uppdatering

Jobb, jobb, jobb. På onsdag och torsdag är jag ledig. Längtar.
Vill gärna att min hals ska bli tipptopp igen.
I veckan får jag ta bort stygnen på fingret. härligt!

Nu är det dags o sova igen. god natt!

72,9%

Vecka 30 påbörjad. 76 dagar kvar till beräknad förlossning (6 juni). 72,9% av graviditeten är färdig. Det närmar sig. Nu kan jag verkligen känna mig gravid när jag går förbi en spegel och inser att magen växer sig större. Har jobbat otroligt mycket sista tiden, och börjar känna att jag blir lite trött om kvällarna. Hoppas verkligen jag får graviditetspenning då jobbet är påfrestande för mig. hoppas hoppas hoppas.
Imorgon är jag faktiskt ledig. Har lovat mig själv en sovmorgon. Underbart!
Annars är det inte mycket planerat för morgondagen. Kommer en besiktningsman för en 6 månaders koll på lägenheten. Sen får jag se vad jag hittar på. Jobbar hela helgen sen.

Nej, nu ska jag sova. god natt!

magen växer <3



Funderar ibland på om magen verkligen blir nå större. Satte därför ihop lite bilder för att se förändringen för varje vecka. Lite större har den allt blivit de senaste veckorna. <3


finaste bebisklänningen .



Mamma köpte världens sötaste klänning och snuttefilt till vår lille prinsessa när vi var ner på stan igår. Tyvärr fick jag inte behålla klänningen här hemma, utan mamma och pappa tog med sig påsen hem till Lohärad. Jag som skulle kunna ta fram och titta lite på klänningen varje dag. Bara för att drömma lite. Nu får jag nog dra med mig Christian ner på stan och köpa det första bebisplagget hem hit. Vi har ju faktiskt en byrå som väntar på att bli fylld med fina minikläder.


vecka 29 <3


v.29 (28+2)

Här kommer en magbild för vecka 29.


väntan


I väntan på vår lilla prinsessa.

 

När vi var på IKEA för en vecka sedan handlade vi hem den lille sängen till vår prinsessa. Medan jag låg däckad på sängen i feber kunde inte Christian hålla sig ifrån att montera ihop och bädda iordning för att se hur det skulle se ut. Visst blev det väl fint? Nu är det bara att vänta. Finns i och för sig tusen andra saker som ska fixas iordning innan ankomsten av den lilla. mysigt. Bara 2½ månad kvar nu.


vill någon ta över min förkylning?

Nu börjar faktiskt jag bli lite less. Har försökt hålla humöret uppe, och när jag fick gå tillbaks till jobbet i onsdags trodde jag verkligen att mina friska dagar började se dagens ljus. Men ICKE då. Idag var det bara att ta sig hem ifrån jobbet då kroppen säger ifrån med att jag får springa in på toaletten och spy. INTE OKEJ! Nu mår jag bättre igen. Lite svårt att äta bara. Har TOKONT i halsen IGEN! Nu får det faktiskt vara nog. Nu hoppas jag att mamma och pappa kommer med lite magisk medicin så att jag får bli frisk på riktigt. Nästa vecka väntar det sista på jobbet innan nyöppningen och jag vill väldigt gärna få vara med på det i alla fall. Så de så.

Annars. Inte mycket.
Vill göra om/fixa iordning här hemma innan lilltjejen bestämmer sig för att komma ut. Har så mycket idéer på saker jag vill göra. Längtar även efter sol och värme. Tur att våren är på ingång.

bättree

Vaknade imorse med hopp om att denna förskylning äntligen börjar se sitt slut. Har faktiskt fått sova och inte legat och hostat som en tok. Nu har jag däremot ont i halsen, men det känns som om det kan vara sista fasen för denna gång. Hoppas hoppas hoppas. Nu frukost.

sjukling

Som vanligt lyckas jag bli sjuk under min jobbhelg, då det känns som mest värt att jobba. Var lite klen redan i torsdags kväll när vi åkte ner till Lohärad. Vaknade och kände mig förkyld som attan på fredagen och vi drog iväg på ultraljudet. När vi sedan tagit oss till IKEA börjar jag känna att förkylningen blivit värre. Vaknade igår med feber, huvudvärk och hosta. Totalt utslagen på soffan hela dagen. Mådde lite bättre imorse, men nu är febern tillbaks. Hoppas på att vakna och vara fullt frisk imorgon. Man kan ju alltid hoppas. Det är ju så fruktansvärt tråkigt att vara sjuk.

Lilltjejen i 3D <3


Ansiktet. Här syns både mun, näsa och ögonlocken.


Igår var vi iväg på 3D-ultraljudet på Tittut Ultraljudsklinik i Stockholm. Det var riktigt mysigt att få se vår lille flickebebis i magen. Som jag misstänkte var fröken inte på humör för att visa upp sitt fina ansikte så mycket som jag hoppats på, men några bilder blev det allt. Mestadels låg hon och gömde sig bakom både händer och fötter. Allt såg jättebra ut fortfarande och hon ligger mitt i viktkurvan. Som jag längtar efter vår lilla prinsessa. <3

 


Ansiktet i lite profil med ena handen för munnen.

 


Både han och fot uppe vid ansiktet. Foten til vänster och handen vinkar lite fint till höger.
Sen ser man både näsa och mun.

 


Mestadels ville hon som sagt ligga med händer och fötter i ansiktet, vänd mot moderkakan.


uppdatering.

Imorgon är det dags att påbörja v.28 och ett besök hos barnmorskan väntar. I övrigt ska jag befinna mig på jobbet hela dagen (7-20), men tänkte faktiskt försöka sluta kanske kl:18 då jag skuttar in i bilen och vi rullar mot Lohärad för övernattning. Får se om lillfröken har lust att sparka lite så att mamma och pappa för känna. På fredag är det sedan dags för det efterlängtade 3D-ultraljudet i Stockholm. Hoppas allt att lillbebisen inte är för blyg och har lust att visa sitt fina ansikte. <3 sen blir det hemresa, men innan vi kommer hem ska vi titta in på IKEA och inhandla bebissaker och lite småsaker till lägenheten. som jag längtar.

Nu måste jag packa. Sen sova. Det är lång dag som väntar imorgon.

kort på kort .




Har idag ansökt om ett sådant där "kort på kort" som det så fint kallas. Jag har alltså beställt ett VISA-kort med eget motiv. Självklart är det sötaste Bianca bon Jovi som ska pryda mitt betalkort. Bilden ovan blev det efter mycket letande. Nu i efterhand har jag hittat en hel hög med bilder som är så fina på den söte lille bråkfian, men tror denna kan passa väldigt bra på kortet. Håller tummarna för att det trillar in om 10 dagar.


magbild vecka 27 .


v.27 (26+5)


s ö n d a g .

Igår bjöd jag in mig själv på grillkväll hemma hos fröken Lisa. Jäklar va gott det var. Nu längtar jag otroligt mycket efter sommaren. Att få sitta borta vid stugan hela dagen, grilla och bara ha det bra.

Underbart väder är det ute idag, och har varit de senaste dagarna. Solen skiner och jag känner att våren är på ingång. Är faktiskt ledig idag och ska se till att få lite gjort hemma, kanske ta en liten promenad. Måste få tag på en yogamatta till gravidyogan imorgon.

vecka tvåa-sjua.

Idag påbörjas alltså vecka 27. Tiden bara flyger iväg. Nästa vecka är det dags för ett besök hos barnmorskan igen + att vi ska dra till Stockholm och titta på vår lille flicka i 3D-ultraljud. Sen ska vi även göra ett besök på IKEA och inhandla bebissaker och kanske något annat fint till lägenheten.

Dagen till ära är jag faktiskt ledig. Otroligt skönt väder är det ute och vårkänslorna är på topp. Har precis varit ute på en långpromenad med Lotta. Rikigt trevligt. Nu ska jag städa lite för att sedan kika över på en fika hos självaste grannen. mys.

På måndag har jag lyckats boka in mig på ett gravidyoga-pass. Spännande. Måste se till o röra lite på mig nu så jag inte blir en soffpotatis.

RSS 2.0