20.05

Nu ska jag äntligen sätta mig och äta. Kyckling, ris och currysås. Yummie!
På TVn rullar Legally blonde 2 som jag ska slötitta på i en timme till maten, sedan kl21 börjar ju Lipstick jungle som jag kommer sitta bänkad framför.

Nej, nu mat. Superduper hungrig.

ärtskidor ,

En lite trevligare upptäckt än att det som ledde till slakten av tomatplantan var att det är flera mogna ärtskidor. Christian plockade av några som snabbt försvann, men jag själv har inte smakat ännu. Kanske ska ta och göra det nu. Förutom detta så skördade jag även en till gurka idag så nu har de små gurkorna fått lite extra energi till att växa sig stora och bli uppätna de också.


tomatplantan slaktad ,

 

Jag lyckades slakta min tomatplanta nyss. Jomenvisst, klantiga jag. Det visade sig att i stort sätt ALLA tomater växte på ena sidan av tomatplantan, på en av de större kvistarna (därav har tomatplantan i stort sätt legat ner). Då idag tänkte jag att jag skulle binda upp plantan lite och tar tag i en kvist för att räta upp den, och KNAK! så var halva tomatplantan borta och gick inte o rädda. Nu är halva tomatplantan hängd...

 

...och såret på tomatplantan är omplåstrat.


borta bra(?)

Idag har vi minsann inte varit hemma mycket. Började dagen med att åka iväg och hjälpa Christians moster med flytten igen. Idag (precis som igår) har vi förflyttat ved ifrån det gamla huset till det nya. Ojojoj vad vi har jobbat. Vid kl18 när vi kommit hem igen tog jag en liten joggingrunda, och så trött jag blev. Vid kl19 gick vi över till Björnar och Catherine där vi blev bjuda på middag (vilket var väldigt mumsigt) och nu är vi hemma igen, lagom till då det är dags att gå och sova. Ja, det var dagen idag. Borta bra, men hemma BÄST!

Lördagen ,

Dagen idag då, jag har faktiskt städat idag. Så nu är det fint här hemma igen, i alla fall i köket, vardagsrummet och hallen (bara sovrummet o badrummet kvar). Sedan var jag och Christian iväg till hans moster för att hjälpa till med flytten. Sedan åkte vi hem och åt ost&skinkpaj som var maträtten för dagen, mumsigt!

Just för tillfället sitter jag och slötittar Date movie på 5an. Christian är och hälsar på hos sin bror. Själv tänkte jag kanske pyssla lite men har fått så otroligt ont i ryggen/axeln, har haft det sedan tidigare idag men förstår inte varför jag har fått så ont. Hoppas det går över till imorgon.

Ja, det var min lördag det.

äntligen ätit ,

Det blev inge hamburgare idag, utan istället hämtade vi mat ifrån Tzatziki i Falun på vägen hem därifrån. Har varit upptagna i några timmar så det blev inte riktigt som vi hade tänkt det. Härligt var i alla fall att allt slutade fint och nu har vi fått mat i magen i alla fall. Christian har gått och lagt sig eftersom han ska upp och jobba imorgonbitti stackarn. Själv sitter jag här och avvaktar så att min magknip som jag fick av maten ska gå över. Det blir så när man blir så hungrig och sedan äter en massa.

Imorgon är det lördag i alla fall och vi ska väl iväg och hjälpa Christians moster med familj o flytta. Under dagen då Christian jobbar ska jag försöka göra lite nytta (diska och städa lite bland annat). Ska ta en springrunda imorgon efter frukost också. Idag knåpade jag i alla fall ihop ett halsband, och det blev faktiskt i stort sätt som jag hade tänkt mig. Halsbandet finns på bild och till försäljning här nedan (dock gör inte bilden halsbandet helt rättvisa, var svårt att fota). Kanske lyckas knåpa ihop någe mer smycke imorgon.

Nej, nu ska jag snart gå o sova.

Men kolla som sagt på smycket nedan, och de andra smyckena som finns till salu.

äntligen fredag ,



God morgon, goder morgon. Jag har i och för sig varit vaken en liten stund nu. Åt lite frukost och nu ska jag väl göra lite nytta också. Kände för att göra ett halsband som jag har haft i huvudet ett tag. Får se om det blir så som jag har tänkt mig att det ska bli, eller om det blir någe helt annat.

Igår var jag iväg och sminkade lite. Mycket trevligt. Jag, Malin och Karin kastade ihop en fotosession. Jag tror jag kommer få några klara bilder inom kort, och när jag får det kommer jag slänga upp en bild på min makeupblogg.

Idag står föresten hamburgare på matschemat, vilket ska bli mycket mumsigt.

en röd tomat ,



Igår kväll hittade jag till min lycka den första röda tomaten på en av mina tomatplantor.

torsdagsuppdatering ,

Idag lyckades jag ta mig ut och springa lite, usch va jobbigt det var! Ska försöka gå ut och springa lite mer under nästa vecka + att jag ska ta mig ut något under helgen också. Har aktiv vila i 1½ vecka till så ska väl sköta det.

Just för tillfället sitter jag och äter lite vindruvor till lunch (inge vidare lunch jag vet), och sen måste jag ställa mig och steka lite köttfärs som ligger i kylskåpet så det inte blir dåligt. Senare blir det fisk till middag, mumsigt!

Ikväll ska jag äntligen iväg och sminka lite. Jag, Malin och Karin ska göra en fotosession tillsammans, riktigt roligt. Måste dock kika runt lite efter inspiration till makeupen. Har inte exakt kommit på vad jag ska göra ännu "/

middag ,


Lasange till middag ,

Blev nästan lite stolt över mig själv idag när jag lagade lasange till middag. Slog upp det i kokboken och satte igång med matlagningen. Resultatet blev helt godkänt i alla fall.
Nu är även matlistan för nästa vecka klart (allt förutom söndag), vilket känns otroligt skönt.

Christian har gjort en cheesecake under kvällen också, och just för tillfället står den i kylskåpen på kylning. Klar om en eller två timmar så då blir det lite fika.

När jag skulle kolla om lasangen var klar brände jag mitt finger, vilket inte var så skönt. Har fortfarande ont :(

Jag har letat lite efter en kattras som är liten. En innekatt som inte blir allt för stor, men har haft svårt att hitta någon.
Någon som har någe koll på en liten kattras?

uppdatering ,

Har precis ätit, kebabrulle(!), och är väldigt mätt för tillfället. Från och med imorgon blir det inge mer snabbmat/hämtmat utan det är laga mat hemma som gäller. Har gjort en matlista för resten av veckan, så nu vet jag i alla fall vad för mat som ska lagas till middag under fram tills söndag. Sedan ska jag skriva upp maträtter till nästa vecka också så det är klart. Allt är även hemhandlat till middagarna under denna vecka, samt lite till nästa vecka. Otroligt skönt!

Jag har diskat all disk som var efter helgen också. Nu är det bara några tallrikar kvar som blivit smutsiga under dagen. I övrigt har jag lyckats hålla det någerlunda rent här hemma så det är inte så mycket att städa, dock finns det en del att tvätta.

Hade tänkt börja med min aktiva vila idag, men tar det nog imorgonbitti efter frukosten istället. Tror jag och Christian skulle åka iväg och fiska ikväll, om vi hinner det vill säga. Nu kanske jag ska ta och pyssla lite(?) göra klart någon fotobok eller göra ett halsband jag tänkt på ett bra tag kanske.

jag är med o tävlar nr.2 ,


Är med och tävlar om detta halsband.
Otroligt vackert!
Tävlingen finner du här!

Tävlingen avslutas idag (tisdag).

jag är med o tävlar ,


Nu kan du vinna En Shopaholics bekännelser hos Sex and the city.

Vinnaren kommer att dras imorgon (onsdag) kväll.

Är du intressead av den snygga klänningen hon har på sig(?)
KÖP DEN  här.

frukostfralla ,


Frukost

Jag och Kajsa gick ner och köpte lite färska frallor till frukost. Mycket mumsigt!
Nu ska vi snart åka iväg till Lager157 eftersom vi inte kom iväg dit igår. Sedan senare i eftermiddag ska Kajsa åka hem, lite tråkigt men det har varit väldigt trevligt att ha henne på besök här.



promenad i solen ,



Jag och Kajsa tog oss en liten promenad i Grycksbo.
Vandrade ner till Tansen och satt i solen en stund.
Nu är vi hemma igen och ska väl ta och äta lite lunch, vilket blir rester ifrån igår då vi åt tacos.
Får se när Christian kommer hem, han är nere och jobbar lite och sedan ska han städa bilen. Om vi hinner kanske vi åker iväg till Lager157 och kikar lite en stund.

dagen ,


Kajsa och Kajsas sko på löparbanorna på Lugnet ,

Igår kom som sagt var Kajsa hit till Grycksbo. Mycket trevligt!
Idag så var vi båda till Lugnet för att tävla. Gick inte fort för mig, men det kändes i alla fall helt okej så nu är jag redo för tävlingarna i vinter. Lite ordentlig träning på detta så ska det nog bli finfint till inomhussäsongen.
Till middag blev det tacos, mumsigt. Och nu sitter vi och tittar på "Den gröna milen" och snaskar på chips och läsk.

smultron ,



Smakade precis på det första röda smultronet mina smultronplantor lyckats trolla fram. Mumsigt!
För övrigt så städar jag, och tvättar. Det börjar faktiskt se fint och rent ut här hemma igen. Skulle behöva göra en ordentlig storstädning men det får bli någon annan gång för nu hinner jag inte. Om lite mer än en timme ska jag åka in till tågstationen för att hämta Kajsa. Yey!

ont(?) BLÅSA!



Jag kommer ihåg när man var liten och ramla och slog sig, mamma kom till en räddning och frågade om hon skulle blåsa(?) JA! och sedan var allt bra igen. Inte alltid var det ju bra efteråt, men många gånger. Sedan ville man alltid ha plåster på såret, även om det bara var JÄTTELITE rött, typ en prick av blod så skulle det plåstras om. Dessa plåster hade också en magisk effekt och gjorde att man inte längre hade ont. Fascinerande!!

Igår fick jag ett mail där det stod att dessa raringar (bilden ovan) åter var i lager på bluebox.se
På den hemsidan har de så otroligt mycket roligt och jag kan sitta och titta på allt hur länge som helst. Bl.a. har de massor med roliga plåster i fina plåtaskar och jag funderar skarpt på att inhandla dessa härliga cupcakes. Tänk så gulligt att sätta en söt bakelse över såret. Då tror jag att plåstret fortfarande har en magisk effekt och tar bort all smärta!

vill ha !



Dessa härliga paljettleggings ifrån H&M skulle jag vilja hänga in i min garderob.
Helt underbara, men jag får nog vänta lite med det.


träning ,



Har precis ätit lunch och ska om en stund åka iväg och träna på Lugnet. Måste se till att hålla lite tempo på träningen så att jag kommer hem till kl18.15 igen och kan titta på friidrotts VM.

Idag är det fint väder ute igen om det är väl bra om jag kommer ut lite så det är passande att träna lite. Jag längtar dock efter att gå ut i solen och äta en glass, men kanske ska försöka få med mig min Christian o äta en glass när jag kommer hem ifrån träningen igen.

kväller ,


en bild ifrån då jag blev fotograferad av Nora i början på året ,

Christian har åkt till jobbet för att jobba sitt nattpass. Saknar honom redan, är så ensamt att sova ensam. Syndar med att dricka cola och trycka i mig lite chips. Ska sluta med det, I know I know. SKA göra det också, men inte just precis i detta ögonblick. Känner inte för det bara.

Imorgon blir det träning igen, har slarvat lite idag och igår, men har inte mått så bra heller. Imorgon däremot ska jag åka in till Lugnet efter frukost. Sedan på lördag ska jag troligen tävla en gång till, kan dock inte förvänta mig någe bra resultat. En annan söting som ska vara med och springa på tävlingen här i Falun är Kajsa-raring och samtidigt passar hon på att besöka mig under helgen. Yey! På fredag ska jag hämta upp sockertoppen på tågstationen.

Förutom detta ska jag allt planera in någon ny fotosession med Malin,
jag vill sminka lite igen.

tårtspade ,


min nya tårtspade som jag köpte när älskling och jag var i Norge .

Idag har varit en seg dag med otroligt tråkigt väder, grått och trist + att det nu regnar regnar regnar.
Idag har det inte blivit någe träning, men igår tränade jag på bra och det gick faktiskt riktigt riktigt bra tycker jag. Nöjd med gårdagens träningspass. Imorgon får jag ta mig in till Falun för att träna igen.

godermorgon ,

Jag har precis gått upp. På med 4:an på TVn, för idag är det friidrott på TV hela dagen igen. Under den lille "pausen" som finns i programmet ska jag åka iväg till Lugnet för att köra lite friidrott själv, träningen för dagen.

Igår var jag duktig och städade här hemma och nu är det så rent och fint, men det är fortfaranade lite små saker som måste göras.

Nu ska jag allt ta o äta lite frukost. oh yes!

nya jackan ,


Fick en skidjacka utav min älskling när vi åkte hem ifrån Norge,
Jag gillar den!


födelsedagsarmband till Cat ,


Här kommer en liten bild på armbandet som jag gjorde till Catherine då hon fyllde år ,
Swarovskipärlor och silverdetaljer.



kvällen är räddad ,

Kom precis hem från att lånat datorn och Internet hemma hos Cat, för att sedan gå ner och handla lite. Kom innanför dörren, packade upp det jag hade handlat och slog igång datorn för att se om Internet KANSKE skulle fungera igen efter lite mer än en veckas tid, och till min enormt stora förvåning, JA, det fungerar!! Så nu kommer det minsann bli lite uppdatering här ska ni se.

Ska snart laga lite middag, men eftersom jag är lite lat då jag lagade lunch själv (till mig själv, fick äta själv) så följde jag Catherines och Björnars råd om att äta veg. schnitzel och till det endast laga iordning lite pommes i ugnen. Jomenvisst, så kommer det allt att bli.

Hur som helst blev i alla fall min kväll räddad då Internet bestämde sig för att hoppa igång, eftersom Christian jobbar till kl22 och varken Internet eller PS3 fungerar här hemma, där med inge surfa på nätet och inge film. Nu fungerar i alla fall en av detta igen.

Internet borta ,

Så fungerade inte Internet hemma igen. Sitter nu hemma hos Catherine och lånar datorn lite. Hoppas hoppas hoppas att Internet börjar fungera snart igen.

pyssel ,


Nu har allt mitt pyssel kommit.

Så var det torsdag och allt är åter det normala här hemma efter en en kort semester i Norge. Jag ska iväg och träna idag och se om jag kommer ikapp med träningen någon gång så att jag kan börja träna måndag-fredag igen. Nu har jag fått allt pysselmaterial som jag hade beställt. Så har inte direkt lust att göra något annat än att sätta mig och pyssla med det nu. Lägenheten ser ju ut som den gör också, alltså jag behöver städa (!) Vill få lite ordning igen här hemma.

För övrigt, mycket fint väder här hemma. Christian jobbar idag, ett extra pass så han är åter ledig imorgon och sedan fram tills måndag då han börjar med sina tio dagar igen.

Imsdal ,



Nu har vi kommit hem igen. Jag och Christian har varit en sväng till Norge där Christians morfar har en mysig stuga. Tyvärr har det inte varit någe bra väder men nu har jag i alla fall varit där och kikat lite så får vi hoppas på finare väder nästa år när vi hälsar på.

förgylla kvällen ,


efter en lite halvseg dag förgyllde jag kvällen med grekiskt och en underbart bra film ,
nu kommer jag minsann sova gott för att sedan gå upp i tid imorgon igen. träning står på schemat.

hemmadag, segdag, tråkdag.

Sitter för tillfället och äter en FELIX-ost&skinkpaj. Var iväg och tränade vid kl10 imorse och det gick väl sådär, körde i alla fall hela träningspasset. Sedan åkte jag hem gjorde iordning min paj och hoppade in i duschen för att hinna bli klar innan vi skulle träffas innan fotosessionen, MEN det visade sig att det inte alls blir någon fotosession. Riktigt tråkigt då jag har sett fram emot det i några veckor nu. Men men, det är lite svårt att fota utan fotograf så det får helt enkelt bli en annan gång.

Vad ska man hitta på idag då. Träningen är avklarad. Vill inte direkt åka iväg någonstans helt själv. Christian sover fortfarande och sedan börjar han jobba redan vid kl18 idag. Det är ju värdelöst. Blir nog en hemmadag, segdag, tråkdag idag igen.

pyssla ,


pyssel, pyssel, pyssel

SItter åter igen och väntar på att Christian ska vakna. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, vilket troligen kommer resultera i att jag sätter mig och spelar sims snart(?) lat jag är. Diskat har jag redan gjort, och tvätta kan jag inte göra när han sover. Träningen består av styrketräning idag då jag har flyttat om lite bland dagarna för att få det att gå ihop imorgon och på måndag. Imorgon ska jag nämligen åka hem till Malin och dit ska även Anna som ska vara modell för dagen, helt enkelt är det fotografering som står på schemat. Men innan det blir det träning, så upp tidigt imorgon.

För övrigt så har jag kommit igång och pysslat lite och har därmed även beställt hem en del scrapbooking material. Dock kommer jag få det först nästa vecka, vilket är riktigt surt då jag ville ha det igår. Vill pyssla hela tiden, men nu får jag nog vänta tills det nya materialet kommer med posten.

RSS 2.0