vilodagen(?)

Imorgon är jag ledig. Det känns faktiskt riktigt skönt då jag har jobbat söndag-lördag, sju dagar helt enkelt. Städning står på schemat imorgon, och sen är det dags att gå tillbaks till jobbet i fyra dagar. SEN är det min födelsedag, och mamma, pappa och lillebror Dennis kommer på besök. Jäklar vad jag längtar.

Igår och idag har jag köpt hem lite saker som ska göra det lite finare i sovrummet. Ett överkast, två tavlor, tre kuddar och nya gardiner. Jag tror allt att det kan bli väldigt trevligt.

nattmössa

Jobb, jobb, jobb och lite mer jobb står på schemat denna vecka. Söndag är jag ledig i alla fall, och då har jag städning(?) på schemat. Den lediga dagen imorgon blev istället 7h på jobbet. Kommer klirra bra 25/2.
Är mycket trött, vilket gör att sängen väntar inom några minuter. Idag är det bara 1vecka och 2dagar tills min födelsedag och tills mamma, pappa och Dennis kommer på besök. Har även lyckats lura hit Lotta och Lisa på fika den underbara dagen. Därför måste jag baka världens godaste tårta. Catherine måste också komma hit någon av de timmarna hon är ledig på dagen, hör du det Cat? LÄNGTAR!
Jag tycker i och för sig att både Kajsa o Louise ska komma hit också, gärna Jessica med.

Men nu måste jag sova. Kl:8 ska jag vara på jobbet och kl:15 ska jag allt åka därifrån. Sen ska städningen utav klädkammaren påbörjas. Har köpt hem fina förvaringslådor idag. Uj va fint det ska bli.


biokompis

Eftersom min biokompis (Catherine) till kvällen gick o blev sjuk ska jag nu istället på bio med söta fröken Lisa Back. Mycket trevligt. Filmen "Devil" väntar så nu ska jag bege mig in till Falun.

svarta fåretFick böcker med beskrivningar på hur man virkar amigurumi (små figurer) i julklapp, och igår fick jag hem det otroligt söta garnet jag hade beställt. Se så små garnnystan. Mycket mycket söta.
Jobbar för tillfället på att virka en liten grå mus.

Virkar, broderar och använder stödstrumpor.
Tantvarning, eller vad säger du Jessica?


LYCKA

Äntligen är den hemma hos oss, DISKMASKINEN!


cirkeln

äta - sova - jobba

pms-kärring

Beställde precis garn. Oväntat? En aning kanske, men ska ju börja virka amigurumi. Sådana där söta små figurer ni vet. Fick två böcker i julklapp och tänkte börja med att virka en liten leksak till Bianca. Får se hur det går.

Idag var jag och Christian till Borlänge där jag handlade upp mitt presentkort på Panduro. Köpte bland annat glasfärg så att jag kan dekorera mina vin- och champangeglas jag har köpt hem för en 5:a styck. PERFEKT!
Har målat ett vinglas nu under kvällen, men vet inte riktigt om jag blev nöjd. Det var ju faktiskt ett test-glas.

Nej, nu ska jag krypa ner under täcket. Förresten har jag varit en riktig pms-kärring idag.

I do love you

Idag har jag och Christian varit förlovade i en månad. Idag är det en månad sedan min älskling gick ner på ett knä och friade till mig i London, tror till och med att det är nästan på timmen en månad sedan. Världens underbaraste <3

Idag tillbringade jag 12h på jobbet, kl6-18, vilket gör det lite extra skönt att vara ledig imorgon. Kanske ska ta en sväng till Borlänge med C för att titta lite. Jag har ju ett presentkort på Panduro.


2010-12-10 London

juste

Snart fyller min älskling 24år. <3 Synd bara att han ska jobba 14-22 imorgon.
Jag får roa mig med att plocka bort julen.

väntan

Nu väntar en hel del jobb de närmaste veckorna. Sen måste jag planera in en liten resa till Göteborg så jag kan hälsa på min kära vän Jessica. Längtar tills den 4/2 då jag fyller år. Då ska även mamma o pappa komma upp hit på besök.

2011

nyårskyssen


RSS 2.0