hejdå 2011

Gott nytt år allihop. Nästa år kommer bjuda på mycket roligt, som vår nya familjemedlem. Som jag längtar <3
Nyår firar jag i alla fall hemma i sjukstugan tillsammans med karln min. Natten till idag blev han sjuk med vinterkräksjukan, så nu sitter jag hemma och håller tummarna för att jag inte ska bli sjuk. Kanske ska försöka laga iordning lite mat i alla fall.

i väntans tider ,

 

I väntan på vår lille tös som är beräknad den 6/6 2012 <3


25 december.

Har som vanligt haft en underbar jul. Nu är jag åter hemma i Falun och imorgon väntar jobb. Har fått jättefina julklappar, bland annat presentkort på en lyx-ansiktsbehandling. Tack älskling! Men den finaste julklappen får i på torsdag.

Imorgon ska jag försöka slänga upp lite bilder ifrån julafton.
Nu ska jag glo på TV.

21 december .

 

Alla julklappar är inhandlade och jag är reda för julfirande. Imorgon kl:11.35 går tåget emot Uppsala där mamma & pappa väntar på mig. Vi åker vidare till Rimbo där de kastar av mig hemma hos Steph & Alva. På fredag väntar klippning och sedan en date med Louise. Sen är det julafton. Som jag längtar.


Nu måste jag packa ihop kläder så att jag är redo för morgondagen.


sjukling

Mina två arbetsdagar som var kvar innan jul blev istället två dagar att ligga hemma i soffan och försöka bli frisk från den tokförkylning som kom från ingenstans igår. Innan jag tänkte dra iväg till jobbet insåg jag att det inte var någon bra idé då febern sakta kröp fram. Otroligt sliten igår. Känns lite bättre idag, just nu i alla fall. Hoppas må bättre imorgon då det är dags att sätta sig på tåget mot julfirandet i Lohärad. Vill inte vara sjuk över jul. Imorgon ska jag även träffa Steph & Alva och på fredag väntar klippning och en träff med Louise. Har verkligen inte tid att ligga hemma i soffan.

en till bild ifrån fotograferingen med Malin.


2011-12-17


En vecka kvar.

En vecka kvar till julafton. Äntligen har vi hittat på laddaren till kameran också. Kanske kan bli lite foton uppe på bloggen också istället för massa tråkig text. Idag har jag varit ledig och har hunnit med en del känns det som. Var iväg o blev fotad av bästaste Malin för att föreviga mitt långa hår innan det klipps av på fredag(!) ojojoj. Sen var jag o älsklingen min iväg o åt för att sedan trilla in på bion. Såg Sherlock Holmes 2, vilket enligt mig var en mycket bra film. Kom hem och lyckades till och med plocka fram silverleran en liten stund. Nu ska jag se till o pyssla med det igen.

Nu ska jag allt sova för att sedan vakna upp till en ledig söndag och fjärde advent. Jobbar endast månd-onsd denna vecka för att sedan på torsdag åka ner till Norrtälje/Lohärad och invänta julfirandet. Kan inte riktigt koppla att det är jul så snart. Underbart mysigt ska det bli i alla fall. Funderar på om jag ska lyckas ta tag i lite julklappsshopping under morgondagen. Tror det va.

god natt!

uppdatering.

Nu funderar jag på o plocka upp det sista julpyntet innan det är dags att göra mig iordning för jobbet. Under helgen var mamma o pappa och lillebror här. Supertrevligt. Vi lyckades baka lussebullar och städa lite i hobbyrummet. Belysning på balkongen är uppe också. Sovrummet ser fortfarande ut som ett stort kaos, men det får vi fixa någon gång i framtiden när tiden finns. I helgen kommer storebror hit. Tyvärr jobbar jag hela helgen, men är ledig på fredag i alla fall. Har bokat tåg hem till mamma o pappa inför jul. 22 december åker jag hem dit, och den 25 åker jag och min älskling Christian hem till Dalarna igen. Längtar så otroligt till julhelgen.

RSS 2.0