älskar vår soffa,

Nu ska jag titta på lite Grey's Anatomy. Är i mitten av säsong 6, vilket betyder att jag snart har kommit ikapp de avsnitt som går på TV. Är lika nyfiken varje vecka nu när det är ett nytt avsnitt på, men måste hålla mig ifrån dem tills jag har tittat ikapp.

u p p d a t e r i n g .

Idag ska jag och Christian sätta upp gardiner här hemma. Igår städade vi i de rum som går. Måste fortsätta med målning så att vi kan ställ TV-bänken på plats + att vi får fyra stolar runt bordet istället för en halvfärdig och en pall. Sen ska vi försöka planera badrum och sovrum. Får se hur mycket vi hinner med/orkar idag.

Övrigt. Längtar otroligt mycket till julafton. Det är inte långt kvar tills första advent i alla fall. LYCKA!

Vill även åka hem och hälsa på snart.

<3 <3 <3 <3


Anakin 2011-10-18

Runt 04-tiden i tisdags valde lille Anakin, son till Catherine Åslund och Björnar Oppegårs, att titta ut. Underbart söt är han. Jag och Christian har blivit tilldelade den fina titeln Gudfar+Gudmor åt pojken. Otroligt roligt. Nu längtar jag tills vi får åka dit och hälsa på honom. Laddar för ett besök i nästa vecka. Christian har ju redan varit där och sagt hej till den lille skönheten. När jag inte var med(!!)

Snodde två bilder som sötaste Catherine har lagt ut på FB.Den fina Björndräkten och mössan har lille Anakin fått av sin gudmor och gudfar (mig & Christian).


någon är duktig i alla fall.

Uttråkad. Christian har varit jätteduktig idag och fixat en hel del i lägenheten, vilket var kanon då jag fick ett samtal om att våran soffa kommer imorgon. GLÄDJE. Trodde den skulle komma först om två veckor. Ett av hyllplanen till hobbyrummet är färdigmålat och redo att sättas upp på vägen. Nya lampor i badrummet är klart. Nu måste vi slipa och måla stolar så det skriker om det.

Sen håller jag fortfarande tummarna för att Björnar och Catherines bebis väljer att titta ut snart. Har allt läst på hennes blogg är det är på gång nu. Hoppas jag får ett glädjande sms inom de närmaste dagarna. Tänker på er allihop <3

Längtan.

Nu längtar jag till julen. <3

tråkig uppdatering kommer här.

Hade höga planer för dagen, men har inte fått så mycket gjort. Så är det ibland.

Imorgon är det jobb igen. Ledig på söndag nästa gång.

Nu håller jag tummarna för att Catherine och Björnar kan få sin bebis snarast. <3

stillastående.

Det står lite still här hemma. känns som om det är mest jobb på schemat. Det är fortfarande flyttkaos, även om det börjar närma sig ett hem med små små steg. Bilder kommer när man ser vad som finns under alla kartonger. Vi var till IKEA i förra veckan. Då tog vi först en tur hem till mamma & pappa för att sova där innan det var dags att åka till IKEA i Uppsala. Vi fick med oss en hel del saker hem därifrån, så som en köksbord och ett hobbybord + massor av småsaker. Köksstolar har vi hittat på fyra stycken gamla stolar som vi ska fixa iordning med lite färg och ny klädsel till sitsen. Tror det kommer bli superfint. Sängram står vi fortfarande utan vilket är lite tråkigt. Så det blir nästa sak att leta efter.

I förra veckan fick vi även hem vår nya torktumlare och dammsugare. Är supernöjd med båda. Dammsugaren var en inflyttningspresent från mor&far. Precis vad vi behövde.

Idag var det långdag på jobbet och imorgon blir det samma sak. Sen är jag ledig lite och ska försöka fixa iordning lite hemma. Lovar att skynda på med lite bilder på hemmet!

Nu ska jag i alla fall sova. Är så sjukt trött att jag skulle kunna sova kl:20 på kvällarna.
Mycket nu med flytt o jobb känner jag.

Falubo

Fortfarande ingen ordning. Massor av kartonger överallt. Idag har vi lyckats få igång både diskmaskin och tvättmaskin så nu är det bara o diska och tvätta non-stop. Sen hoppas vi att vår torktumlare hittar hit på måndag.

Imorgon är det dags att jobba igen. Känner att jag skulle behövt vara ledig i en vecka extra eller något. Börjar i och för sig först kl14 imorgon vilket gör att jag kanske hinner fixa något innan jobbet. Annars längtar jag till torsdag då vi ska brumma iväg till IKEA i Uppsala och shoppa loss. Behöver få bort lite kartonger här hemma tills dess tror jag.

Idag tittade jag in hemma hos Catherine en sväng. Hade lite tidspress på mig tyvärr, men vi hann i alla fall titta på 2 avsnitt SATC + att vi gjorde en liten provuppsättning på hennes bröllopsfrisyr. Tror set kommer bli jättefint. Frisyren passade verkligen den blivande bruden. Sen snart måste vi även pröva makeupen så att vi hittar någe som passar där också.

Nu ska jag glo på lite Grey's Anatomy innan det är dags att sova.

RSS 2.0