get this party started

Var otroligt duktig och började morgonen med en joggingrunda. För övrigt gick jag och la mig mycket tidigt igår. Insåg att jag var jäkligt trött och att det var lika bra o gå och sova i tid så att jag kunde vakna när klockan ringde imorse. Nu har jag fixat och donat och är redo att åka in till Falun. Bussen går om ungefär 10min. I Falun ska jag ta en snabbrunda på stan, måste ta ut pengar och köpa frimärken(?) för att jag sedan ska bege mig upp till jobbet där jag ska agera sällskap till Lisa som slutar kl15. Sen är det fest på schemat. Har ingen aning om vad som väntar för det har bara Lisa och Lotta, MEN jag får istället komma med detaljerna imorgon. Laddad? svar: JA!

today is tomorrow

Idag har varit en dag det också. Imorse ringde klockan 04.30 och det var bara att kliva upp. Som tur är så är det i alla fall ljust ute nu när man går upp, vilket det inte var i vintras. Helt enkelt upp och äta frukost, göra sig iordning för att sedan åka vidare  till jobbet. Jobba 6-12. Som vanligt är man sjukt trött när väckarklockan ringer och direkt när man kommer till jobbet, men snart är man igång och det är inte så tufft längre. Det är när man kommer hem och sätter sig i soffan som tröttheten smyger sig på. Då jag idag åkte ner på stan en stund innan jag åkte hem kom tröttheten först kl16. Trots att man vet att en powernap på soffan ofta blir en 2-3 timmar lång intalar jag alltid mig själv att jag bara ska sova i 30min. Precis som alltid blev så inte fallet och först kl19 orkade jag dra mig bort ifrån soffan och jag kunde i samma tillfälle insé att torsdagen därmed var slut. Just för tillfället sitter jag i soffan och väntar på att Vampire diaries, dagens nöje. Jag har i alla fall bestämt mig att jag ska svänga förbi Gina tricot imorgon innan jobbet för att inhandla ett eller två nya plagg som jag kikade på idag + att jag ska köpa ett par jeansleggings. Helt klart!

oändligheter ,



Bästa Bianca Bon jovi.

Solsken hela dagen idag, och varför kunde inte detta väder varit igår istället?
Otroligt seg är jag, men har i alla fall lyckats plantera om mina plantor idag vilket ger mig ett litet + i kanten. Jobbar även på att orka mig ut på en liten joggingrunda för att sedan inte göra något alls. vettig måndag, tror inte det va.


helgmys ,







Under helgen var som sagt Jessica på besök här, vilket var otroligt jäkla trevligt!
Jag säger då det Jessica, vi måste ses oftare.


Så sant som det är sagt ,

"Helgen är bokad med en massa Jessica o snack o fint väder? :D"

Det har du helt rätt i söt-Jessica. Tyvärr säger väl vädergubbarna att det ska regna på lördag, men det tror vi inte på ;)

Idag gick min planer rakt ner i stupet och det har inte blivit mycket vettigt gjort här hemma. Lyckades diska och tvätta en maskin tvätt, sen så har jag vaxat ett av mina ben (det andra är fullt av blåmärken så får vänta lite med det). Anledningen till att det inte har hänt mycket här idag är att vi skulle åka iväg och handla lite på Byggmax till stugan och alltid tar saker längre tid än väntat. Som sagt blev det inte mycket mer gjort vilket betyder att det kommer bli en mycket lång dag imorgon då hela listan med saker att göra ligger kvar. Sova snart och upp tidigt!

nytt försök ,

Ska göra ett nytt försök idag med att göra det jag skulle gjort igår. Städning står högst upp på schemat.
Imorgon kommer Jessica hit, fy fan va trevligt!

awesome ,

Ibland är jag bara för jäkla bra. Har precis monterat ihop min byrå, vilket gick helt utmärkt. Det enda lilla felet var att det blev en liten spricka i sidan, men det var inte mitt fel utan de förborrade hålens fel. Jaja, den ska ju bara stå inne i klädkammaren så det var inte hela världen. Nu återstår det bara att sortera alla kläder som ligger på golvet inne i kammaren så att jag lyckas bära in min lilla byrå också.

Idag har det inte varit någe roligt väder och jag har mest legat och slöa på soffan, och som sagt monterat ihop min byrå. Ska väl försöka ge mig på o diska lite snart och kanske plocka iordning lite här hemma. Imorgon är det inte direkt något planerat, men det blir väl till o jobba lite nere vid stugan. SEN på FREDAG kommer sötaste Jessica hit, vilket ska bli så jäkla trevligt/roligt! Så hela helgen är bokad.

är träden gröna?

Dagen blev inte riktigt som väntat idag. Vaknade imorse och åt lite frukost, efter det begav oss vi direkt iväg till Falun där det blev tre stycken stopp. Först åkte vi och köpte någe asfaltsklister eller liknande, sedan iväg till Jysk för att inhandla min byrå som ska vara i klädkammaren. Efter det blev det ett sista stopp i Falun där det köptes färg till stugans fönster. Vidare till Borlänge där vi var in på Granngården, kikade lite och köpte gasol. När vi hade kommit så långt in i dagens ärenden fick jag förfrågan om jag inte kunde jobba idag och eftersom jag bara hade en tid denna vecka + att jag är i behov av lite pengar fick det helt enkelt bli dagens nöje. Innan bilen åter vände hemåt Falun och jobbet blev det en tripp in i Kupolen där lunch på McDonalds väntade och sedan ett besök in på Panduro där jag köpte några småsaker.

Jobb 13-19.10. Bussen hem, hämta lite mat och titta på film. Sovdags.

Helt trött i huvudet måste jag vara också då jag helt glömt bort att det är tisdag idag och Desperate housewives kl21.00, INTE OKEJ! Får ställa klockan eller något så att jag inte missar reprisen på söndag.

titta en vitsippa ,



Till min lycka såg jag ut genom fönstret idag på jobbet och såg att solen sken för fullt, helt underbart sommar/vårväder ute och då är det ju tur att man slutar kl12 också. Jag och Christian åkte hem och sov en timme eller två på soffan då det blev en lång dag igår och inte mycket sömn inatt då klockan ringde 04.30 imorse. När båda sedan vaknat åkte vi iväg och inhandlade det vi behövde till middagen, GRILLNING nere vid tomten/stugan stod på schemat.
Mycket mycket trevligt och gott var det. Vi fick fixa ett eget litet bord med sittplatser, vilket blev ganska så bra faktiskt.

Imorgon väntar ett litet äventyr till Borlänge där några butiker ska besökas för att sedan fortsätta butiksbesökandet i Falun. Efter det beger vi oss sedan hem eller till stugan för att fortsätta på listan med allt jobb som ska göras.

@)-)---


snick(r)are?





Igår var jag och Christian på tomten hela dagen och snickrade dit ett golv i stugan. Vi var mycket bra kan jag tala om. Då vi inte riktigt hann klart igår blir det till o snickra lite ikväll också.
Helt underbart väder var det igår också då solen gjorde oss sällskap. Kändes som en underbar sommardag, vilket gör besvikelsen lite större över att det idag åter regnar.

Jag vill ha sol!!


2010-05-13

Dåligt med uppdatering här? SVAR JA!

Igår jobbade jag 6-11 och var ganska seg när jag kom hem. Efter ett tag somnade jag på soffan och sen när man vaknar är man ju inte direkt piggare kan jag lova. Blev inte mycket gjort igår, men eftersom jag var så duktig i tisdags och städade och greja i typ 3 timmar så gör det inte så mycket.
Idag ska jag iväg och jobba i 3 timmar, inte så mycket men det är i alla fall pengar. Gör ju inte så mycket att vara upptagen ett tag eftersom regnet vräker ner utanför fönstret. Jag var i alla fall lite duktig idag och tog tag i tränandet igen, dock bara en lätt joggingtur ute i regnet, innan frukost, men det är alltid en början.

the number you have dialed cannot be reached ,

Desirée är tyvärr upptagen för tillfället.

Idag har jag jobbat (6-11), åkte och handlade lite för att sedan bege mig hem och få lite lunch i magen (läs micropizza). Har efter det roat mig med att titta på Top model säsong14 på Internet. Inte mycket vettigt gjort här hemma alltså. HAR INTE TID(?). Imorgon får bli en städdag, för idag är som sagt jag upptagen. Nästa stopp --> hemma hos Catherine där det visas Förhäxad säsong 8 på TV. Till middag, BAKPOTATIS. mumsigt

legendary ,

Då jag har en tidig morgon som väntar (klockan ringer väl vid 04.30) tänkte jag vara duktig o gå och sova nu. Imorgon åker min kära iväg på en kryssning tillsammans med Catherines kära, vilket betyder att jag och Cat ska passa på o ha en FÖRHÄXAD-DAG! Underbart. Vi är nu på sista säsongen. Vi ska laga god mat och sedan bänka oss framför TVn och magi.

Eftersom jag slutar lite tidigare än vad Catherine gör imorgon hade jag även planer på att försöka städa iordning lite här hemma, får se hur det går. Jag har en hel hög med saker jag skulle behöva göra egentligen, därbland tvätta och sortera o ordna bland både prylar och kläder. Allt det är så mycket lättare när det är städat och ordnat runtom, vilket betyder att jag måsta börja med där.

Föresten är det inte långt kvar (två veckor) nu tills fröken Jessica kommer upp på besök, vilket kommer bli hur det trevlig som helst. Vi har även beställt lite sol till den helgen, TACK! Två veckor efter det sen kommer även mina älskade föräldrar på en visit. LOVELY!

våga vågor ,



Jag tror min "våg-tång" har gått sönder, vilket jag INTE gillar!!


GRATULERAR ,

GRATTIS KAJSA-SÖTNOS SOM FYLLER 20ÅR IDAG!! <3

drömmar ,

Är sjukt jäkla trött och längtar någe otroligt tills jag kommit hem ifrån jobbet och får lägga mig på soffan och sova. Känns som om jag inte har sovit någe inatt. Kommer nog inte bli så mycket mer gjort idag. Ska kanske köpa hem något gott och äta framför TVn. Chrisian jobbar så det blir en eftermiddag/kväll själv med Bianca + att jag ska upp och jobba imorgon, får i och för sig lite sovmorgon då om man jämför med idag. Det är skönt.

Nej, nu åker jag till jobbet.

bara för att ...

Bara för att ja tittar på Vampire diaries och har en sovande katt i famnen. Är så sjukt trött då det var riktigt dryga sista timmar på jobbet så det blir nog till att krypa ner under täcket snart är efter att det är slut på TVn. Imorgon ska jag upp tidigt (04.30) för att åka iväg och jobba igen. Är så nöjd att jag har fått jobba lite extra, dock har jag inte hunnit med så mycket hemma men det får bli en annan gång. Idag blev jag dock riktigt less, men sova lite så kanske det känns bättre sen.

happy, I'm so happy!

Fick en kommentar av Jessica "Ja, snart snart snart kommer jag för nu är det maj". Så sant som det är sagt så är det nu maj och våren är nästan här (fortfarande kallt på nätterna). Jessica ska komma och hälsa på här i mitten/slutet på månaden, vilket jag verkligen ser fram emot. Hoppas på sol och värme den helgen, men kan ju som sagt inte bli värre än sist då det var -30grader.

Arbetspasset imorgon blev två timmar längre än tänkt då jag ska jobba stängning (12-19.10). Sedan bjuder även hela helgen på jobb. Skönt att ha något att göra under dagarna. Köpte idag med mig två stycken förvaringslådor hem som jag ska ha under sängen. Måste fixa iordning allt som jag tänkt någon dag när jag har tid. Men just för tillfället är jag upptagen, för nu ska jag titta på TRUE BLOOD!! Ljuva TV-program.

early morning ,

Ska visst jobba imorgon, fick ett samtal tidigare och kl:6-12 blev det. Ganska så passade då jag hur som hade tänkt att åka in till jobbet för att handla några förvaringslådor. Ska försöka få lite ordning med förvaring under sängen. PERFEKT!
Måste även beställa lite förvaringsgrejer ifrån Panduro sen så att jag kan sortera mitt scrapbookingmaterial. Ska även få ordning på alla mina pärlor och för övrigt försöka få lite ordning och reda bland allt det också. Börjar klia lite i fingrarna för att tillverka några nya smycken. Vill även inhandla några stansar.

Just för tillfället sitter jag och tittar på Desperate housewives och imorgon går True blood och på torsdag Vampire diaries.
Jag gillar TVn.

('', )



Måste se till o fixa en klipptid tills jag åker ner till Norrtälje nästa gång.
Är trött på min utväxt + att jag vill ha tillbaks min lugg.


sunshine ,

Så var det en ny vecka igen. Sitter o väntar på att klockan ska bli 10.45 då bussen går, ja jag måste ta bussen till jobbet idag då Christian behöver bilen hemma p.g.a. jour. Vi måste köpa hem en cykel!
Det ser ut o vara ganska fint väder ute idag, vilket gör det lite tråkigt att jobba eftermiddag, men man kan ju inte få allt. Under veckan ska jag försöka få ordning inne i klädkammaren. Måste köpa hem en byrå för att sedan städa bland alla kartonger och påsar som står och samlar damm. Ska även försöka få lite ordning ute på balkongen. Måste komma på hur jag ska lyckas hålla Bianca därifrån. Idag stog den lilla kattdamen och tuggade på min gurkplanta. Matte blev mycket mycket arg!

Hade tänkt att jag skulle varit ut på en liten joggingtur imorse, men då jag kom på att jag var tvungen att ta bussen och en timme ifrån min morgon försvann fick helt enkelt joggingturen vänta tills imorgon. Måste deklarera ikväll, SUCK! Att jag alltid ska vara ute i sista sekunden.

rensning pågår ,



Nu ska det rensas bland kläderna.
Har även bestämt mig för att ställa in en liten byrå i klädkammaren så att jag får ordning, ÄNTLIGEN!


blubb blubb blubb ,



För ungefär en vecka sedan lyckades jag tillslut plantera mina fröer och nu har i stort sätt alla börjat växa och visa sig på rätt sida av jorden. Hoppas att de fortsätter växa på bra så att jag kan planera ut de på balkongen sen när det blir lite varmare ute.

Under helgen har det varit dåligt med uppdatering, men det beror på att min bror har varit på besök här. I fredags jobbade jag och då kom Christian och Daniel in och hälsade på mig där. Sen åkte vi hem, åt mat och gick ner och tittade på brasan och fyrverkerierna här i Grycksbo. Igår var jag och Daniel till Kupolen i Borlänge och kikade lite. Jag hittade massor av kläder jag ville ha, men det blev inget inhandlat. Sen kom vi hem, åt mat för att sedan titta på Avtar. Mycket bra film! Och nu har Daniel åkt hem igen.

Undrar vad denna dag bjuder på(?)


RSS 2.0