nytt

Långa dagar. Jag har nu jobbar tre dagar på mitt nya jobb - IKEA Borlänge. Än så länge sitter vi mest på en stol och blir fullproppade med ny information, vilket resulterar i att jag är toktrött när jag kommer hem igen. Nästa vecka väntar första veckan praktik, i Västerås. Jag måste alltså vara ifrån min Christian och min underbara Elina då vi ska bo på hotell måndag-fredag. snyft!
 
Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på ett avsnitt Glee, och äta tårta.

Orsa Björnpark

Idag kom mamma och pappa hit på ett litet besök över dagen. Då passade jag på att spara ner bilderna ifrån Orsa björnpark som fanns på deras kamera. Elina tyckte det var spännande med alla björnar och kattdjur som fanns på parken, så härligt att se när hon uppskattar äventyren vi är iväg på.
 
 

Dalkulla

 

sensommar

Nu var det åter länge sedan jag lyckades kladda ner några rader här. Känns knappt som om vi är hemma något. Under förra helgen torsd-söndag hade vi besök av hela familjen Andersson (farbror m. fru och barn) som var här i och med cykelvasan som Håkan, Niklas och Christian skulle cykla. Alla lyckades genomföra hela loppet. Blev så stolt över min älskling som lyckades förbättre sitt resultat från förra året med över en timme. <3
Måndag-onsdag sov hela familjen i stugan en sista gång för denna sommar, vilket betyder att det har blivit tre stycken tillfällen som vi bott där i år. Perfekt!
Igår var jag iväg ut i skogen(?) och hälsade på (fotografen) Malin och vi såg till att bege oss iväg på en liten fotosession. Så i detta inlägg blir det faktiskt några bilder på mig istället för min lilla raring till dotter.

Här är några foton ifrån fotograferingen.
 
  
 

fotografering

 
Här är några av fotona ifrån fotograferingen som jag och Elina var iväg på i tisdags. Duktiga fotografen var Malin Englund. Nu blir det bara svårt att välja vilket/vilka foton som ska få bli tavlor på väggen här hemma.
 

prinsessa

 

underbara sommar

Vilket underbart väder denna sommar har bjudit på. Vi har haft fullt upp hela tiden känns det som. Förra veckan kom vi hem till Falun igen efter en vecka i Lohärad. Helgen bjöd på sleepover hemma hos Catherine och sönerna, vilket var väldigt trevligt. Igår blev det en tur ner på stan med Helena och Gustan och sedan på eftermiddagen åkte jag och Lotta och hälsade på två veckor gamla Julius och nyblivna föräldrarna Lisa och Elias. Julius - Så söt liten skrutt. har verkligen Elina varit så liten? Idag blev det fotografering av mig och Elina med duktiga fotografen Malin. Hade en övertrött dotter som jag försökte hålla glad så att vi skulle få några bra foton. Tror det blir några fina konstverk att hänga på väggen här hemma. så nyfiken nu! :)
Nu i veckan någon gång blir det besök av mamma och pappa också. Än har jag några lediga dagar kvar.

RSS 2.0