äntligen ONSDAG!

Så var det onsdag igen. Onsdag är som min lördag. Idag är det äntligen Grey's Anatomy igen.
Sitter just nu och väntar på att Elina ska somna för att sedan ladda upp med godis och cola. Jag vet, låter superfånigt kan man tycka. Men så är det. Viktigt :)
 
Imorgon väntar också en väldigt bra dag. Imorgon kan jag säga att det äntligen är torsdag också. Då är det dags för mig och Emelie att ha filmkväll med pizza, cola, godis och chips. Då vi försöker vara nyttiga och träna ordentligt i övrigt är det vår lilla lyxkväll då vi får vara onyttiga som bara den.
 
Sen ser det ut som om mina föräldrar kommer upp och hälsar på i helgen.
Mycket trevligt som väntar de närmaste dagarna.

En bra dag.

Idag har varit en bra dag.
 
Den började med att jag fick sovmorgon då Christian gick upp med Elina imorse. TACK! :)
 
Tog sen en shoppingtur på IKEA med Emma, och med mig hem fick jag krokar till hallen och nya gardiner och gardinstång till sovrummet. Alltid en liten bit på vägen med det som jag vill fixa här hemma. Sen blev det lunch på pizzerian. Mycket trevligt var det. Saknar alla mina jobbarkompisar från IKEA så det är tur att jag träffar några av dem fortfarande. Lycka!
 
Sen var det bara att åka hem och ladda lite inför dagens träningspass. Tredje träningen nu på tre dagar, imorgon blir det fjärde i rad. Känns underbart. På Friskis träffade jag på fler bekanta ansikten, väldigt rolig överraskning.

Hem duscha, lägga Elina, prata med mamma och sen söka jobb samtidigt som man kan lyssna på lite musik. Tänk va glad lite musik kan göra en.
 
Förresten, som jag längtar tills torsdag då jag och Emelie ska ha filmkväll. Och på onsdag är det dags för Grey's Anatomy igen. Tider går så jäkla fort.
 
Nu är det dags att krypa ner under täcket. Gissar på att det blir en tidig morgon då Elina har fått för sig att vakna kl:06 varje morgon nu. snark!
 
 Olika strumpor på sig, precis som sin mor brukar ha. ooops!

2014-03-14

Om jag ska hitta en ljuspunkt i min arbetslösa vardag så är det att jag äntligen har haft tid att komma ikapp med städningen här hemma. Det är underbart. Jag har även kommit igång med träningen och jag och Emelie peppar varandra inför Beach 2014. Nu jäklar ska vi komma i form. Annars, näe jag får nog lov att hitta ett jobb då jag med störta sannolikhet kommer klättra på väggarna snart.
 
Jag har bestämt mig för att, mellan allt jobbsökande, börja pyssla ihop Elinas fotobok - Vilket jag har tänkt göra sen hon föddes. Kanske är dags nu. Klickade precis hem lite scrapbookingmaterial och hoppas leveranstiden på dessa går fort fort fort.
 
Förresten kan väl alla försöka trolla med knäna och få bort snön som beräknas komma under helgen/nästa vecka?
 
 
 

I'm back.

Nejmen hej bloggen. Det var inte igår.
Vad har hänt sedan sist. Jo, jag blev hastigt och lustigt av med jobbet. Jag har lyckats ta mig i kragen och kommit igång med träningen. Elina växer så det skriker om det, vilket även hennes humör gör förresten - Skriker alltså.
Ja, det var dagens uppdatering det. Återkommer snarast med lite roligare berättelser.


Ja juste, våren är här.. Eller?
 


 
 
 

RSS 2.0