sova middag


nya väggen nr.2


Förra helgen fick vi, med hjälp av storebror, upp tapeten i sovrummet.
Jag är väldigt nöjd med resultatet.

u n d e r b a r .Hittade en så underbar (enligt mig) klänning på bubbelroom.se 
Perfekt nyårsklänning om det inte skulle vara så att jag fortfarande ammade. Dags att komma i form igen.
Kanske ska önska mig finklänningen i julklapp(?)

- min pingla -


tisdagskväll

Nu har det blivit lite dåligt med uppdateringen igen. Vi har haft fint besök under helgen då min storebror hoppade på tåget och gjorde oss sällskap fred-söndag. Riktigt trevligt. Elina har däremot varit lite krasslig och lyckades kräkas upp all sin puré som hon fått både fredag och söndag. Stackars liten. Det var kämpigt för henne. Nu verkar hon må bättre igen och hon ska få börja äta lite puré igen. Har nöjt oss med gröt de senaste dagarna.
 
Nu sitter hon. Är riktigt duktig faktiskt. Klart man får hålla koll och fånga upp henne när hon blir lite för kaxig och ska försöka hämta någon leksak lite för långt ifrån henne. Hon har även börjat på att ta hjälp av händerna för att flytta överkroppen i en cirkel på golvet. Har inte riktigt fattat hur hon tar sig framåt, men det är på gång. Får se hur lång tid det tar, om det är så att hon tar sig framåt på julafton(?)
 
Idag fick Elina även för sig att hon ska börja snutta på sina tår. Har lekt mycket med fötterna förut, men har inte stoppat in dem i munnen förut. Idag innan hon skulle sova var det bra smaskigt med fossingar. Och på söndag börjar vi på babysim. Väldigt spännande. Skruttan har nu passerat 7kg-sträcket. Var på BVC i torsdags och då visade det sig att hon nu väger 7060g och är 68cm lång. Har fått plocka bort en del av kläderna i strl 62 nu. Hoppas hon kan ha strl 68 ett tag till :)
 
Då det inte blivit någe mer kakbak, har varit fullt upp, funderar jag på att försöka mig på att baka lite under helgen.

Nästa vecka ska vi åka ner till Lohärad och hälsa på mamma och pappa (och bröderna såklart). Är det kanske någon av mina kära vänner där nere som skulle vilja ses?

min prinsessa

Elina har börjat sitta. Eller sitter väldigt bra med stöd nu, men kan även sitta både korta och lite längre stunder själv. Det gäller bara att man är där och håller lite koll och puttar till henne lite ibland när man ser att hon är påväg att tippa omkull. Riktigt duktig är hon. Hon har även funnit ett nytt nöje - att slita i tidningspapper och reklamblad. Så vet allt någon som kommer ha väldigt roligt med allt julklappspapper på julafton. Som jag längtar.
 

baka kakor

Tillslut lyckades jag få till lyckade syltbollar-kakor. Blev väldigt besviken när jag misslyckades totalt med första omgången, men kastade mig på baket dagen efter igen och det resulterade i väldigt goda och beroendeframkallade kakor. Funderar på vad jag ska baka nästa gång. Ska nog baka något nästa vecka och bjuda hem några mammor och bebisar på fika.
 

sagostund

 

nya väggen

Förra helgen när mamma och pappa var här passade vi på att ta lite hjälp av far min, vilket resulterade i att Christian och pappa tog tag i tapetseringen. Jag blev väldigt nöjd. Blev mycket varmare och mer hemtrevligt. Nu har vi även köpt hem en tapet som vi tänkte slänga upp på en vägg i sovrummet. Får se hur det blir och när vi lyckas ta tag i det. Här är i alla fall resultatet:
 

RSS 2.0