hej då Sverige ,

Om ca: 20min beger vi oss till Arlanda för att sedan åka vidare till Mallorca.
Hem kommer vi igen natten till fredag.

ut och resa ,



grillning ,



solsken ,

Nu har vi varit här ute i Lohärad några dagar. Igår var en helt underbar dag med solsken och idag är det ännu bättre.
I torsdags däremot så var det en tvåtimmarsträning i REGN, non-stop regn! Gick bra första halvan, men sen blev det kallt minsann. Man får väl skylla sig själv när man inte har ordentliga kläder.

Igår tog jag mig tiden att ligga ute och ha det bra ute i solen. Ska få lite för-färg innan resan ;)
Det var väldigt härligt och idag ska jag minsann lägga mig ute i solen och steka lite till, för imorgon så smäller det. Kl:14.40 sitter vi på planet mot MALLORCA!

Nu först ska jag in till Norrtälje med min mor för att inhandla det sista inför resan, lite solskyddsfaktor bland annat. Sedan blir det hem och lägga sig i solen några timmar (helt underbart), och sedan ska jag väl försöka ta mig i kragen och träna lite. Till middag ikväll blir det grillning och på TV kommer självklart Robinson-finalen visas.

städat ,



Nu är det fint på mitt pärlbord.


Städa städa städa, och sedan lite packa. Igår så städades det hela kvällen och nu har jag fixat och donat sedan jag vaknade. Tomatplantorna är nu omplanterade, i alla fall 6st. Sen ska några med till Lohärad som jag och Christian ska till idag för att hälsa på min familj lite innan vi åker vidare till MALLORCA! :D
Mina gurkplantor har blivit riktigt stora nu, och har massor av små gurkor som växer. Catherine ska vara snäll och ta hans om mina älskade gröna vänner medan jag och Christian är i Norrtäljetrakterna, sedan på söndag så åker ju även de till Mallorca så då hoppas jag att det är någon annan som kan ta hand om plantorna så de inte dör bort. Christian skulle prata med sin bror.

Nej, nu måste jag fortsätta packa, göra mig iordning och sedan städa det sista så att det är fint när vi kommer hem igen.

kl:21.21

Har ätit så att jag har ont i magen. Orkade inte laga någon mat och kände mig lite ensam då Christian inte är hemma (jobbar 12-timmars idag, 18.00-06.00) så jag gick ner och köpte mig en kebabtallrik och en burkläsk. Mycket gott, men nu har jag som sagt var ont i magen. Svårt att sluta äta när det är gott.

Imorgon ska jag in till Falun och ta en fika för att prata lite fotograferingar och styling. Sedan är det bara hem och städa och fixa så att det är lite fint när jag och Christian kommer hem igen. På tisdag ska vi åka ner till Lohärad och om en vecka, på söndag så bär det av till Mallorca, UNDERBART! Måste packa ihop kläder till redan imorgon också. Kom nu även på att jag skulle skriva en lista till C inför resan. Får göra det under kvällen.

Har även suttit lite med mina pärlor idag. Har gjort en lite enklare söt fotlänk, MEN har ingen bra bild på den, men slänger upp en bild senare. Har även lite andra idéer på vad jag ska göra men saknar lite småsaker till det så får göra det när jag kommer hem igen om två veckor.

gulligt knythalsband ,

desireedesign

knythalsband ifrån desireedesign.

Halsband utav små rosa sötvattenpärlor och kristallklara swarovski.

Är fortfarande väldigt dålig bild så jag får sitta i paint och klippa till bilderna.


desirée i kalendern ,

Idag är det då namnet Desirée som står i kalendern , så grattis på namnsdagen till mig ! ;O

Falun ,

Nu ska jag följa med Catherine in till Falun en liten stund med min karl ligger och sover.

Hoppas mitt knä blir bra snart!

studentsmycke (?)



Örhängen ifrån desireedesign.
Vackra enkla örhängen i fin gammelrosa färg.
Av äkta silver och swarovski Crystal Pearls.

Bilden är inte den bästa då jag klippte till den lite i paint,
photoshop finns ännu inte på denna dator.


dagen idag ,

Idag har jag varit och tränat , det gick inte riktigt som jag hade hoppats på. Mitt knä blev lite värre och det gick inge vidare att springa. Får se hur det går på framtida träningar och blir det inte bättre så får jag helt enkelt kolla upp det. Hoppas verkligen att det går bättre nästa gång. Nu när min lårskada börjar försvinna vill jag verkligen inte ha en ny skada "/

Jag har även plockat fram mina pärlor för att pyssla lite. Ska göra lite nya smycken och sedan ska jag se till att hemsidan blir fixad. Det är på G i alla fall.

makeup ,

Nu kommer det uppdateras lite på min andra blogg, makeupbloggen.
Tag en titt!

dagen M ,

Så var det måndag igen och början på en ny vecka. Idag har jag varit på Lugnet och tränat vilket kanske inte kommer som en överaskning. Det visade sig dock att det inte blir något stafett-SM i helgen. Jag har fortfarande ont i skadan, även om det börjar bli bättre. Sedan har även mitt vänsterknä börjat spöka, inte roligt.

Nej, nu ska jag beställa lite pärlor (?)

grukplantorna ,



de växer så det knakar.

finbesök ,

Till kvällen får vi som sagt finbesök här hemma. Det är min lillebror som kommer hit och ska hälsa på under helgen.

Jag har precis kommit hem ifrån träningen. Det gick bra och mindra bra. Det gick bra, men jag fick lite ont i knät. "/
Lyckades däremot springa på rätt bra utan att jag fick ont i benet. Kändes lite mot slutet, men tror det bara är för att muskeln inte riktigt orkar med mycket springande ännu.

Nu blir det till att duscha och äta någe lunch för att sedan göra sig redo att åka iväg och sminka lite senare. Medan jag är iväg och sminkar ska väl Christian åka över till sin bror och snickra på lekstugan.

Ska beställa lite pärlor idag också tror jag, eller under helgen. Måste införskaffa lite pärlor till några smycken jag tänkte göra.

kvällsträning ,

Nu är det dags för träning. Ska ut och springa i 20min och sedan köra lite cirkelstyrka.
Känner inte riktigt för det, men det är lika bra att sticka iväg på en gång så det blir gjort. Sen känner man sig i alla fall duktig! :D

Kladdkakan blev mycket god igår föresten.

Jag har även släpat fram mina pärlor för att tillverka lite nytt som kan komma upp på den nya hemsidan sen.

baka baka baka kaka ,

Är lite dålig på att skriva här. Men här kommer lite uppdatering om vad som har hänt.

Idag var jag och tränade ett ordentligt träningspass för första gången på typ 3 veckor. Det gick bra, och skadan i låret kände jag inte av under träningspasset så det var ju kanon! Härligt att få ett ordentligt träningspass, även om det var jobbigt. Efter Italien-resan blev jag sjuk och var dålig till och från i två veckor. Sedan har lårskadan spökat och sedan fick jag tandvärk (visdomstand).

I fredags var jag och Sara iväg på helkroppsmassage på Elisabethskolan. Det var riktigt härligt. Efter det vandrade vi omkring en stund i storstaden, för att jag sedan skulle åka vidare iväg till Uppsala där jag mötte upp födelsedagsbarnet Kajsa (grattis i efterskott). Det blev fika med mycket god kladdkaka och mumsig smörgåstårta. MUMS!
Var där hela kvällen tills min Christian plockade upp mig för att åka vidare hem till Lohärad.

På lördagen sen var jag, Christian och min mor&far + två bröder på bröllop. Det var min kusin Linda som gifte sig. Jag fixade hennes brudmakeup. Hon hade en helt underbar klänning och hon var verkligen jättefin. Ska se om jag får tag på någon bild som jag kan visa sen. Brudparet var jättefina och det var en jättetrevlig dag med god mat.


Nu ska jag ta och baka en sådan där god Kajsa-kladdkaka och sedan imorgon kanske det blir en rulltårta som Christian tjatar om.
Sedan på fredag får vi finbesök i form av min lillebror Dennis.

mysdag imorgon ,

Det blir en tidig morgon för mig imorgon. Ska med en buss typ kl08.45 ifrån Norrtälje för att sedan möta upp Sara vid centralen kl10.00. Vi ska åka vidare till Elisabethskolan där vi båda är inbokade på helkroppsmassage, underbart! När den timmen är slut så ska jag väl roa mig i staden en stund, kika lite i butikerna (kanske kan få med mig Sara en stund), för att sedan åka vidare till Uppsala där min otroligt söta vän Kajsa bor. Förhoppningsvis kommer väl Kajsa och möter mig vid tåget för att vi sedan ska gå hem till henne och fika, för det är nämligen så att hon fyller år imorn. 19år!
G R A T T I S , så här lite i förskott.

Sedan är det bara att bege sig hem igen, och då hoppas jag på att få se min älskade Christian <3
Kan hända att det blir lite träning på kvällen också, får se hur jag mår efter dagen.

Hur som tror jag det kommer bli en mycket trevlig dag imorgon!

kväller ,

Så var det kväller igen. Det blev bara en träning idag, men det var faktiskt så att jag gick upp och tränade imorse innan frukost. Sedan har jag varit borta hela dagen och kom hem ikväll. Kom till Norrtälje igen lite senare än tänkt vilket gjorde att kvällsträningen föll bort, får kanske köra en dubbelträning imorn istället(?).

För övrigt så saknar jag min Christian otroligt mycket! <3

stockholmsfika ,

Idag var jag först i Norrtälje med min mor och kikade runt i butikerna litegrann. Sedan kl15.00 hoppade jag på buss 676 mot stockholm där jag sedan mötte upp Emma och det blev åter lite kika i butikerna och sedan fika. Det var mycket trevligt att träffa Emma en sväng. Imorgon blir det till att åka in till stockholm igen + två träningar. Kommer ha fullt upp hela dagen och kommer vara helt slut när jag kommer hem igen.

sova ,

Jag är så otroligt trött, vill bara sova hela tiden.
Meeen idag blir det träning i alla fall, äntligen kommer jag igång med det igen.

Lohärad ,

Så var man ute i Lohärad igen då.
Blir lite grillning till middag, jag är såå hungrig!

RSS 2.0