påskhelg

Så var det påsk. Känns inte som det, men det är det och jag har några lediga dagar. Imorgon jobbar jag 11-18.10 och sen rullar bilen mot Roslagen. Det ska bli så otroligt underbart trevligt att träffa mamma, pappa och mina bröder igen då det var över två månader sedan vi sågs. Jag ska sätta mig i solen och bara ha det bra hela helgen.

helgen

Så var kursen avklarad och jag har gjort tre smycken under helgen. Min första ring har jag gjort. Jag är nöjd med alla smyckena och vill sätta mig och göra fler fler fler fler, men måste köpa lera o massa verktyg som ska vara till ring-tillverkningen. Ska försöka fixa några fina bilder på det jag har gjort så jag kan kasta upp bilderna här.

Imorgon är jag ledig, och om man ska lita på tidningarna så ska det bli finfint väder imorgon. Om det nu blir sol o lite värme ska jag o Christian åka ner till stugan o grilla.

Oh My God!Jag är jättekär i min Christian. <3
Han är bäst.


helgen

Imorgon är det dags för steg2 i Silverlerakursen. LÄNGTAR!

Nu ska jag sova. godnatt!

välkommenVilket underbart väder det har varit idag, tyvärr har jag jobbat så har inte hunnit varit ute i solen. Men nu känns det verkligen som att våren är här, vilket betyder att snart kommer sommaren. HÄRLIGT!!


måndag

Dagen har varit trevlig. Jag och Catherien tog en sväng på stan, åt lunch på Tzatziki (vart annars?) för att sedan åka hem hit o titta på lite SATC. Snart är vi klara med säsong 2. Det går framåt, men vi får nog ta o ses lite oftare framöver.

Nu har hon åkt och jag funderar på att fortsätta med lite silverlera. I helgen är steg 2 i silverlera, vilket betyder att jag ska få lära mig tekniken över hur man göra ringar. Längtar!

För övrigt är det faktiskt vår ute nu. Solen skiner och snön är påväg bort.

RSS 2.0