2012-08-25

Jag har varit riktigt kass på uppdateringar här på sista tiden. Veckorna går och Elina är nu 10½ vecka. Närmar oss med stora steg 3 månader. Inatt sov hon faktiskt hela 8h i sträck, vilket jag och Christian tackar för. Riktigt skönt. Hon har sina stunder på dagen då hon är riktigt glad och vill ligga och busa och skratta. Otrolig mysigt.
 
I torsdags var vi iväg på föräldragrupp. Det var rikigt roligt att se och träffa alla små bebisar. Vi fick lära oss lite babymassage för magen och nästa träff blir det lite massage för benen. Jag tror att Elina tyckte det var lite mysigt att bli masserad, så nu ska vi införa massage några kvällar i veckan här hemma. Måste även träna lite på att bada, vilket inte är någon hit enligt den lilla prinsessan.
 
Idag ska jag och Catherine umgås lite, mycket trevligt. Går lite för lång tid mellan träffarna tycker jag. Anakin har blivit så stor och har börjat vandra omkring nu. Den sötnosen. Tiden springer som sagt iväg.
 
Om två veckor är det dags för Elinas dop. Vi har bestämt att vi ska vara nere vid sommarstugan, så nu håller vi tummarna för lite fint väder då.
 
För en vecka sedan fick vi åka in till sjukhuset då Elina skrämde mig och Christian med att hon inte fick luft när jag la ner henne på rygg. Sen blev hon helt frånvarande när hon hängde över min axel efter det. Det blev akuten nästa där hon vaknade och blev så glad så, tills de stack henne för att ta blodprov. Nu mår hon finfint igen. Vi har varit in vid två tillfällen. Förklaringen till hennes bus var dykreflexen som slog in och att hon därmed inte fick någon luft. Se så sött hon är omplåstrad på armen. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0