nyvaken


hjärtat <3


fullt

Har jobbat flera dagar i rad nu och har haft fullt upp. Har knappt sovit något och är trött som bara den nu, men nu är jag ledig 1½ vecka och till helgen kommer mamma och pappa upp. Supertrevligt.
Idag var vi på babysim, vilket Elina tyckte var riktigt roligt.
 
Ville slänga upp lite nya bilder, men då det inte finns någe mer utrymme på datorn kan jag inte tömma kameran på bilder. Morgondagens uppgift blir alltså att fixa på plats på datorn och spara ner bilder på skiva.
 
Det var dagens uppdatering det.
 
God natt! :)

gå in och rösta, tack ! 
Nu har jag, precis som alla andra småbarnsföräldrar i landet, fått för mig att min älskling är rätt bebis för att pryda omslaget till Vi Föräldrar. <3
 
Men visst skulle vår linslus Elina passa på framsidan av tidningen? hihi.
Gå in och hjälp till genom att rösta vettja ;)

busfrö

 
Idag fick Elina för sig att hon skulle börja klättra på möblerna här hemma. Tog hjälp av lådan för att ta sig upp på TV-bänken och tog sedan hjälp av sin fåtölj för att ta sig upp i soffan.
Elina är så söt nu när hon tittar och pillar på sin navel. Skruttan är så glad om dagarna. Förkylningen har börjar ge med sig nu, dock fick vi hoppa över babysimmet idag då vi inte vågar riskera att bli sjuka på nytt. Hoppas det finns plats för oss att bada på söndag istället.
 
Imorgon ska jag iväg och jobba lite igen. Vi håller på att bygga om min avdelning på jobbet så jag har försökt klämma in lite extra jobbtimmar, trots att Christian jobbar. Vi får möta varandra i dörren. Hoppas det blir hyffsat klart på jobbet imorgon.
 
Vi ska även till BVC imorgon. Det blir spännande att se hur mycket Elina väger nu och hur lång hon har blivit. Tror allt att hon har vuxit en del nu.
 
Elina tycker förresten väldigt mycket om att leka tittut bakom gardinerna.

hos mormor och morfar

Nu har vi kommit hem igen, från vår lilla utflykt hem till Lohärad och mormor & morfar (mamma och pappa). På väg ner stannade vi till på IKEA och kikade lite och sen har vi bara tagit det lugnt då Elina har varit väldigt förkyld. Nu hoppas vi att det har vänt då jag gärna kommer ut och träffar lite bebis(barn)kompisar och  tar en sväng till öppna förskolan.

Elina lär sig nya saker varje dag. Hon pratar mer och mer, inga ord ännu men mycket babababab, dadadadada. Går väldigt bra nu och det går fortare och fortare framåt nu när hon har blivit stabilare. Hon ska hela tiden bära runt på sina leksaker ,oftast på stora tunga saker som hon nästan snubblar över när hon ska röra fötterna. Hon har fått för sig att hon ska lägga i sina nappar och leksaker i lådor, hinkar och påsar för att sedan plocka upp dem igen, eller bära med sig hinken eller dylikt. Försöker sig på att klättra lite överallt och försöker sig på att dansa lite.

Hon är ju för underbar, vår lilla prinsessa.
Men jag skulle kunna tänka mig att beställa lite mer sömn. Tack! :)

 
 
 
 

mormors ögonsten

 
Nu håller jag tummarna för att Elina ska bli lite piggare imorgon så att vi kan åka ner till Lohärad på torsd-söndag. Hon har varit lite piggare idag, febern har gått ner till 38,8 istället för 39,5. Nu är hon istället väldigt täppt i näsan och rosslig i halsen. Hoppas det blir bättre. Har möblerat om i mitt jobbschema nu i alla fall så att vi ska kunna åka ner i helgen. Sen är det så fullbokat framöver så vet inte när vi kommer hinna ner annars. Men snart är det faktiskt juni och då är jag ledig igen.
 
Hon har som sagt varit väldigt glad trots den höga febern. Bara sovit lite extra. Hon är så söt när hon tassar runt här hemma och leker med sina leksaker. <3

åter sjukstuga

Ännu en gång har vi åkt på sjukdom. Denna gång Elina som har fått hög feber. Andra dagen idag och hon hade fortfarande 39,3 nu på kvällen. Hoppas att det går ner under morgondagen så att vi kan vara friska och åka iväg och leka med någon i slutet av veckan. Är trötta på att vara hemma. Jag har i och för sig varit iväg och jobbat idag och jobbar både imorgon och på onsdag. Hoppas att Elina sover lite mer inatt, annars kan det bli en tuff dag på jobbet imorgon då jag börjar kl:06.
 
Elina tycker inte att man behöver vila när man har feber utan ska allt iväg och leka överallt i lägenheten. Man ska vara glad om man lyckas få henne att sitta still en liten stund. All träning har i alla fall gjort henne mycket stabilare och hon kan gå "snabbare" för varje dag som går. Hon har lärt sig att resa på sig ifrån golvet, vilket gör att hon går mer än hon kryper nu. Hon sätter sig på huk när hon ska plocka upp något, och sitter även kvar där för att leka lite och reser sedan på sig igen. Hon har blivit så duktig. Det händer så mycket nu och hon börjar bli så stor. Redan hela 9½ månad. <3 Vår älskling.
 

RSS 2.0