sommar, sol & värme.Helt underbart väder är det ute, så varför sitter jag inne? Snart kommer i alla fall min karl hem, så kanske ska lura med honom ner till affärn så kan vi köpa oss lite glass. Måste passa på o sitta lite ute i solen nu när man har möjlighet till det.

Skulle vilja ha lite besök av mina vänner i sommar. Vad sägs om det Louise? och även Kajsa? Kanske Stephanie och Jessica har tid också. Nu vill jag allt att ni kommer hit. Om jag hittar några dagar då jag är ledig vill säga. ujuj.

Övrigt. Jag har världens sötaste kissekatt som ligger o sover urgulligt här i soffan.
Ska försöka övertala mina föräldrar att det är dags att komma upp hit på besök snart också.
Nu ska jag vila.


sommarstugan.

Igår var jag och Christian nere vid stugan hela dagen (efter lite inhandling ifrån Falun), resultatet blev ett kök. Nu återstår lite målning, ett skynke som ska sys o sen installering av gasolhäll o den lilla vattenpumpen.
Riktigt nöjda är vi med resultatet.

Lite nya blommor har jag införskaffat också. På torsdag kommer (förhoppningsvis) soffan som vi har besällt och under Christians nästa lediga period ska sängen byggas. snart snart snart är det klart.

 

För övrigt så har solen hittat tillbaks lagom till det att min semester är slut.
Idag är det dags att gå tillbaks till jobbet. Jobba som en tok till v33 då det är lite ledigt igen.


uppdatering.

Är hemma i Grycksbo igen sen några dagar tillbaks. Idag blev en jobbdag på min semester då jag tyckte att Lotta skulle få fira midsommar ifred. Imorgon är jag ledig, men sen drar jobbet igång på riktigt igen. jobb jobb jobb.
Det har inte blivit mycket midsommarfirande här hemma inte. Men vi kan grilla en annan dag + att det kommer ett nytt midsommar nästa år. Det är sant!
Försöker övertala mina föräldrar att de kan komma upp hit o fira pappas födelsedag om två veckor. Får se om jag lyckas. Lite tveksamt.
Övrigt. Inte mycket. Vi har lyckats få lite gjort på stugan, och imorgon blir det mer arbete på den så att vi kan övernatta där inom kort.
Föresten Catherine, nu måste vi ta en titta-på-SATC-dag snarast!!

Nej, nu ska vi titta på film.

i Lohärad.

sitter hemma hos mamma, pappa o bror i Lohärad. GRATTIS BROR på födelsedagen!

Igår var jag hem o hälsade på hemma hos fina Louise. Vi kom fram till att det var väldigt länge sedan vi sågs, och det var väldigt länge sedan hon var o hälsade på mig i Falun. Nu tycker jag att du får komma på besök o bo med mig i stugan. Väldigt trevligt hade vi igår i alla fall.  

Imorgon ska jag försöka träffa Steph på förmiddagen och på eftermiddagen blir det till att umgås lite med söta Jessica som också är på besök i hemtrakterna. På kvällen imorgon kommer troligen min karl hit också. Så ska vi stanna tills onsdag då vi åker hem tillsammans. En sväng på IKEA blir det också.

Nu blir det nog filmkväll med lite chips o dipp. tjohej!


återblickHittade bilder ifrån träningslägret i Italien 2009.
Mycket rolig resa.


världens bästa - Bianca "fialotta" bon Jovi

Finns det en kartong framme, måste Bianca sitta i den.


Loooohärad.

Snart är det dags för ett besök hemma hos mina föräldrar. Då ska jag allt se till o träffa mina kära vänner också + att min lillebror fyller år. På torsdag åker jag ner och på fredag har jag bokat in klipp+slingtid hos frissan. Underbart! Hoppas på lite fint väder till helgen. Det är väl inte för mycket begärt(?)

Nästa helg är det midsommar också. Inget planerat. Ska jobba midsommardagen nu så att Lotta kan åka iväg på midsommarfirande i lugn och ro. Härligt när man kan hjälpa till.

sökes: SOLSKEN

Värdelöst att det ska regna varje dag nu när jag har semester. Nu håller jag åter tummarna att solen skiner imorgon istället. Idag lyckades jag i alla fall knyta på mig springskorna och gav mig iväg på en lite joggingrunda. Duktiga jag. Sen har jag lyckats städa och tvätta lite också.

Igår var vi iväg o körde gokart. Det är ju förjäkla kul. Asbra var jag som vanligt också. Nu måste jag se till att mamma och pappa kommer hit o hälsar på snart så att jag får åka lite gokart med dem också.

Nu ska vi laga middag. Det blir helstekt fläskfilé, som vi egentligen hade tänkt grilla. MEN sen kom ju regnet och förstörde den planen.

Nymålat - rör ej!Idag har jag o Christian varit o målat i stugan.
Nu är det inte långt kvar tills vi kan flytta in möbler.


SEMESTER

SEMESTER, två veckor ledigt. Mycket skönt.
Nu hoppas jag på lite fint väder under de kommande veckorna också.

kryddaDet har vuxit i mitt kryddland medan jag var på semester.


Bulgarien - 2011
borta bra, men hemma bäst.

Nu är jag hemma ifrån Bulgarien.
Är riktigt trött då vi kom hem tidigt tidigt imorse och jag inte fått sovit så mycket då det fanns en väldigt sällskapssjuk kissemiss hemma som inte kunde sluta jama.
Ledig idag i alla fall. Imorgon är det dags att åka till jobbet igen.
Jobbar några dagar den här veckan sen är det dags för 2v semester igen.

RSS 2.0