så ett litet busfrö ,

Bianca har hittat en ny sovplats(?)

En OS-intresserad kissekatt.

Bianca har en ny leksak, vår köksmatta.


Norrtälje, here I come.

Har kommit hem ifrån ett träningspass på Lugnet. Det gick faktiskt bra idag, jag är nöjd, en stor förbättring från förra veckan. Har ätit lite lunch och sitter nu och tar det lugnt framför TVn tillsammans med sötaste kissekatten Bianca. Hon har somnat här i soffan med mitt ben som huvudkudde, sötnos!

Idag bokade jag en tågbiljett till Uppsala. Så imorgon kl13.33 kommer jag fram till Uppsala där mamma ska hämta mig. Om vi har tid ska vi titta in på stora IKEA också, kanske hittar någe roligt där! Sen ska vi vidare hem till Lohärad och ska sen även in till Norrtälje där jag ska äta middag med Jessica, vilket kommer bli så jääkla trevligt!
På tisdag ska jag umgås med söta Louise. Var väldigt länge sedan vi sågs nu, så det kommer bli väldigt roligt att träffa henne lite också. Sen får jag inte glömma bort att jag ska träna också(!) då det är träning varje dag fram till lägret.

Nu väntar disken + att jag måste tvätta en maskin med kläder idag då jag åker iväg imorgon.

new beauty ,


en Hibiskus pryder numera fönsterbrädet


taste this ,

Hallon och lakrits måste vara en av de godaste smakkombinationerna när det gäller mycket, så när jag hittade en "hallon lakrits drickyoghurt" var jag ju bara tvungen att prova. Måste säga att den smakade mycket bra, precis som allt annat med hallon-lakrits blandlingen.

Nu sitter jag i soffan och väntar på att melodifestivalen ska börja. Jag har köpt hem créme bonjour-vitlök + rån (då jag har en godis och snask fri period just nu) och en bruk cola som jag ska smaska på till TV-tittandet. Christian jobbar eftermiddag och slutar först kl22, för att sedan börja jobba kl06 imorgonbitti igen. TRÅKIGT!
Resan nedåt i landet blir uppskjuten till och med måndag då det inte passade någe bra med tåg, hämtning och träning. Jag hoppas nu i alla fall att lyckas sätta mig på ett tåg på måndag så att jag kan åka ner och hälsa på alla trevliga människor i Norrtälje och fina familjen i Lohärad. Hur jag lyckas lösa träningen på måndag blir en nästa problem. Imorgon blir det i alla fall träning på Lugnet. YES!

my little star ,


Bianca ligger o solar lite på bordet.

Har ätit en pizza till middag. JÄKLIGT gott var det med en pizza idag faktiskt. Sitter och tittar på solsidan, tycker verkligen om den serien alltså. KLOCKREN!
Snart slutar Christian jobbet också. Själv har man också varit iväg och arbetat en del idag, 12-19.10 blev det idag. Imorgon ska jag iväg och jobba mellan 9.30-16.15. Det är så otroligt skönt när man får jobba lite mer än en dag i veckan. Det gör jag däremot inte nästa vecka, SYND. Ska istället försöka ta mig iväg till Norrtälje/Lohärad och hälsa på lite. Får se om jag lyckas lösa resan dit på söndag och att tågen vill gå som de ska igen.


TV-nörd

Som den TV-nörd jag är följer jag en hel del serier och tittar på en hel del TV under min vardag och helg. Just för tillället sitter jah bänkad framför 6:an och Vampire diaries. På tisdag börjar den efterlängtade serien Desperate housewives + att CSI har säsongspremiär på måndag. Börjar även några nya serier som jag kanske ska kika in. Måste hälsa på hemma hos Catherine så att vi kan titta på lite förhäxad också. Biggest looser har jag blivit en trogen tittar av också. Det går så mycket bra på TV!

Blev visst så att jag ska jobba imorgon också kl12-18, TREVLIGT! Nästa vecka var det dock ont om tider. Om det inte dyker upp någe annat så åker jag troligen till Norrtälje/Lohärad och hälsar på några dagar istället.

come on baby ,


Laddar med yoghurt, flingor och mörk choklad.

Kl:08.00 ringde väckarklockan imorse. Jag har hunnit äta min frukost och sitter och myser med Bianca framför nyhetsmorgon. Tråkigt att Sverige åkte hur i hockeyn. Om ett tag ska jag klä på mig massor med kläder för att sedan ge mig ut i kylan och träna dagens träningspass innan jag måste iväg till jobbet. Känner mig inte så motiverad till att gå ut, men det är för att det är sååå kallt i lägenheten (som alltid, OM jag längtar till sommaren). Jag känner mer för att krypa ner under täcket igen. Sov så otroligt tungt och skönt, men drömde då istället massor av konstiga saker, bl.a. att jag satte knät på en trädgårdsspade vilken gick in med spetsen först rakt in i knät så att halva bladet försvann. mystiskt!


fabulous ,

Idag har jag varit så jäkla bra. Som jag beskrev i mitt förra inlägg var jag in och lämnade bilen på verskstan i Falun. När jag kom hem tog jag mig en kopp te och en macka för att sedan börja städa. Jag har städat hela lägenheten + att jag har bytt sand i Biancas lila toalett, tvättat och diskat. Bilen blev klar på verkstan, och eftersom Christian har jour blev det jag som åter tog en tur in till Falun. Jag hämtade bilen, åkte och handlade lite för att sedan åka och hämta mat på tzatziki. mums.

Nu sitter jag och tittar på "The biggest looser". Kl:20.00 ska jag och Christian ner och träna på gymmet. Efter träningen kommer jag känna mig så nöjd då jag faktiskt har hunnit göra en del bra saker idag. Imorgon är det jobb som står på schemat, vilket även betyder att jag måste köra mitt träningspass innan jobbet. Så upp i tid så att jag hinner köra mitt tempo-pass innan kl.12.30 då jag börjar jobba kl13.

sagolikt .

Fy fan va kallt det är ute. Väckarklockan rinde kl7 imorse då jag skulle åka och lämna in bilen på verkstad för att fixa några småsaker. Men när jag skulle åka iväg imorse så hade alla dörrar frusit fast. Jag får tillslut upp förardörren, men då går den istället inte att stänga. SKIT! Ringer Christian och efter många om och men får jag igen dörren och kan åka in till Falun. Jag lämnar bilen på verkstaden för att sedan hämta en lånebil, vilken jag fick skotta fram då det var en del snö på och runtom bilen + att det var IS på rutan. Efter en stund kan en förfrusen Desirée hoppa in i bilen och åka iväg. Mina tår är så kalla så att det värker i hela foten, trevligt! Åker iväg och handlar lite för att sedan åka hem. Nu sitter jag äntligen här i soffan framför nyhetsmorgon tillsammans med en bråkig Bianca. Trots allt detta har jag faktiskt lyckats hålla mitt humör uppe.

Får se om jag kan fortsätta vara duktig och kanske städa, diska och tvätta lite här hemma. Skulle behövas en rejäl storstädning men dammsugning och moppning av golv. Kanske ska ta mig i kragen o göra det idag då jag jobbar imorgon. Men först av allt ska jag nog ta o göra iordning en kopp te, så att jag lyckas återfå värme i kroppen.

beauty ,


Biancas fotobok "Biancas första år"

Jag har suttit och pysslat lite under förmiddagen och har under den tiden lyckats få klart en sida till. Nu har jag bara fotografier till en sida till så ska sätta mig och kika igenom alla nya bilder som finns på datorn och se vilka jag vill framkalla. Från det att Bianca flyttade hit har vi tagit så många otroligt fina bilder så det gäller att välja ut några. Nu börjar det bli dags för lite lunch eller i alla fall ett mellanmål så att jag får lite i magen innan jag ska ut och träna.


sommar på burk ,



Tänk att vintern aldrig vill ta slut. Okej, det är bara i slutet på februari än så länge MEN det känns som om det är mer vinter nu än det har varit under både december och januari. Jag som bara längtar ihjäl mig till våren då man kan ta på sig tunnare kläder tänker åka in till "The body shop" för att inhandla mig lite sommar på burk. Deras shower gel strawberry är bara helt underbar med sin härliga jordgubbslukt. Sedan vore det ju bara toppen att ha en lika underbar body butter att smörja in sig med efter den härliga jordgubbsduschen.

Idag lyckades jag byta bort mitt utomhusträningspass till ett träningspass på gymmet istället. Kände inte riktigt för att gå ut o springa i lång backe när det är -25 ute. NEJ TACK! Får hoppas att det blir lite varmare i veckan så kan jag kasta in det träningspasset någon annan dag denna vecka.

Idag till middag blev det Lax, pressad potatis och hemmagjord dillsås. Mycket nöjd med resultatet och är nästan lite stolt över mig själv som lyckades med det jag hade planerat. Nu är dock all fantasi slut så vad det blir till middag imorgon har jag ingen aning om. Föresten alla mina vänner i Norrtälje och därom, jag funderar på om jag ska ta och åka neråt i landet på.. möjligen söndag. Vet dock inte hur jag jobbar nästa vecka, så det är inget som är helt och hållet bestämt. Jag hoppas i alla fall!!



jäkla äckelsnö ,

Att denna jäkla snö inte vill ge sig. Det behöver inte komma mer snö nu! Hör gudarna det, jag vill inte ha någe mer snö. Börjar allt bli tid för lite plusgrader och vår nu tycker jag.

Annars är det fint här. Träningsvärk i typ hela kroppen, men det är sådant som hör till när man tränar. Idag är det ett träningspass på gymmet som väntar. I övrigt tror jag allt att det blir en lugn dag. Christian har åkt iväg en stund så tänkte passa på o pyssla lite med min fotobok, dock så måste jag ha lite nya bilder snart så kan nog inte göra så mycket på boken idag. Kanske ska städa och tvätta lite också, kanske behövs.

Men nu ska jag äta frukost (jag vet att det är sent, men det är i alla fall söndag), och sedan ska jag mysa lite med underbaraste kissekatten Bianca.

drive me crazy ,


This is our crazy cat .

Så var klockan sovdags(?), är så trött i kroppen vilket troligen beror på att jag äntligen har kommit igång med träningen igen. Är trött i kroppen på ett skönt sätt, sådär så att man vet att man kommer somna direkt när man lägger sig och sedan sova väldigt bra. Jag hoppas i alla fall att det blir så.

För övrigt så är jag väldigt trött på min enkla och tråkiga design här på bloggen, men har inte orkat göra något åt saken. Idag kände jag dock att det måste bli ändring och jag ska nog sätta mig någon dag o ändra lite. Tyvärr har jag inget bra program att sätta mig och göra en ny header i. Får se hur jag löser det problemet.
Det är ju meningen att bloggen ska passa ihop med min hemsida desireedesign.se, men nu ligger ju sidan nere på grund av att den ska göras om och att det ska ske förändring där och med smyckestillverkningen. Allt har legat lite på is, men ska se till o ta tag i allt det också. SNART!

Nu säger jag god natt och tänker sova så sött.
Måste vila upp mig då ett träningspass på gymmet väntar imorgon.
So long!


because i said so ,

Träningsbesöket på Lugnet är nu avklarat och jag känner mig väldigt nöjd då jag ÄNTLIGEN har kommit igång med träningen igen. Fyra dagar i rad har jag tränat (varav en dag dubbelpass) och träning varje dag fram till lägret väntar. Jag hoppas verkligen att jag ska ha hunnit komma i hyfsad form tills vi ska till Italien, för att sedan träna på som bara den så att det även kan gå ganska bra på tävlingarna i sommar.

Sitter och tar det lite lugnt, vilket även Bianca gör för en gångs skull. Hon har lagt sig ner för att vila lite här bredvid mig. Funderar på om jag kanske ska ta o pyssla lite med Biancas "första året"-bok. Till middag ikväll är det fläskkottletter och (friterade) pommes som står på menyn. Mycket mumsigt måste jag säga. Sedan ska jag bänka mig framför TVn och titta på melodifestivalen (egentligen tycker jag inte att det är så där jättebra, men måste ändå titta på det).

yesterday ,

Igår blev det ingen uppdatering(?), så det får bli nu istället. Igår jobbade jag mellan kl6-13 för att sedan åka hem och äta lite lunch. Sedan gav jag mig ut i snön för att köra ett (tempo)träningspass. Jag ändrade om lite i träningsschemat och bytte plats på gårdagens och dagens träningsprogram. Så idag väntar ett träningspass på Lugnet. Sen får jag se vad mer som händer idag.

I'm awesome ,

Jag är så jäkla bra. Idag har jag, som jag sa igår att jag skulle göra, kört dubbelpass. Jag körde dagens tempo-pass för att sedan på eftermiddagen träna gårdagens gym-pass. Det har även gått över förväntan och jag är nöjd med dagens träningar. Nu hoppas jag bara att det håller i sig och att jag kan fortsätta träna på bra framöver.

Men nu väntar sängen, måste verkligen sova då väckarklockan kommer ringa 04.30 imorn och jag ska iväg och jobba lite. god natt!

Biancas första år ,


"Biancas första år-bok"

Har suttit och pysslat lite på morgonen då jag väntade på att tvättmaskinen skulle bli klar. Jag lyckades göra om en av sidorna så nu är 6st sidor helt klara (kan ju ändras lite senare) på Bianca Bon Jovi bok där jag ska sätta in bilder ifrån hennes första år. Den första sidan saknar fortfarande fotot, men ska hälsa på hemma hos Catherine och låna hennes skrivare(?) sen. Sen är det dags att framkalla lite nya foton då jag snart har klistrat in de bilder jag har här hemma.


the sun is shining ,


Hon är så fridfull när hon sover.

Bianca är ju helt underbar på alla sätt och vis, men ibland kan hon bli lite för envis och jobbig. Oftast är det när man ska äta frukost och man får inte ha sin frukost för sig själv. ENVISA katt! I övrigt är hon hur underbar och söt som helst + lite galen. Mest fridfull är hon i alla fall när hon sover. Lugn och ro!

Jag är fortfarande förkyld, men ska allt ge mig ut och träna lite idag (kanske till och med kör dubbelpass). Vill vara frisk. Imorgon är det jobb på schemat kl6-13, det var bara det passet jag hade denna vecka, vilket är lite halvt värdelöst.

Annars då? Mycket fint väder ute. När man vaknar upp på morgonen och tittar ut på den blåa himlen kan man nästan tro att det är vår ute, sedan ser man all snö ute och man är åter i verkligheten.
GE MIG VÅR!


sjukling(?)

Det ser ut att bli fint väder idag också. Solen skiner och igår var det till och med 0-gradigt mitt på dagen då solen värmde. Kan det vara så att våren är påväg?
Själv mår jag inge vidare. Igår hade jag på gränsen till feber, men vet inte riktigt hur det är just nu. Känner mig en aning hängig och har nog fått mig en förkylning. Jag hoppas bara att det inte blir värre, då jag verkligen vill träna idag och resten av veckan. Det skulle ju vara så typsikt om jag blev sjuk nu lagom till den att jag ska börja med den nya träningen.

sällskapssjuk ,

Just nu har jag en underbart mysig liten kissekatt som har somnat på min axel. Det är så otroligt mysigt när hon är trött och vill ligga och sova i ens famn eller i alla fall i ens närhet. Lilla Bianca är faktiskt väldigt sällskapssjuk när hon inte är galen och springer som en tok över hela lägenheten. Ikväll lyckades hon få med sig en tops ifrån badrummet in till vardagsrummet och upp i soffan där hon sedan jagade och lekte med denna tops så mycket det bara gick. Men efter en stund galenskap så blir hon trött och då är hon som härligast. Undrar om jag inte ska passa på o gå o sova snart när hon är utslagen så att jag slipper gömma både fötter och händer när jag ska sova så att jag inte får en kattbebis klor och tänder på dem.

För övrigt är jag såå mätt att det gör ont i magen just nu. Har ätit grekiskt för att sedan äta massor av snask på det. Usch! Imorgon blir det ändring på detta och det är frukt som gäller. Har även känt mig lite halvsjuk idag och hade undet ett tillfället på gränsen till feber. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon när jag vaknar så att jag kan träna. SNÄLLA!

Alla hjärtans dag ,


2-3år gammal bild.

Idag är det alla hjärtans dag och Christian jobbar 12-timmars pass idag. Han gick upp kl14.30, var iväg på larm och ju nu precis till jobbet och kommer hem igen imorgon kl06 ungefär. Detta betyder att det blir till att fira denna dag själv (eller tillsammans med sötaste Bianca i och för sig), vilket jag hade tänkt göra genom att hämta mat på Tzatziki för att sedan titta på en riktig tjejfilm (om jag lyckas bestämma mig för någon).

Jag hade köpt lite godis och två lotter till min kära, och som den tur han har när det kommer till lotter han får av mig vann han på båda två triss-lotterna, 75kr+25krx2 = 125kr. Jag blir glad om jag vinner 25 kr jag.


godermorgon ,

Har kommit in ifrån morgonens joggingtur. Det tar emot lite att ta på sig träningskläderna, men det kommer snart att ändras så fort jag kommit in det igen. Luften är så kall så jag får lite ont i lungorna, men det går i alla fall bättre och bättre. Imorgon är det första träningspasset ifrån den nya planeringen.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan se till att äta lite frukost.

önsketider ,



Vad ska denna lördag bjuda på då? Jag gissar på -inte så mycket! Christian ligger fortfarande och sover då han har jobbat natt. Jag själv har inte lyckats göra något vettigt under de timmar jag har varit vaken. Har tittat på en film och ätit frukost ungefär. En hel hög med disk väntar (just därför man ska vara duktig o diska direkt efter varje måltid så att man slipper diskberg). Jag hade även tänkt städa lite för att sedan kanske pyssla lite med Biancas lilla fotobok.

I övrigt så sitter jag och längtar någe otroligt efter våren. Vill verkligen plocka undan alla vinterkläder och ta fram vårskor och vårjacka. NU TACK!


positivitet ,

Nu har jag lyckats snöra på mig joggingskorna och varit ut o sprungit två dagar. Har inte varit världens längsta sträcka men jag har i alla fall kommit igång. Från och med nästa vecka blir det mycket träning som sagt, så får se hur det går.

Ska om 5min dra mig iväg till jobbet. Sen ikväll blir det att sitta hemma och titta på Let´s dance, YES! Får se om jag ska äta någe gott också. Christian jobbar natt så han börjar jobba kl22. Kanske ska titta på en film så(?)
Från och med måndag hade jag även tänkt att bli duktig o inte äta godis igen (ett tag framöver) + att vi ska se till att skriva matlista här hemma så att man har koll på vad som ska ätas varje dag, på det sättet blir det inte samma samma hela tiden.

trött som få ,

Har haft ont i huvudet i stort sätt hela dagen, vilket har varit väldigt segt. Jag lyckades i alla fall ta mig ut på en kort (läs väldigt kort) joggingrunda. Synd var bara att luften var så kall att det gjorde ont i lungorna. MEN nu ska jag allt komma igång med träningen. Från och med på måndag har jag ett träningsschema vilket betyder träning varje dag fram tills Italien-lägret. TUFFT! tror dock att det är detta jag behöver, måste verkligen komma i form igen.

Nu är jag så jäkla trött så hade faktiskt tänkt bädda ner mig i sängen. Christian jobbar natt och jag tänkte passa på o gå o sova medan Bianca också är lite trött. Så jobbigt att försöka sova när man har en katt som attackerar allt som rör sig. Nu ligger hon däremot helt utslagen här i min famn med halva huvudet liggandes på datorn. SÖTNOS!

vackrast ,



Sötaste Bianca bara växer och växer. Hon är fortfarande en liten bebis i mina ögon, men hon har allt vuxit lite från det att hon flyttade in. Hon ska hela tiden vara med vad man än gör. När man ska laga mat eller baka så klättrar hon upp och lägger sig på ens axel så att hon också får vara med. Helt underbar är hon.
Sedan lägger hon sig i ens famn (eller på datorn) när hon ska sova.

Idag har varit världens segaste dag. Har haft mensvärk i stort sätt hela dagen, samt att jag har huvudvärk. usch!
Jag hade tänkt att jag skulle få lite gjort idag, men icke. Har varit på så sämst humör. Imorgon får det allt bli ändring. Just för tillfället sitter jag och tittar på lite friidrott på TV4.


fin i kanten ,



Det duger inte med sin egen vattenskål.


borlänge ,

Idag var jag och älskling iväg till Borlänge då jag ville till Panduro för att handla för mitt presentkort. Hittade massor av fint, men fick nöja mig med några saker (även om jag skulle vilja handla hem allt i butiken). Ska sätta mig och pyssla lite ikväll också för att se vad de nya pysselsakerna går för. Passade även på att gå in på HM (där jag har presentkort) för att inhandla en ny mascara.

När vi kom hem ifrån Borlänge dukade vi fram lite godis för att sedan titta på en film, väldigt mysigt. Nu är Christian och hans bror ute och kör med den nya bilen, juste vi köpte en ny bil igår. Vi var även iväg på middag hemma hos Christians moster, vilket var väldigt trevligt.

Imorgon är det jobb på schemat, HELA DAGEN.

födelsedagspresenter.



I torsdags fyllde jag år, och vilken trevlig födelsedag jag hade. Mamma, pappa och lillebror Dennis kom hit på besök. Dagen började väldigt bra med att jag fick en ansiktsbehandling i födelsedagspresent av älskling min.
Kl:10.30-11.30 hade jag tid på salongen runt hörnet här. Det var mycket mycket skönt.
Jag är riktigt nöjd med både födelsedag och födelsedagspresenter. Fick riktigt fina presenter.
Så nöjd!

Födelsedagspresenter:

Christian: Ansiktsbehandling, Presentkort på Panduro, fina scrapbookingpapper och lotter.
Mamma&Pappa: Resväska, mobiltelefon, id-foundation, kattbok, 2 filmer, såsslev och tesil.
Dennis: Kogänget (film)
Catherine&Björnar: T-shirt och tröja (jättefina verkligen).
Farfar&Renate: Pengar


födelsedagsfirande (22år) .


22 ljus på tårtan. Tårtan har jag bakat helt själv.

Så var man 22år då. Idag kom mamma, pappa och Dennis hit. Nästan hela familjen lyckades ta sig hit ifrån Lohärad, det var bara Daniel som blev kvar hemma då han inte hade tid att åka iväg idag. Björnar och Catherine var också hit och fika lite, vilket även det var väldigt trevligt.
Det har varit en mycket trevlig födelsedag med mycket fina presenter. Har bland annat fått mig en ny mobiltelefon, en resväska, kläder, presenkort på Panduro, lite filmer och pengar.
Började även dagen med att gå iväg och få mig en ansiktbehandling, vilket var en present ifrån Christian.
Helt underbart!

Tack så otroligt mycket för idag!


tårtbak ,

Nu ska jag äntligen gå o sova. Bara 5 min kvar tills den 4:e februari och min födelsedag! Har bakat tårta hela kvällen, och jag hoppas verkligen att den blir bra. Ska göra klart den imorgon.
Men nu ska jag som sagt sova. god natt!

bakning pågår ,



Jag har bakat chokladmuffins, tänk va duktig jag är. Hoppas att de är goda också. Har inte hunnit smaka på de än.
Måste baka lite fika tills födelsedagen på torsdag. Så nu är muffins klara och jag ska baka en eller två olika sorters kaker också för att sedan göra en tårta. Funderar på om jag måste avvakta med tårtan tills imorgon, dock så jobbar jag imorgon vilket gör det lite svårt att hinna med bak imorgon.
Måste städa också, men såg att det inte var så mycket att göra så avvaktar med det lite.


tre dagar kvar ,



Idag är det den 1:a februari, vilket betyder att det bara är tre dagar kvar tills det är MIN FÖDELSEDAG! Jag vet att jag är lite galen när det kommer till att tala om att jag fyller år snart, MEN jag tycker så mycket om födelsedagar. Kan ju vara därför. Det bästa är att mamma (får se om det blir någon mer) kommer komma upp hit och hälsa på på torsdag. UNDERBART!!

Annars så rullar allt på som vanligt. Jag har helt och hållet tröttnat på vintern och vill ha vår, helst nyss. Längtar så otroligt mycket efter att få ta på sig kjol och en vårjacka. Det värsta är att man troligen kommer få vänta ett bra tag till innan det går. I april blir det hur som träningsläger i Italien igen. härligt!

Föresten, GRATTIS till Emma som fyller år idag! :)


RSS 2.0