det bor monster under soffan


höstiga tider



Nu har jag äntligen köpt mig de fina ljuslyktorna som jag har spanat på så länge,
de ska pryda vårt soffbord. Bäst blire när jag har fixat iordning helt.
fin fin fin fin fin fint


grycksbo

Nu var jag hemma i Grycksbo igen. Resan hem gick snabbt, mycket skönt! Måste åka och hälsa på hemma hos mamma och pappa snart igen, och den gången ska jag passa på o bara ta det lugnt. Inte planera en massa som sagt.

Ska försöka planera de sista månaderna av året. Det är en del saker som ska klämmas in kalendern.
Igår var i alla fall jag och mina bröder på bio, vilket jag har längtat efter. Filmen var över förväntan och det var lite häftigt att gå på en 3D-visning. Men nu ska jag titta på Idol-kvalet.

plaplaplaplanering .

Måste nog plocka fram kalendern och planera lite. Ser ut som om det är några saker att se fram emot under hösten/vintern.

intresseklubben antecknar ,

Igår var jag hem till Louise där det var party, vi begav oss sedan ner på Trädgårn och vidare till Mobergs. Jag blev snart ganska så nöjd och åkte hem tidigare än de andra. Idag mår jag inge vidare. Åt dåligt igår, vilket inte var någe vidare då hela dagen idag nästan blev förstörd. Jag och mina bröder lyckades i alla fall ta oss in till Stockholm och gå på bio. Resident evil afterlife 3D visades på duken. Den var bättre än jag hade väntat då jag anser att trailern inte var någe vidare. Tråkigt bara att det ska vara några tjejer som inte kan hålla tyst utan måste prata genom hela filmen och att en annan person inte kan stänga av sin mobiltelefon. Har ingen av dem varit på bio förut?

Imorgon väntar hemresan. Tråkigt men ändå skönt. Saknar min Christian och lilla Bianca så otroligt mycket.
Mamma och pappa får helt enkelt komma upp och hälsa på snart. Och som sagt, nästa gång jag åker ner ska jag inte planera in en massa saker.

här var inte träden lika färgglada

Igår efter jobbet satte jag mig i bilen för att sen ungefär 3 timmar senare vara framme i Lohärad. Härligt att vara här, dock synd att det bara är över helgen. Idag fyndade jag ett par nya skor när jag, mamma och pappa var o kikade lite i affärerna. Innan det blev det ett besök hemma hos farfar&Renate. Nu börjar det bli dags att hoppa in i duschen för att sedan göra mig iordning för lite utgång. Först hem till söt-Louise på middag och lite förfest. Det är ju den lille pinglan som fyller år imorgon, därmed ska det firas.

Köpte precis biljetter till biobesöket imorgon tillsammans med bror+bror. Blev en tidig visning så att jag hinner vara hemma här i Lohärad under kvällen då det är dags att bege sig hem till Grycksbo igen på måndag. Alltid fullt upp när det är hembesök. Nästa gång ska jag nog inte planera in något alls.

törnrosa

jag tänkte/vill gå och sova. men sötaste Bianca har självklart somnat i min famn och jag vill inte väcka sötnosen.


för att jag säger så

Igår var jag ute och joggade en minirunda, och imorse vaknade jag med träningsvärk. Hur illa är inte det? Nu är det på riktigt, dags för ordentlig träning igen. Skulle varit ut på en träningsrunda imorse också, men den planeringen blev ändrad. Trött trött trött är jag. Vill hitta på någe kul, vilket gör min lilla resa hem till Lohärad/Norrälje i helgen väldigt passande. Vill hitta på någe mer. Har så mycket saker som jag skulle behöva göra och så mycket saker som jag skulle vilja göra.
Kanske dags för det nu.

.

För jag ska åka hem till Lohärad/Norrtälje och hälsa på i helgen. Blev väldigt passande då sötaste Louise faktiskt fyller år på söndag. Kanske blir att gå ut o fira lite med henne under helgen helt enkelt.
Nu ska jag brodera på min julduk.

bilder


måla tak .


Christian har fixat så fin dekoration till dasset/förrådet.
Han målade den bruna krukan vit istället.


blaablabla .

Händer inte mycket spännande hos mig kan jag ju säga. Idag började vi måla taket inne i stugan, men kom inte så långt med det. Nu har jag i alla fall bestämt mig att jag ska ta en liten tripp hem till Lohärad under nästa helg. Jobbar tyvärr fredagen och måndagen, men ska väl lyckas möblera om lite i schemat så att jag kan stanna en extra dag. Klickade även hem ett paket med massa roligt ifrån Panduro igår. Annars, inte mycket.
Jobb imorgon, god natt!!

intresseklubben antecknar.

Städat är vad jag har gjort idag. Underbart är det i alla fall när det är klart och det inte längre ser ut som ett bombnedslag. Var även duktig och sorterade kvitton och fixade iordning en pärm med garanti-kvitton. *klapp på axeln*
Nu väntar bara städning i klädkammaren + "bra-å-ha-skåpet".
Städade även av skrivbordet i sovrummet och ställde upp skrivare och dator där. Perfekt!! Nu måste jag inhandla lite hyllor och lådor för att få bättre ordning på alla papper och saker som för tillfället tar plats från arbetsbordet.

Imorgon får jag nog följa med o måla lite vid stugan. Ska börja måla insidan. Nu händer det lite.

Kanske ska sätta mig o äta lite glass och brodera på min julduk(?), hade tänkt blir klar med den till denna jul.
Tänkte även plocka fram pärlorna någon dag och göra ett smycke eller två.
Planera in en resa hem till Lohärad måste jag göra också. Mycket saker nu. ujuj!

beauty ,



Nu är det bara dörrarna kvar att måla på dasset/förrådet, då jag har varit så duktig och målat alla vita detaljer idag. Sen är hela stugan färdigmålad utvändigt, i alla fall vad jag vet. Härligt när det händer någe.

Nu sova.


stugan





Igår var C nere vid stugan och fixade lite, medan jag låg hemma på soffan och hade ont i huvudet. Men idag ska jag följa med och då det är lite bättre väder idag gissar jag på att målning står på schemat.


.

Måste planera in lite roliga saker nu. Längtar till julafton, vill lyssna på julmusik!

mönster

Snabbstädning avklarad. Nu måste jag bara äta någon middag också, tror jag stannar kvar i gamla mönster och hämtar en kebabrulle. Gillar inte när Christian jobbar natt. Hoppas fröken Catherine tittar förbi sen för lite SATC.
Handlat på Panduro har jag gjort idag också, så nu ska jag allt göra Lottas namnskylt. ROSA!

('', )

Är bara såå uttråkad så tittar på lite Prison break.

bara tre månader kvar

Är jag galen om jag säger att jag har julkänslor?
Kanske ska brodera lite på min julduk.

uppdatering ,



grästaket är klart, nu hoppas vi på att det växer sig fint i vår.
häromdagen målade jag de två sista väggarna på dasset/förrådet.
Det börjar närma sig klart på utsidan och nu väntar massor av jobb på insidan.



Har planterat lite höstblommor i krukorna. Köpte även två solcellslampor igår som ska placeras en i vardera kruka så de lyser upp lite i höstmörkret.


intresseklubben antecknar ,

Jag är så hungrig. Väntar på at kycklingen ska blir klar, endast 5min kvar nu. Om 50min kommer även C hem och vi ska titta på ett avsnitt Prison break, TREVLIGT!!
Jobbat idag och fick sällskap in och hem ifrån Falun då Catherine jobbade samma tid som mig idag. Mycket trevligt var även det. Imorgon väntar jobb, även fredag och lördag. Söndag har jag bokat in som en Sex and the city - kväll om det inte dyker upp någe annat för mig eller Cat(?)

acer 3820TG



Detta är alltså den nya fina datorn jag har köpt mig.
Fungerar mycket bra och jag är nöjd med mitt köp, än så länge i alla fall! :)


måndag ,

Nu börjar jag allt bli lite trött. Några vettiga saker har jag fått gjort här hemma idag i alla fall. Städat, diskat och tvättat + att jag har pluggat lite. Imorgon måste jag nog åka iväg till stugan en stund och måla lite. Skulle även behöva städa av bordet i sovrummet så att jag kan ställa dit min nya fina dator så att jag har något vettigt ställa att sitta vid när jag pluggar. Måla mina fina kaktus-krukor svarta måste jag göra också.
Men nu är det dags att sova, då jag mycket troligt blir väckt av en sällskapssjuk kissemiss senast kl8 imorgon.
god natt!

titta va fint det blev ,


Före:




Efter:


nytt .

Sitter nu vid min nya fina dator som jag köpte igår.

badrum ,

Fy fan va fint det är i badrummet nu. Bilder kommer senare.

god natt ,



Dagen började med att klockan ringde 04.45 då jag skulle börja jobbet kl06. Jobbar till kl12 för att då bli hämtad av C, vi åker vidare och äter lunch på Tzatziki, mycket gott.
Skuttar in i bilen och åker iväg till stugan där det väntar arbete mellan kl14-19, gräva och lassa gräs stod på schemat. Jobbar hela tiden då jag insåg att jag skulle bli allt för trött om jag satte mig ner. Nu är vi i alla fall så gott som klara, några skottkärror med gräs är det väl kvar. En fis i rymden om man jämför med vad vi redan gjort.

Nu ska jag allt sova, är helt förstörd.
Imorgon väntar en dag på IKEA.


det går framåt ,



Idag har jag oljat (grundat) hela dasset/förrådet för att sedan måla två av väggarna.
Imorgon ska grästaket läggas klart, men innan det ska jag jobba 6-12 på jobbet.

Innan vi åkte bort till stugan städade vi hela lägenheten, så idag har vi varit bra duktiga.


titta där ,



Titta va fint det blev med mina kakeldekorer.
Ni som sett det innan vet vad jag menar.
var ett tag sedan jag fixade detta, bilderna hoppade dock in på datorn först nu.

I helgen ska nya möbler och blommor/växter inhandlas till rummet.


intresseklubben antecknar.

Fixar o pysslar för fullt. Har precis målat klart en ram, ska se om slutresultatet blir bra sen för i sådana fall ska jag köpa hem en till. Måste få upp tavelhyllorna på väggen också så att det blir lite ordning någon gång. På lördag ska jag och Christian iväg till IKEA där jag har spanat in några saker till bl.a. badrummet. Tror (hoppas) att det kommer bli mycket bra!

Har precis städat här hemma, så snart ska vi iväg o måla och städa borta vid stugan. Men först måste vi äta någon lunch.
Imorgon är det jobb 6-12 för att sedan åka till stugan o gräva gräs igen. uj va trött jag kommer vara till kvällen.

g r ä s t a k ,



Ena sidan klar (eller nästan i alla fall) och andra sidan är påbörjad.
Imorgon blir det en "vilodag" med lite städning och målning så fortsätter vi med grästaket på fredag för att sedan åka till IKEA på lördag.


true story ,

Så var det den 1a september och jag kan komma med den tråkiga nyheten att det är HÖST. Har sett mina första höst-tecken.
- Har minsann sett gula löv på alla björkar
- Löven faller så fint(?) ifrån björkarna i de härliga(?) höstvindarna.
- Typiskt höstregn
- Det närmar sig minusgrader på nätterna, om det inte redan är det?

Det är helt enkelt bara o vara glad och välkomna hösten,
betyder i alla fall att julen närmar sig.

RSS 2.0