första

Nu är vi i nya lägenheten och det är dags för att sova första natten här. Det känns riktigt bra och det är fortfarande mycket saker att göra. Skönt är i alla fall att alla våra saker är hitfyttade och den gamla lägenheten är flyttstädad. Imorgon väntar bara det lilla sista och sedan är det dags att packa upp alla saker här.

Men först ska jag sova. god natt!

snartså

Totalt kaos hemma. Nu längtar jag tills flytthjälpen kommer. Inatt sover vi sista natten i denna lägenhet. Hej och välkommen bostadsrätt.

evighetsdagen

Idag känns det som att jag har hunnit med ganska mycket i alla fall. Började dagen med att åka iväg till Uppsala och jobba lite. Sedan efter ett tag var det dags att åka hem igen. In i lägenheten, hämta lite papper, ner till bilen och iväg till banken och fixa med lånet till nya boendet. Hem igen, varva ner framför ett Grey's Anatomy-avsnitt för att sedan ta tag i packningen. Nu har några till kartonger fyllts. Varje ledig tid fram till flytten fylls nu av packtid. Det finns inget slut.. mer saker hela tiden.

nedräkning

Packning pågår. Nu är det endast 10 dagar kvar till flytten. Som jag längtar. Längenheten fylls med fler o fler flyttkartonger.

2011-09-18


Längtan.

Idag är en sådan dag då jag längtar någe otroligt efter att få flytta in i nya lägenheten. Tittar igenom IKEA-katalogen o hittar tusentals saker som jag vill inhandla. Tur att vi i alla fall får ett presentkort där som bidrag. Imorgon är både jag o Christian lediga, vilket resulterade i att jag la fram det roliga förslaget om att vi ska göra en insats i att packa.

Igår var vi ut och käkade middag med jobbet. Mycket trevligt som alltid. I alla fall under den största delen av kvällen. Ikväll ska jag in till falun och ta en snacka-skit-promenad med finaste Lisa. Nu tänkte jag allt titta på lite Grey's Anatomy för att sedan kanske hinna med o städa lite.

utbyte.

Det var nästan så att det rann en tår nedför kinden när jag insåg att vi inte kan ta med vår soffa till nya lägenheten. Den är för stor. Nu är den såld. Idag kom glädjen då vi har beställt en ny soffa. Samma märke, ny modell, ny färg, ny storlek. Tror det kommer bli PERFEKT! Nu känns 6v som en evighet bort. Men tiden går fort och snart ringer de och säger att soffan är på ingång. + att det bara är 2v kvar tills flyttlasset går. LÄNGTAR!

Kastade förresten precis ihop kassler, ris o sås till middag vilket blev riktigt gott. Ibland lyckas man.
Nu ska jag avsluta kvällen med att titta på lite Grey's Anatomy.

2011-09-12

Börjar närma mig slutet på säsong 3 av Grey's Anatomy. Kanske betyder det att jag spenderar för mycket tid framför min dator, eller så betyder att jag kopplar av lite lagom. Jag tror på det sistnämnda. Nu är i alla fall mina tre lediga dagar över och det är dags att gå till jobbet igen. Börjar med att kasta mig in i ett 12h pass (6.30-18.30) för att sedan forsätta jobba tills lördag. Söndag är alltså min nästa lediga dag. Nu har packningen påbörjats här hemma också. Idag packade jag ner en del av mina kläder. Ska försöka fortsätta packa lite under veckan. Flytthjälp kommer hit den 28:onde. Mamma och bror Daniel kommer hit, sen kan det även bli så att både pappa och Dennis följder med också. Perfekt!

Häromdagen var jag hem till fröken Catherine, som för övrigt bara har en månad kvar på graviditeten (värst vad tiden går fort), vi tittade på SATC för att sedan ha tjejsnack om allt möjligt. Riktigt trevligt. Fler tjejkvällar måste det bli Cat. Det är ju all för trevligt för att låta bli.

Nu ska jag hur som sova. Klockan ringer tidigt imorgon, endast några timmar tills det är dags att vara på jobbet. Så god natt!

eftermiddag

Det är så sämst att jobba flera eftermiddagspass i rad. Idag, imorgon och på fredag jobbar jag 13-20.20 vilket resulterar i att man inte hinner göra så mycket annat under dagen. På lördag ska jag stå på loppis för att sälja bort lite saker vi inte ska ha kvar, MEN jag har inte ens börjat plocka ihop det än. Hur ska jag hinna?

Nu får jag nog ta o snabba mig lite med städning innan jag ska åka iväg till jobbet. Hinner kanske få lite gjort i alla fall. Igår var vi förresten o kikade på lägenheten igen. Längtar så otroligt tills vi får flytta dit.

vardagslyx

Idag började jag dagen med att åka iväg på ansiktsbehandling. Sen har jag inte lyckats få så mycket mer gjort. Det var otroligt skönt att åka iväg på ansiktsbehandlingen i alla fall. Köpte även med mig en ansiktskräm hem som hon rekomenderade till mig. Lite längre fram sen ska jag även köpa rengöringen som hon tyckte passade till mig. Nu ska jag allt försöka ta hand om min hy och migsjälv. Häromdagen fick jag en ryggmassage av underbara Lotta också. Riktigt välbehövligt. Perfekt! Nu är det bara träningen som väntar.

Under helgen/veckan ska jag försöka städa iordning och ta lite kort på vår lägenhet som vi har nu. Eftersom det är min första lägenhet ska jag allt dokumentera hur det såg ut innan jag flyttar härifrån. Idag kom det hem lite papper med inflyttningsschema och information. Som jag ser fram emot den 29/9

flyttsjuk

Som jag längtar efter att få flytta. Idag var vi in till Falun och spanade in nytt kakel till vårt kök. Tror inte det kommer gå lång tid efter inflytt tills vi byter ut det som sitter där nu. Jag har även dragit med min Chrisitan och bror min till jobbet där vi spanade in lite tapeter och möbler som skulle bli väldigt fina i det nya hemmet. Nästa lördag ska jag även stå på loppis o försöka sälja bort lite saker som vi inte vill ha kvar. En liten slant efter avgiften på 250kr kanske man kan få ihop.

Nu ska jag nog avsluta kvällen med att titta på lite Grey's Anatomy.

RSS 2.0