Allt från födelsedag till Barcelona

Det har varit fullt upp under hela juni, men nu har vi inte mycket planerat framöver. Jag och Elina måste bara träffa alla hennes vänner snarast. Bilderna ifrån Elinas födelsedag är nu äntligen på datorn, desamma gäller bilderna ifrån vår enkla midsommar hemma hos mamma och pappa samt ifrån resan till Barcelona. Vi har haft det jättebra och Elina var superduktig under flygresan, OCH nere i Barcelona. Blev inte mycket sola, så någe brunare är vi inte, men vi har varit och tittat på mycket olika sevärdheter i staden. Kanonfin stad, kan verkligen rekomendera er som inte varit där att åka dit.
 
Nu ska jag passa på att kolla på "Vampire diaries" medan karln är bortrest och lillan sover.
 
 
Här kommer några foton ifrån Elinas 1-årsdag.
 
 
 

Ett år senare

Imorgon ska jag göra ett försök till att uppdatera här. Vi har haft fullt upp med flera kalas för vår lilla 1-åring här hemma. Jag har bakat tårtor så att till och med jag har fått nog och gärna håller mig ifrån tårtbak några veckor i alla fall. ;)
 
Tänk att det har gått ett år sedan vår prinsessa föddes, helt sjukt. Ett magiskt år med både roliga och jobbigare tillfällen. Hon är klart den bästa som finns för oss. <3 Jag har inte lagt in bilderna ifrån hennes födelsedag på datorn ännu, fixar en ny uppdatering imorgon med det. Tack till alla som ville vara med och fira Elinas stora dag, och tack till alla jättefina presenter! Tråkigt var det att dagen till ära bjöd på massor massor och åter massor av regn, och vi inte kunde fira nere vid sommarstugan. Får bli en mysdag där någon annan gång i sommar.
 
Istället för en bild på 1-åriga Elina bjuder jag på en bild på nyfödda Elina. Så liten, så go <3

 
Jag och magen några timmar innan det visade sig vara dags att åka in,
 
 
 

sommartårta

När jag jobbade min sista dag innan långledigt (3 månader) såg jag till att bjuda på tårta med sommartema. Sockerkaksbotten med fyllningarna hallonmousse och glasskräm.

 

Gustavs 1-årstårta

Fick en liten beställning på en födelsedagstårta åt Elinas fina kompis Gustav som fyllde 1 år i fredags. Det blev en tårta av sockerkaksbotten med fyllningarna jordgubbsmousse med färska jordgubbsbitarbitar och glasskräm, spacklad med grädde och täckt av sockerpasta. Temat var serien och filmerna "Mullvaden", en söt liten tecknad serie om en Mullvad, som har nya saker för sig hela tiden, och hans vänner. Är själv väldigt nöjd med resultatet.


RSS 2.0