sjukdom

Det började med J som blev magsjuk efter jobbet i fredags. Jag klarade mig t.o.m. natten till måndag (igår) med att bli sjuk, då jag skulle åka min 6h långa tågresa hem. Efter en väldigt lång tågresa kom jag tillslut hem, väldigt trött och förstörd då jag inte ätit något. Idag har jag legat i soffan hela dagen med feber, vilket resulterar i att jag inte kan gå till jobbet imorgon heller. Hoppas bli frisk under morgondagen. Nu ska jag fortsätta äta min blåbärssoppa.

hemresa

Imorgon är det dags att åka hem till Falun igen. Jag har haft det trevligt här i Göteborg, även om det inte riktigt har blivit som det var tänkt. En bättre beskrivning över helgen + bilder kommer när jag har kommit hem igen.
Nu ska jag äta lite godis.

göteborg

Så var jag i Göteborg. Igår kl:17.17 klev jag av tåget här och Jessica hämtade upp mig med Forden. Idag är J på jobbet till kl:17, sen har jag bestämt att vi ska åka iväg o handla chips, läsk och godis till kvällen. Middag har jag dock inget svar på vad det blir, det överlämnar jag till J.

ogilla

Nu ska jag fortsätta packa så att det är i stort sätt klart imorgon när jag vaknar. Jag gillar verkligen INTE att packa, packar alltid för mycket och det blir tungt och jäkligt. När man sen har kommit hem igen så har man inte använt alla kläder, vilket gör att man aldrig packar upp väskan. Det är faktiskt så att när jag nu plockade fram väskan jag ska ha med mig så var det fortfarande kläder i den sen jag var hem under julhelgen. Förstå. Gillar det alltså INTE.

Däremot GILLAR jag att jag ska hälsa på Jessica imorgon.

"Cat"-smycket


Här har smycket torkat och putsats och det är dags för det att brännas.


Här är efter bränning och man kan se att smycket har krympt lite.


Så var det putsat och klart.
Ett silversmycke i Finsilver 999/1000


minisemester

Imorgon vid den där tiden sitter jag på ett av de tre tågen som ska ta mig till Göteborg C. Funderar om jag idag ska inhandla lite godis o tidningar så att jag har något att göra under de sex timmar som jag ska spendera sittandes. Just för tillfället väntar jag på att C ska vakna så att jag kan börja packa.

Var precis o hälsade på underbara Catherine. Hon fick ett litet smycke av mig som jag har gjort i silverlera. Måste öva o då blev det ett "Cat" smycke som jag tyckte hon skulle ha. Slänger upp en bild senare.
Cat, Vi måste verkligen ses o titta på lite SATC när jag kommer hem igen sen.

Nu längtar jag efter min lilla minisemester i Gbg med Jessica. tjo!

tre, två, ett

På torsdag är det dags att åka och hälsa på våren och Jessica i Göteborg. Tider går så otroligt jäkla fort. Fy fan va roligt vi ska ha J!

Imorgon jobbar jag morgon för första gången på säkert tre veckor, vilket resulterar i att jag inte är sådär jättetaggad på att gå upp tidigt. Däremot är jag taggad på att ha en eftermiddag ledig. Kl:12 då jag slutar ska Lisa komma upp o möta mig på jobbet och vi ska bege oss ut på vandring. TREVLIGT!

söndagsgöra = ingenting

Så var helgen snart över igen. Eller det är i och för sig imorgon också, OCH då är jag ledig. Ska bli skönt att få en dag där jag i stort sätt inte så göra någonting. Jag har precis gjort ett litet smycke i silverlera. Det ska få torka under natten för att jag sedan imorgon ska putsa och bränna det. Alltid så roligt att få se hur det blir när det är klart.

Ska kanske titta på lite SATC med Cat också, men får se hur det blir. Vore ju väldigt trevligt.

Efter min lediga dag jobbar jag måndag, tisdag och onsdag för att sedan på torsdag kl11:32 hoppa på tåget och bege mig mot Göteborg och underbara Jessica Svärd. Stannar hemma hos sötisen till och med måndagen. Fi fan va kul vi ska ha. Hoppas på fint väder.

badger

Idag trillade äntligen min "badger" in genom dörren och jag kan börja göra mina silverlerasmycken. Tyvärr jobbar jag så dumma tider så smyckestillverkningen får kanske vänta till helgen.

paketIdag plingade brevbäraren på dörren och lämnade ett paket. Mina silverlerasaker hade hittat hit.
Silverlera, silverlera på spruta, penslar, kulverktyg, skärnål, polerverktyg, zirkoner, sprayflaska, akrylbricka m.m.
Nu hoppas jag att mitt badgerwax kommer imorgon så att jag kan börja öva.

Nu ska jag titta på Desperate housewives.


underbart

Det har redan planerats in ett datum som kursen silverlera steg 2 ska vara på. Superroligt, och jag har redan anmält mig. Om endast fyra veckor är det dags att lära sig mer.
Hoppas på att får mina silverlera vertyg o material senast onsdag så att jag kan öva på att göra smycken.

Imorgon är det dags att gå till jobbet igen, men NU ska jag brodera lite.

s i l v e r 999/1000Detta är vad jag än så länge har tillverkat i silverlera. De tre nedre är tillverkade under kursen.

Så var helgen över och likaså "silverlera-kursen". Det har varit riktigt roligt och lärorikt.
Under kvällen har jag beställt ett paket med lera o verktyg, så nu ska jag börja öva öva öva.

silverlera

Första dagen (av två) är avklarad på silverlerakursen, och jäklar så roligt det är.
Får se om jag slänger iväg en beställning på lite lera imorgon så att jag kan träna lite mer framöver.

Glee-freak

Sitter hemma i soffan, lyssnar på musik ifrån serien Glee och har världens underbaraste katt i famnen.
Imorgon är det dags för "silverlerakursen" som jag har längtat efter sen jag fick det i julklapp. Ska blir riktigt ritkigt roligt. Annars då? Jag hoppas varje morgon att jag ska titta ut genom fönstret och se grönt gräs, men än så länge har jag blivit besviken. Istället har det snöat de senaste tre dagarna. Mindre roligt. GE MIG VÅR!
Jag vill gömma undan vinterjackan och istället plocka fram alla fina/härliga vårkläder.

Nu ska jag fortsätta njuta av den otroligt braiga musiken som spelas här hemma. Ni som inte tittat på Glee, gör det. Helt underbar serie, och helt underbar musik.

Lördag

Idag är jag ledig, och det ser ut att vara ett underbart väder ute. Funderar på om jag ska byta om till träningskläder och ge mig ut på en liten jogging-runda. Yes, så får det bli.
Har börjat morgonen/dagen med att titta på två stycken Vampire diaries avsnitt. Det är ju så bra.

gbg

Igår kröp jag ner under täcket ganska sent då jag idag skulle vara ledig, men vid 6.30 imorse ringer telefonen och en halvtimme senare är jag på jobbet. Jobbade mellan 7-14 idag. Lite extra klirr i kassan, alltid bra.
Nu har jag däremot ont i huvudet. Snart ska vi börja laga mat, vilket jag inte alls var motiverad till då jag helst bara vill lägga mig ner på soffan o sova. Imorgon ÄR jag i alla fall LEDIG.

Nu är biljetten till GÖTEBORG bokad. Så Jessica, HERE I COME! Den 24:e mars ska jag tillbringa ungefär 6h på tåg för att sedan bo hemma hos underbaraste J hela helgen. Jäklar va kul vi ska ha.

jag o min onepiece

Idag fick jag äntligen min onepiece.
jäklar va den är mysig.


RSS 2.0