semester

Jo, idag åker jag till Bulgarien tillsammans med min älskling Christian och Catherine&Björnar.
Nu ska jag försöka packa.

ses om en vecka.

duktiga jag

Jag har städat hela lägenheten. Klappar mig själv lite fint på axeln.
Nu är jag alltså redo att åka på semester, eller ja först väntar en hel dag på jobbet.

Men nu ska jag allt titta på lite vampire diaries.

lite extra kryddaKöpte mig lite roliga krydd-plantor för några dagar sedan. Bl.a. så köpte jag en "Mynta Chocolate" och en "Salvia Ananas" vilka båda luktar mycket gott. Idag lyckades jag plantera ner dessa i rabatten, fint blev det.
Jag lyckades även bestämma en plats för min klätterros.

Imorgon väntar lunch nere vid stugan tillsammans med Christian, svärmor, Michelle och Oliver.
Sen står jobb (13-18.20) på schemat.


L o h ä r a d .

Sitter o väntar på att klockan ska bli 12.30 då det är dags att gå ut till bussen. Bussen tar mig till tågstationen, jag hoppar på tåget som tar mig till Uppsala. I Uppsala väntar pappa på mig och vi åker vidare hem till Lohärad. Ja, jag ska spendera helgen hos mina underbara föräldrar. Imorgon är det dags för min kusin Johans konfirmation, vilket är en av anledningarna till besöket. Imorgon fyller även min kära farfar 80år. Mycket på samma gång. Lite tråkigt att jag inte är vän med vädret idag dock. Jag har även hört att vi inte kommer vara vänner alls under hela helgen. Synd!

idag har jag och vädret varit kompisar

Idag har det varit helt underbart väder, vilket de flesta redan visste. Då jag var ledig och Christian skulle jobba passade jag på att själv åka ner till stugan för att gräva lite. Nu är båda rabatterna framför altanen fixade och jag har även lyckats flytta rosbusken och några kryddor till de nya fina rabatterna. Tyvärr har jag inte några bilder ännu, men fint blev det.

Nu väntar jobb i tre dagar för att jag sedan ska bege mig hem till Lohärad där det står konfirmation på schemat på lördagen och fika (födelsedagsfika) på söndagen.

Ska passa på o säga GRATTIS till Stephanie som fyller år idag, och ett GRATTIS i efterskott till underbara Kajsa som fyllde år igår! <3

Lördag 7/5 - 2011Nu har vi gjort fint i rabatten igen. Två nya blommor har planterats och vi har möblerat om lite bland de som planterades förra sommaren. En rabattkant är fixad, dock saknas det en bit som kommer senare.
Underbart fint blev det!

Pappa har också försökt förklara för mig hur jag ska klippa ner min rosbuske varje år. Tror han kommer få visa det igen samma tid nästa år då jag troligen inte kommer komma ihåg hur jag skulle göra.

Hittade även på de båda rabarberplantorna som jag trodde var döda + att vi hittade tecken på liv ifrån en blomma som förra året blev överkörd av gräsklipparen, vilket jag trodde var slutet för den. MEN ICKE DÅ.
GLÄDJE!!


byggeChristian o Dennis har varit jätteduktiga under veckan och snickrat på altanen.
Den är nu klar o superfin. Längtar efter fint väder så att vi ka grilla o ha det bra.


Idag kommer mamma o pappa upp på besök! :)


RSS 2.0