2011-02-26

Idag åker Daniel hem igen. Tråkigt. Men trevligt har vi haft det. I torsdags var vi på bio och igår var alla tre o spela bowling, jag förlorade :(
Kvällen igår avslutades med att titta på filmen "Dumma mej", chips, godis och läsk.

Snart är februari slut och mars tar över. Då tycker jag även att vintern kan släppa taget och det kan bjudas på lite vår o sol istället. Är i stort behov av en glimt av varmare väder.

Förresten är det vara två veckor kvar till silverlerakursen också. LÄNGTAR! Och sen i slutet av mars ska jag försöka hoppa på ett tåg till Göteborg där jag ska hälsa på Jessica. Under mars skulle jag även vilja få in ett besök hem till Lohärad. Vet inte riktigt hur det skulle gå till ännu.

Nu ska jag snart köra Daniel till tåget. HEJ!

torsdag

Potatisgratäng och fläskfilé till middag. Är så otroligt hungrig. Sen åker jag o bror in till Falun och går på bio. True Grit är det som spelas på duken kl18.15

Är förresten fortfarande otroligt otroligt trött på snön. Jag vill att det ska bli vår, men istället så snöar det bara mer o mer. SLUTA!

finbesök

Nu har vi finbesök. Min bror Daniel är här o hälsar på :)

väntar på våren

Så snöar det igen. snö snö snö. Jag är så trött på vintern nu och skulle mer än gärna vilja ha vår.
Imorgon kommer i alla fall bror hit på besök t.o.m. lördag, det ska bli trevligt.

Det trillade in ett mejl igår som talade om att min onepiece är skickad. Underbart! Kan det betyda att jag kan hämta den redan denna vecka tro(?)

Snart ska jag iväg till jobbet, sen är jag ledig två dagar.


Dumma snö.

nejdu

Bra dålig man är ibland då. Det blev ingen träning igår och inte heller imorse, då jag tänkte försöka mig på en joggingtur eftersom det inte blev någe sådant igår. Klarade inte alls att gå upp kl8 då klockan ringde så istället sitter jag här nu och har inte alls så mycket tid jag önskar innan bussen går. Klant-trött-desirée.
Förstår inte hur jag kan vara så trött. Önskar jag fick sova hela tiden.

Jaja. jobb 13-18.30 idag. Sen kommer Christian o hämtar mig.

Kan det förresten sluta snöa. Sist jag tittade så stod VÅR på schemat härnäst(?)

upp med tuppen

Tror faktiskt att jag ska ställa klockan imorgon. Börjar jobba först kl13, men det skulle vara trevligt om man kanske hade tid o göra något innan jobbet också. Christian ska iväg på möte kl8 så kanske ska gå upp då jag med. Måste ju åka buss in också vilket gör att resan hemifrån påbörjas lite tidigare än när jag åker bil.

Förresten så har jag gjort klart mitt halsband, måste fixa någon fin bild på den så att jag kan slänga upp det här sen.

onepiece


bild ifrån onepiece.se


nu var den beställd,
så om 12 dagar har jag min Onepiece.
LÄNGTAR! :)


träningssöndag?

Måste verkligen börja träna igen. Känner verkligen att det är på tiden att hitta tillbaka till tränings-Desirée, hon som inte var så jäkla trött hela tiden. Min lediga söndag får nog bli min första träningsdag, ett litet träningspass måste jag ju kunna fixa i alla fall. SKÄRPNING!

Idag tillbringade jag 12h på jobbet. Är riktigt trött nu. Skönt att jag börjar först kl13 imorgon.
Söndag ledig. Måndag jobb. Tisdag jobb. Onsdag får vi finbesök av min storebror. TREVLIGT!

Nu ska jag nog försöka pussla ihop mitt halsband. Mina smyckesdelar väntade i ett litet paket här hemma när jag kom hem från jobbet idag. UNDERBART!

finbesök nästa vecka

Fick igår veta att min storebror Daniel tänkte komma o hälsa på nästa vecka, TREVLIGT! Annars så är det jobb, jobb och jobb denna vecka. Imorgon väntar en heldag på jobbet, möte kl8-10 och sedan jobb fram till kl20.10

Då jag är väldigt trött och det inte är någon sovmorgon imorgon ska jag se till att krypa ner under täcket snarast.

i väntan på posten

Nu var silverkedja och swarovskihjärta beställt till mitt "kärlek"-halsband. Nu längtar jag tills paketet trillar in genom dörren. Hoppas att det hinner komma fram innan helgen så att jag får pyssla iordning mitt nya smycke.

berlock - kärlek

Idag borrades det hål och ordet "kärlek" stämplades in i min silverbricka.
Brickan är gjort i silverlera och är nu finsilver 999, sedan har jag stämplat med stålstämplar.
Är nöjd med resultatet då det är min första silverleraberlock + att det var första gången jag stämplade.
Ska beställa hem en silverkedja och ett swarovskihjärta så att jag kan göra halsbandet jag har planerat.


K Ä R L E K

Så var det alla <3 dag. Jag har hunnit umgås några timmar med min kära. Skulle vara ledig, men igår kväll ringde telefonen och det blev arbete 7-13. Otroligt jäkla kallt var det ute också, när jag stog kl6-6.30 och väntade på en buss som inte ville komma. Tillslut fick jag skutta in i bilen istället, så Christian fick hålla sig hemma tills jag kom hem igen. Det gick bra att jobba i alla fall. När jag sen kommit hem igen åkte jag och C in till Borlänge där det blev lite shopping på presentkorten. Så underbart att handla utan att behöva betala själv. Köpte lite pyssel på Panduro, en fin lång skjorta på H&M o sen blev det lite på JULA också. Jag och älskling fick en liten alla hjärtansdagpresent på posten från mor o far också. Där i gömde sig en film, presentkort på Åhléns, 2st trisslotter (tyvärr ingen vinst) och ekologiska geléhjärtan. TACK TACK TACK! Vi kunde dock inte komma fram till vad vi skulle köpa på Åhléns. Jag hittade en fin glasskål som Christian inte tyckte passade hemma, MEN det tycker jag!

2011-02-13

Igår hade vi personalfest på jobbet. Det var riktigt trevligt och jag mår finfint idag, förutom att jag är lite trött o seg. Funderar lite på om jag ska försöka göra något vettigt idag. Har en lista med saker som skulle behöva göras, vilket är så jobbigt. Ska nog sätta mig och brodera lite så att jag blir klar med min doppresent snart. Städa måste jag också.

Förresten så skulle jag inte tacka nej till lite vår nu.
HEJDÅ snön!!

världens bästa - Bianca "fialotta" bon Jovi


sovrum



Fixade iordning lite i sovrummet till min födelsedag.
Tavlor, prydnadskuddar, överkast och nya gardiner inhandlades.
Är riktigt nöjd över resultatet. Christian fixade även upp taklampan, så nu sitter den i taket istället för att den ligger i en kartong under sängen.


födelsedagspresenter


mina födelsedagspresenter

Christian: Film-Draktränaren, godis, stålstämplar bokstäver och siffror, klocka, scrapbooking-papper, zinkbrickor.
Mamma, pappa & Dennis: DVD-läsare till datorn, Silverlera-startset, presentkort hos frisör, stålstämplar bokstäver och siffror, dofljus.
Farfar&Renate: Pengar
fam. Andersson: Presentkort på H&M
fam. Cassepierre:
Presentkort på Pysselgruvan & fin korg med rosor/blommor.
Svärmor: Presentkort på Panduro
Michelle: Pärlor
Lotta: Jättefin dörrmatta i betong som hon gjutit själv & rosor
Lisa: Jättefin vas med (plast)blommor.
Catherine: Pocket-Snabba cash, bodylotion och handtvål som luktar apelsinchoklad, duschcreme.


Bästa helgen <3

Fick en riktig överraskning idag när jag, mamma, pappa och Dennis var på Åhléns. Helt plötsligt står där farbror Håkan med familj. Då har de åkt hit till Falun (från Norrtälje) för att komma på en födelsedagsfika. Hur underbart är inte det? Jag blev mycket mycket glad, och det var otroligt trevligt.

Imorgon kommer Catherine och Malin på lite fika. Vilken tur att det finns både smörgåstårta och födelsedagstårta kvar.

Ikväll blir det Melodifestivalen-mys.

födelsedag födelsedag födelsedag

Har haft en jättemysig födelsedag med otroligt trevligt sällskap. Har fått mycket fina presenter. Tack alla som hjälte till att göra dagen till det BÄSTA! tack tack tack tack

4/2 - 2011


imorgon är ingen vanlig dag..

Känner att jag inte riktigt har tid att åka iväg till jobbet nu.
Får fortsätta med städning + att jag ska fixa smörgåstårtan när jag kommer hem ikväll vid kanske 20.30

födelsedagsfix

Fortfarande tröttare än tröttast. Fick jobba över till kl15 idag vilket resulterade i att jag har suttit ner i kanske 30min här hemma idag. Under ungefär 4 timmar har jag kämpat med att baka födelsedagstårtan till på fredag. Nu hoppas jag verkligen att den/dem smakar bra. Nu känner jag att det är dags för mig att krypa ner under täcket igen. Upp i tid imorgon så att jag hinner städa och förbereda smörgåstårtorna som ska göras imorgon kväll, innan jag åker iväg till jobbet. Nej, nu ska jag hänga tvätten och sen sova. GOD NATT!

sova sova sängen

Jäklar va trött jag är. Bilen är iväg på lagning, vilket betyder att det blir bussen till jobbet idag. Inge vidare roligt att ta bussen kl6 på morgonen. Vill bara krypa ner under täcket igen.

Ikväll, eller idag när jag är hemma ifrån jobbet igen, ska jag baka tårta. Sen får den ligga i frysen tills på fredag. Nu är det bara två dagar kvar, i övermorgon fyller lille jag år + att mamma, pappa och Dennis kommer på besök över helgen. Längtar så!!

RSS 2.0