Elina gå-gå-gå-går


Lohärad

Nu har vi tagit oss ner till Lohärad igen. Riktigt trevligt. Sitter och väntar på att mamma & pappa (mormor&morfar) ska komma hem från jobbet. Elina har nu lärt sig att gå själv lite "längre" sträckor, om hon vill. Börjar även bli bättre på att ramla på rumpa och ta emot sig med händerna, men det är långt ifrån riskfritt från att huvudet slår i golvet istället. Blir helt enkelt till att knata precis bakom henne vart hon än ska. Hoppas det blir bättre snart. Bara att fortsätta träna.
 
Längtar tills måndag då jag ska till frissan, men samtidigt längtar jag inte tills måndag för då ska vi åka hem igen... hm.

vink vink

 
Juste, Elina har nu lärt sig att vinka. <3

gå gå gå gå gåvagn.

Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera här. Det händer så mycket varje dag nu att man inte kommer ihåg vad som har hänt sen när man väl skriver. Nya nöjet här hemma är helt klart att gå fram och tillbaka med gåvagnen. Riktigt roligt tycker hon det är när hon trampar på i en väldans fart.
 
Idag var vi iväg till öppna förskolan - krypklubben igen. Det var länge sedan vi var där nu med sjukdom och allt. Elina tyckte det var superkul. Hon knatade på helt själv stundvis, var så duktig, dock ramlar hon fortfarande rakt bakåt när hon tappar koncentrationen så det gäller att man är med bakom och fångar henne vid de tillfällena. Idag fick hon även för sig att hoppa över att sova middag, blev bara ca: 7min i bilen. Var en riktigt trött tjej nu på kvällen och somnade tidigare än vanligt. Hon som brukar somna tidigt i vanliga fall. Så ikväll hoppas jag att hon sover bra så jag får min egentid framför Grey's Anatomy.
 
På fredag åker vi förresten hem till Lohärad igen. Som jag längtar. fred-måndag. Har till och med lyckats boka in en klipptid på måndag. ÄNTLIGEN!
 

s ö t a

Precis kommit hem ifrån sista gången på babysimmet. Nu är det några veckor innan nästa kurs börjar. Elina är så duktig på att dyka, så det blir spännande att se vad nästa kurs bjuder på. Kan verkligen rekomendera babysim till er som har eller väntar bebis. Barnen blir så glada när det kommer ner i vattnet. Idag blir Elina jätteivrig när vi kom in och väntade på att få gå ner i vattnet, hon ville i på en gång. sötis.
 
En till tand har kommit upp. Så nu har hon två tänder längst fram i underkäken. Och vi har haft en så glad dotter hemma de senaste dagarna (med vissa undantag såklart). Supermysigt. Hon kan gå bra med gå-vagnen nu och kan, om hon tar det lite lugnt, 4-6 steg helt själv. Det går framåt. Blir lite gåträning varje dag. Hon vill gärna gå och hålla i sig i ett finger. Så man får vandra runt runt runt här hemma. Sen ska hon alltid stå vid en stol, soffan, tv-bänken, spegeln eller balkongdörren. Blir inte mycke lugn och ro här hemma just nu.
 
Nu är vi äntligen ordentligt pigga igen för att ta oss iväg på någon lek-date. Någon? :)
 

8 månader

 


Idag blir vår lilla trollunge 8 månader. <3

desireedesign - silverleraFör någon vecka sedan satte jag mig ner, för första gången på väldigt länge, och gjorde ett smycke i silverlera. Det blev detta "E" dekorerat med blommor och två stycken cubic zircon (en klar och en blå). Smycket hänger sedan i en lång silverkedja.
När det var klart packades det ner i en kartong och skickades iväg till fina Emma som var så snäll och fotograferade oss i våras och somras.
Tack åter igen, och hoppas smycket passade dig! :)

uppdatering i bilder

u

Suddig bild, men det är inte lätt att ta ett skarpt kort när skruttan busar runt hela tiden <3

stora tjejen.

Nu har vi lyckats ta oss ur både magsjuka och superduperförkylningar. Lite småförkylda bara. Är väl Elina som är värst med lite feber fortfarande, men hoppas att det ger med sig snart också. Elina har lärt sig att stå och har tagit sina första steg. Skruttis börjar bli stor. Den första tanden har nu titta upp och vi börjar få en liten gladare tös här hemma igen. Supermysigt.
Vi har även dykt för första gången på babysimmet. Elina var jätteduktig och fixade det utan problem.
 
I förrgår firades min födelsedag här hemma, blev dock inte så många som kunde komma över på fika p.g.a. sjukdom, vilket resulterade i massor av tårta kvar i kylskåpet. Vi firade även lite i helgen då mina föräldrar kom upp + att vi fick finbesök av min farbror och hans familj som åkte tre timmar hit för en fika och sedan tre timmar hem igen. Riktigt uppskattat!
 
Nu blir det åter igen lite foton på min finaste.
 

RSS 2.0