skönheter



Hittade ett par nya skor när jag och bror var o kikade på stan.


första advent



Igår var det första advent. Jag och bror Dennis bakade lussekatter så att vi kunde ha nybakade lussisar till glöggen. Pepparkakorna är dock köpta, ska försöka göra lite pepparkaksdeg någon dag snart.

På ondag är det bara en vecka kvar tills vi åker till London.


finbesök

Har finbesök. Bror Dennis är här och ska stanna till och med onsdag. Inte illa!
Imorgon(?) väntar lussebak och glöggpremiär.

Men nu ska jag sova, är väldigt väldigt trött. Det har varit en tuff dag på jobbet.

hur bra som helst

Då min städdag istället blev en jobbdag får jag se till att ha eld i baken imorgon och både julstäda och sedan adventspynta efter jobbet. På lördag jobbar och när jag har slutat kommer bror Dennis på besök (långbesök?), kanske blir så att han stannar tills ondag. TREVLIGT! Jag har bestämt att vi ska baka lussebullar och kanske göra pepparkaksdeg. Glöggpremiär på söndag ju.

Helt underbart väder är det också. Julmusik i högtalarna. Snart dags att åka till London.
Julklappsköp och julpyssel. Härliga tider nu.

nedräkning

En månad kvar och nu är tågbiljetten bokad. Den 23/12 åker jag hem till Lohärad, redo för julfirande. Men redan i helgen ska det vara julfint här hemma, eller i alla fall adventfint. På lördag kväll kommer lillebror hit på besök och på söndag ska vi ha glöggpremiär. Kanske skulle baka lussebullar också.

Ska nog beställa de pärlor och andra tillbehör som behövs för att göra klart halsbandet jag har börjat med, sen måste jag även sätta mig och brodera lite någon timme. Men nu blir det nog lite sourcream-popcorn.

armband


@)-)---

Helgen har varit underbart mysig då min mamma och pappa har varit på besök. Aldrig roligt när de åker hem igen, men vi ses om endast 2½ vecka igen innan jag&Christian + Björnar&Catherine åker till London.

Idag fixade jag och mamma julbelysning ute på balkongen. Riktigt fint. Tyvärr så gick det inte att ha båda kontakterna i samtidigt så måste köpa en grenkontakt imorgon.

Nu väntar jag på att Catherine ska höra av sig. Kanske ska titta på lite SATC.

Hej mitt vinterland

Har snöat hela dagen idag, eller jag skulle vilja kalla det snö-regn. Nu på kvällen har det däremot blivit lite kallare ute och när jag gick ut för att slänga soporna var det ett riktigt vinterland som väntade ute. riktigt fint.
Vill ha första advent NU! Dricka julmust, äta pepparkakor och lyssna på julmusik.

Idag har jag städat, men har sovrummet och vardagsrummet kvar. På fredag kommer mamma och pappa hit så då måste det vara städat, rent och fint. Ska kanske tjuvstarta lite med adventpyntandet. Balkongen kommer troligen bli fin med belysning och grejer under helgen.

Nu ska jag fortsätta titta på CSI.

idag är ingen vanlig dag, idag är Biancas födelsedag



1år idag 2010-11-08

nya leksaken/födelsedagspresenten


Lohäradhelg

Helgen har varit väldigt trevlig, och inte är den över ännu. I torsdags hoppade jag på tåget direkt efter jobbet och kom fram till Uppsala vid kl21.30. Där blev jag hämtad av mamma och pappa och vi åker hem till Lohärad.

Fredag morgon var jag och klippte till håret lite. Efter frisörtiden gick jag och mamma en sväng och tittade i butikerna. Efter det väntade lite träning för att sedan äta pizza till middag. Så gott!! Sen blev det chips och läsk till Idol.

Idag har jag som sagt varit på dop. Riktigt fint var det och Alva är ju världens sötaste.

Har nu bokat biljett hem och vid kl22.26 kommer jag vara framme i Falun igen. Då jag är ledig månd-onsd blir det troligen till att hjälpa till lite i stugan. Måste även plugga en hel del, så får nog se till att planera in några pluggtimmar varje dag.

dop - Alva



Idag var jag på Alvas dop. Riktigt fint, och Alva var så duktig i kyrkan.
Alva är självklart den underbart söta flickan i dopklänning.
Sen är det gudfar Fredrik och föräldrarna Stephanie och Rikard.

Sen bjöds det på mat och jättefin och god tårta.


snart snart snart

Har köpt tågbiljett och klipptid är bokad. Underbart! Nu är det bara jobb imorgon och på torsdag för att sedan börja resan hem till Lohärad. Som vanligt är min mamma så snäll o hämtar mig i Uppsala, vilket gör resan mycket trevligare. På fredag morgon ska jag klippa till frisyren lite, och efter klippning ska jag och mamma ta en vända på stan (norrtälje). Lördagen bjuder på dop, vilket jag ser fram emot. Träffa Steph och hennes lille dotter Alva. På fredag ska jag se till att vi ska äta pizza, saknar Norrtälje-pizza.

RSS 2.0