tisdagsshopping

Jag, Christian och Elina lyckades ta oss en sväng ner på stan idag. Christian skulle byta en grej och jag skulle köpa strumpor till Elina. Hennes fötter har blivit så stora så det är i stort sätt inte en strumpa som passar här hemma längre. Nu har vi tre par nya gråa strumpor, hoppas de passar bättre. Var in på Kapp Ahl och kikade, och såklart hade det kommit in lite nya fina bebiskläder ifrån Newbie. En klänning fick följa med hem. Fanns en annan långärmad klänning också som jag har spanat in nu. Jag måste ner på stan snart igen och kika efter en klänning jag kan ha på dopet. Om jag hittar något.
 

Vi förlänger sommaren lite med en blommig klänning.



Elina provade på en ny stil i vagnen idag.



Sen blev det lite magträning när vi kom hem.

Elina 2½ månad.

 
Uppdaterar bloggen med ännu fler bilder på mitt hjärtegryn. Tänk att varje lilla inlägg handlar om henne, men det blir väl så när det är henne man umgås med hela dagarna. Nu måste jag klämma in lite dop-planering mellan amningarna bara. Igår kväll och idag gav all Elinas magträning resultat - hon har nu börjat lyfta huvudet och bröskorgen mer kontrollerat, samt högre upp och längre stunder. Man märker direkt att hon tycker det blir lite roligare när hon ser mer. Gullunge. <3

magträning

 
Idag har jag och Elina tränat lite, eller Elina har tränat lite på mage och jag har försökt hålla henne glad. Vet inte om mitt jobb hjälper med tanke på att hon blir ganska så sur när jag försöker få henne att lyfta på huvudet. Helst av allt vill hon ligga och snutta på sin hand. Envisa lilltjej.

2012-08-25

Jag har varit riktigt kass på uppdateringar här på sista tiden. Veckorna går och Elina är nu 10½ vecka. Närmar oss med stora steg 3 månader. Inatt sov hon faktiskt hela 8h i sträck, vilket jag och Christian tackar för. Riktigt skönt. Hon har sina stunder på dagen då hon är riktigt glad och vill ligga och busa och skratta. Otrolig mysigt.
 
I torsdags var vi iväg på föräldragrupp. Det var rikigt roligt att se och träffa alla små bebisar. Vi fick lära oss lite babymassage för magen och nästa träff blir det lite massage för benen. Jag tror att Elina tyckte det var lite mysigt att bli masserad, så nu ska vi införa massage några kvällar i veckan här hemma. Måste även träna lite på att bada, vilket inte är någon hit enligt den lilla prinsessan.
 
Idag ska jag och Catherine umgås lite, mycket trevligt. Går lite för lång tid mellan träffarna tycker jag. Anakin har blivit så stor och har börjat vandra omkring nu. Den sötnosen. Tiden springer som sagt iväg.
 
Om två veckor är det dags för Elinas dop. Vi har bestämt att vi ska vara nere vid sommarstugan, så nu håller vi tummarna för lite fint väder då.
 




För en vecka sedan fick vi åka in till sjukhuset då Elina skrämde mig och Christian med att hon inte fick luft när jag la ner henne på rygg. Sen blev hon helt frånvarande när hon hängde över min axel efter det. Det blev akuten nästa där hon vaknade och blev så glad så, tills de stack henne för att ta blodprov. Nu mår hon finfint igen. Vi har varit in vid två tillfällen. Förklaringen till hennes bus var dykreflexen som slog in och att hon därmed inte fick någon luft. Se så sött hon är omplåstrad på armen. <3

fina vänner

Idag packade vi åter igen in oss i bilen, denna gång för att åka iväg till Thuns och kika på lite kläder. Tro det eller ej, men jag hittade faktiskt två stycken fina tröjor som jag var väldigt nöjd med. Riktigt fina var de. Till Elina blev det två par strumpbyxor denna gång, så nu blir det till att använda klänningar resten av sommaren för lilltjejen.
 
När vi kommit hem igen fick vi besök av fina Jessica, som hade med sig en liten present till Elina. En blå, jättesöt, klänning och ett par knäbyxor. Jättefint. Tack så mycket! <3
 
Imorgon kommer Kajsa hit och hälsar på en sväng innan det börjar dra ihop sig att packa in i bilen för att åka hem till Falun igen. Nu saknar jag och Elina pappa Christian.
 
Nu är det dags att dra igång grillen. Middag väntar.
Får tacka för det fina sommarvädret idag. Perfekt för grillning.

fint sällskap






Idag har jag och Elina fått väldigt fint sällskap, vi har varit på stan med Stephanie och Alva. Vi började med en lunch på samma pizzaställe som vanligt för att sedan gå och kika lite på stan. Både barnen var sura och glada i olika omgångar. Bäst var väl allt lekparken, i alla fall för söta Alva.
Alltid lika trevligt att ses. Tack för en mycket mysig dag!
 

shopping

Tröja ifrån Villervalla och en body ifrån Lindex


Klänning ifrån Newbie


Strumpor och mössa ifrån H&M och två linnen till mig (49:-/st) från Gina Tricot.

RSS 2.0