vårdag

Idag har vi äntligen varit iväg lite. Var ner på stan med Emelie och Esther för att sedan följa med hem dit på en liten lekdate. Tror båda barnen var i behov att få leka med någon i sin egen ålder då båda verkade väldigt lyckliga att få ses igen efter att varit inlåsta med sjukdomar en längre tid. Otroligt mysigt att träffa E&E igen.
Imorgon väntar påskfest på öppna förskolan. Det ska bli roligt.
 

smörgåsrån


Idag fick vi ett snabb-besök av familjen Oppegård (Björnar, Anakin, Catherine och bebisen i magen) då de styrde bilen mot falun och passade på att titta in och säga hej. Väldigt trevligt. Anakin var så söt och försökte posera när jag tog fram kameran. Världens mysigaste kille vårt lilla "gudbarn". Elina som tycker om andra barn så mycket, speciellt de som är lite större, följde efter Anakin vart han än gick och skulle leka med samma leksaker.
Vi vill ses snart igen.


Sen när de hade åkt, då åt vi smörgåsrån.


 

helgbesök

Har haft mysigt besök här i helgen då mamma och pappa kom upp och hälsade på lite. Alltid trevligt att ha dem här och alltid lika tråkigt när de åker hem igen. Men snart ska vi lyckas ta oss ner och hälsa på hemma i Lohärad igen. Längtar!
 
Påskhelg snart också. Jag jobbar fredag och måndag. Så är ledig en del av helgen. Får se hur vi firar påsk här hemma. Gissar på att vi grillar någe gott istället för påskbord. Men vi får se.
 
Nu hoppas jag att vi får förbli sjukdomsfria ett tag framåt. Är trött på att sitta hemma. Vill ut och träffa lite folk, Elina längtar efter alla sina kompisar. På onsdag ska vi på påskfest på öppna förskolan. Var väldigt länge sedan vi var där nu så det ska bli roligt. Sen är det babysim på kvällen. Hoppas det går bättre denna gång då det var en väldigt ledsen och trött tjej som badade förra veckan. Inte en bra tid för oss. 17.45. Då vill Elina sova.
 
 

vår prinsessa

Har saknat min lilla prinsessa idag så tänkte göra en liten uppdatering med några bilder.
 

magsjuk igen?

När ska denna sjukdomstid få sitt slut? Tycker det varit risk för magsjuka och förkylningar allt för länge nu. Andra omgången magsjuka för min del. Elina har varit dålig i början på förra veckan. Hoppas att denna gång inte blir så farlig för min del. Endast en kräkning so far, och jag hoppas det bara blir bättre nu. Har jobbigast med ryggen som gör så ont då jag ligger ner hela tiden, men har tagit en Ipren mot detta nu i alla fall. Är så långtråkigt att bosätta sig i sovrummet. Saknar mina två hjärtan som har bosatt sig ute i vardagsrummet för att klara sig undan smittan. Önskar mig en TV här inne nu. Har i alla fall fått datorn så att jag har något att göra. Dricker äcklig vätskeersättning och det kurrar i magen. Undrar på om jag ska våga äta något..
 
Nej, nu ska jag ögonshoppa på nätet.

nio månaderVår prinsessa blir idag hela nio månader. Jösses vad tiden rullar på och så mycket nytt som händer varje dag. Helt underbart att se hur du utvecklas hela tiden.Varje framsteg har varit lika underbart och lika snabbt glömmer man bort hur det var innan du hade lärt dig det nya. Det senaste är att gå själv. Nu kan du faktiskt, sedan ungefär två veckor, ta dig fram på dina fötter utan problem, även om det fortfarande går lite sakta vissa tillfällen.
 
Det underbaraste är väl att vi nuförtiden har en mycket gladare liten tjej hemma. Förutom igår då hon åkte på lite magsjuka. Annars är det så mycket mysigare att leka och busa hemma nu när vi har en nöjd tös.
 
 Vi älskar dig <3

nytt

Många dagar har gått sedan senaste uppdateringen såg jag. Vi har haft fullt upp med att fixa iordning köket. Renovering i form av ny bänkskiva, nya luckor, nu diskho, ny kran, ny ugn, induktionshäll, nytt kakel, nytt skåp och ny skåpinredning. Nu är det bara ny köksbelysning som ska upp sen är det klart. Då börjar vi på med att få upp lite hyllor på väggarna istället.
 
 
Nu längtar jag till sommaren.

RSS 2.0