela sommaren. Alla krukor har jag tömt på gammal jord och sedan ställt ner i förrådet. Har även planterat lite höstljung i balkonglådorna. Nu är det helt enkelt fint därute och jag väntar bara på att det ska bli tider för att sätta upp utebelysningen. LÄNGTAR!!

Har städat och tvättat under mina två lediga dagar, så nu ser det trevligt ut här hemma igen. Nu väntar bara städning och rensning i skåp. Men det får bli nästa vecka. Imorgon och på lördag väntar jobb och sen på söndag är det makeup på schemat.

zombie

Har jobbat morgon idag, 6-12. Efter jobbet gick jag ner på stan en stund i väntan på att Christian skulle komma in o hämta mig. När vi kommit hem igen var jag så trött så somnade på soffan. Sov väldigt skönt kan jag tala om. Är så seg. Orkar inte fixa någe här hemma, skulle verkligen behöva städa. Imorgon väntar jobb 12-18, lite skönt med sovmorgon faktiskt. Nej, nu blir det pizza till middag.

cupcakes





Kände för att baka så jag letade upp ett recept på Internet, cupcakes blev det.
Har inte smakat på dem än så vet inte om de är goda, men det hoppas jag.

Nu väntar jag på att Christian ska komma hem, då är det dags för middag.
Superduperhungrig


världens bästa - Bianca bon Jovi


Flickafadder


Bild lånad ifrån plansverige.org

Tittade på finalen av Dansfeber, så jäkla roligt. Under programmet bestämde jag mig för att jag ville bli fadder. Har förut funderar på att skänka pengar någonstans, och nu bestämde jag mig för att jag vill bli flickafadder. För tillfället jobbar Plan för flickors rättigheter i Egypten, där arbetet mot könsstympning är en stor del.
Ville så gärna bidra med något, och så blev det.


glöm inte bort att du är värdelös

Kass jag känner mig. Inget vettigt gjort idag och besöket på gymmet blev flyttat till imorgon istället. Ska nog äta några ostkrokar för att sedan kasta mig över alla kläder i klädkammaren, nu ska det bli ordning.

klapp på huvudet

Idag var jag, Christian, Björnar och Catherine iväg till gymmet. Det var första gången på väldigt länge som jag satta min fot inne på gymmet. Det kändes bra och nästa besök blir redan imorgon. Kanske ska kasta in en joggingrunda på söndag så kan man nästan säga att jag är inne på träningens bana igen.

Just för tillfället sitter jag och tittar på Idol och äter chips och ostkrokar. Jag gör som när jag var mindre och varvar chips med ostkrok så att det blir en så kallad chips-ostburgare. Jäkligt gott kan jag tala om. Har du inte prövat denna variant rekommenderar jag dig att göra det. Har även en mysig misse i famnen. Så kelsjuk.

Imorgon väntar en dag full av uppgifter som jag nu har skrivit upp på min "att göra"-lista. Ska nog redan ikväll försöka montera ihop mina trådkorgar och sedan bädda rent i sängen under pausen i Idol. Efter Idol sen blir det nog ett Vampire diaries avsnitt på datorn. Sen skulle jag nog kunna vara vaken hela natten och pyssla med olika saker. Men får nog sova o gå upp i tid imorgon istället.

beroende

Nu är nästan alla serier igång igen. Och till min lycka skulle jag idag sitta bänkad framför TVn kl20 för att titta på Vampire diaries som hade säsongsstart. När sedan avsnittet börjar inser jag att jag redan har sett det, så nu sitter jag därför och tittar på säsong 2 på datorn istället.
Jag vet, jag är ett serie-freak. Är fullt medveten om det (;

Nu väntar två lediga dagar. Jag köpte idag ett sådant där trådkorgsset så att jag kanske kan få lite ordning i klädkammaren. Det är verkligen på tiden.
Kanske ska göra några namnskyltar också.

lådhus(?)


vardagsrummet



Idag var jag in och köpte en ny matta.
Jag tror det blev bra i alla fall.


intresseklubben antecknar ,

Måste nog skriva en lista över allt som jag skulle behöva göra under fredag och lördag då jag är ledig. Har gjort en grovstädning nu i alla fall, men fortfarande är bl.a. klädkammaren ett ställe jag helst inte besöker. Skåp ska rensas och grejer ska sorteras. Idag ska jag nog åka in till Falun och köpa en ny matta. Flyttlådor ska också inhandlas då det ska städas i förrådet, kanske det blir lite ordning där inne igen. Sen måste jag komma på någon middag då C jobbar eftermiddag och slutar först kl22.

Ikväll ska Catherine och jag göra ett nytt försök till att titta på lite SATC, då det inte blev någe häromdagen.
TREVLIGT!

se så fint det blir



Nu är en av de två sidorna på julduken klar.


10-10-10

Idag är det alltså den 10/10 - 2010 = 10-10-10
Så roligt roligt.

Jag har inte gjort mycket idag. Igår var det personalfest, vilket var trevligt som alltid.
Har diskat och tvättat lite i alla fall. Bra där.
Imorgon väntar jobb 6-13 och sen efter kl17 när sötaste Catherine har slutat ska vi titta på lite SATC. Var allt för länge sedan nu.

Nej, nu måste jag verkligen sova om jag ska orka upp när klockan ringer 04.30
ujujujuju.

tomtetok



Nu har jag handlat den första av många tomtar i år. Detta är en söt liten magnet som ska pryda kylskåpet. Det finns tre stycken till i samma "serie", vilket betyder att denna lilla tomte kommer få sig i alla fall tre stycken kompisar. Längtar så tills alla tomtar tittar fram i alla butiker överallt. mysigt!!


tantvarning(?)

Med risk att låta som en gammal tant måste jag säga att jag kämpar på med mitt broderi och det går allt framåt. Måste bli klar med min juleduk till jul. Fin blir det också. Så fort jag är klar med ena sidan ska jag kasta upp en bild.

Imorgon väntar jobb igen. tisd-lördag, för att sen på lördag direkt efter jobbet hoppa på personalfesten.
punkt slut.

lääängtan

Det är så mycket saker som jag ser fram emot. Har en massa planer, känns det som i alla fall. Ledigt över jul (24+25/12) har jag fått också, vilket gjorde mig otroligt otroligt glad. Nu längtar jag tills november och december då jag får börja lyssna på julmusik och fixa med allt julpyssel. Men redan denna månad blir det jul på jobbet. Uuuunderbart!

Idag var jag, Christian och Björnar på Rättviksmarknad. Som vanligt köpte jag mig nya strumpor + att jag fick Christian att köpa strumpor så att jag kanske får ha mina för mig själv framöver. Sen blev det lite godis såklart.

Nu ska jag brodera på min julduk. som den jultok jag är.

ett litet busfrö



måste fortsätta med Biancas fotobok, är bara på v.10 ännu.
snart är ju sötisen 1år


RSS 2.0