nyheter ,



Här är några av mina nyheter i garderoben.
Hittade jättesköna och bra baslinnen på H&M för 49.50:-/st
PERFEKT!

Nu måste jag som sagt bara städa ur bland alla gamla kläder.


borta bra men hemma bäst ,

Nu är vi åter hemma i Grycksbo och imorgon är det tillbaks till verkligheten med tidig morgon som gäller. Jobbar imorgon och på fredag. På fredag kanske min bror komma hit på besök också, vilket vore väldigt trevligt, jag köpte filmen Avatar idag som jag tänkte att vi skulle titta på i helgen.

Jag har haft det trevligt i Lohärad och "The Umbilical brothers" var som sagt riktigt roliga. Men som man brukar säga "borta bra men hemma bäst", det är alltid skönt att komma hem igen på något sätt. Tyvärr blev det inte till o träffa några av mina vänner nu när jag var ner. Pratade lite snabbt med Louise o Matilda när jag träffade på de på träningen, men mer än så var det inte. Som tur är kommer i alla fall Jessica upp hit under Maj, det ser jag verkligen fram emot! Fick i alla fall se min familj och ta det lite lugnt hemma i huset, mys!

Idag när vi kom hem hängde det en Nelly.com-påse på dörren. Som en glad överraskning passade toppen jag köpte helt perfekt och skorna likaså, dock var kjolen lite stor tyckte jag så ska kanske byta den till en storlek mindre. När jag var i Norrtälje var jag in på H&M o shoppade upp det sista på presentkortet, vad jag fick med mig hem ska jag visa imorgon. Jag fick även med mig min topp och jeansjacka som inhandlades ifrån B-young för ett tag sedan. Nu måste jag bara rensa i garderoben så att jag kan hänga in alla mina nya kläder.

The Umbilical brothers ,



Igår var Christian och jag till Uppsala Konsert och Kongress för att titta på "The Umbilical brothers". Christian (och jag) fick biljetter från hans bror (med familj) i julklapp. Mycket bra julklapp kan jag säga.

Jag har sett några klipp med dem på youtube och jag såg fram emot showen, men inte trodde jag att jag skulle skratta mig igenom två timmar. De var så jäkla roliga och sjukt mycket bättre live än på de klipp jag sett.
De var helt enkelt bättre än väntat, och då förväntade jag mig ändå en mycket bra show.
Jag skulle lätt kunna gå på en till föreställning och jag tycker helt klart att de som inte har sett dem ska försöka göra det. De är otroligt duktiga och roliga.

För er som inte har en aning om vilka de är, klicka här för att se ett klipp.


F Ö R H Ä X A D ,

Denna kväll har jag spenderat hemma hos Catherine och vi har tittat på Förhäxad, ätit mat ifrån Tzatziki för att sedan äta popcorn till efterrätt. Mumsigt och trevligt! Nu är vi inne på slutet av säsong7 för att sedan bara ha en säsong kvar. Det närmar sig slutet.

Nu sova. So long!

FAIL !

Idag har jag verkligen planerat in att jag skulle så mina fröer (vilket skulle gjort för 2-3veckor sedan), MEN så visade det sig att jag hade fel jord hemma. FAIL! Imorgon måste jag åka in och handla såjord för att sedan trycka ner de små fröerna i jorden och hoppas att jag lyckas få några plantor innan sommaren är slut.

Tog tag i disken imorse, så nu är det fint i köket igen. Sen satte jag mig och tittade på ett avsnitt av Desperate housewives på datorn. Väntar på att karln min ska vakna, han har jobbat natt. Jag skulle nämligen behöva tvätta lite kläder. Lägenheten måste även städas innan vi åker iväg imorgon, som tur är är det inte så jättemycket att städa så det kommer nog gå ganska fort.

Ikväll ska jag och Catherine ha en trevlig Förhäxadkväll med mat ifrån Tzatziki och sedan lite popcorn(?) till efterrätt.

skogalen ,



Igår klickade jag hem en beställning ifrån Nelly.com där bl.a. dessa skor (100:-) fanns med.
Förutom skorna så köpte jag även en kjol och en topp på REA, får se hur allt ser ut och sitter sen när jag fått hem paketet. Finns en hel hög med andra kläder som jag vill ha därifrån, men denna gång nöjde jag med några saker ifrån REA-avdelningen. Får se om det snart blir en beställning till därifrån.


Lovestories ,







Detta fick jag av älskling idag när jag kom hem ifrån jobbet.
Han hade ordnat med en ros i en fin vas, te med namnet "Den sanna kärleken" och ett jättefint kort.
Sen fick jag även ett kuvert med lotter (vann 50kr), två nya små söta sprayflaskor och ROSA KUDDAR,
kuddarna har jag suktat efter i säkert ett halvår. Nu pryder de äntligen vår soffa här hemma. <3


5 år ¤ Kärlek ,

Idag firar jag och Christian 5 år tillsammans. Helt otroligt vad tiden går fort.
Senare ska jag lägga upp bilder på de fina presenterna jag fick av honom. Bl.a. fick jag lotter där jag vann totalt 50kr.
Nu ska vi se till o äta något gott och kanske kolla på en bra film! <3 <3 <3

bedtime stories ,


Biancas nya lekplats.

Idag har man varit på jobbet mellan 12-19. Som sagt var det bara hem, äta middag och sedan sova efter det. Har nu fått i mig middag och tittat på Vampire diaries, så nu ska jag göra mig klar för sängen. Imorgon är det nämligen väckning kl04.30.

Har fortfarande inte hunnit så mina fröer, jag är så sämst för tillfället. Får se om jag hinner med det imorgon, tveksamt då jag o Christian firar 5 år imorgon. Tiden går så otroligt fort.

På lördag jobbar jag också, men får nog ställa mig och gräva i jordpåsen när jag har slutat så att jag hinner få några plantor innan sommaren är slut. Men nu är det som sagt dags att sova.


bloomma ,

Imorse, för ungefär 1½h sedan blev jag väckt av vår lille kissemiss Bianca. Hon ville verkligen inte ge upp så jag fick helt enkelt gå upp. Har nu duschat och ätit frukost. Ska väl försöka diska och fixa lite innan jag åker iväg till jobbet. Ska kanske kolla på gårdagens avsnitt av True Blood också. Jobbar 12-19.10 idag och imorgon börjar jag kl6, vilket betyder att jag idag när jag kommer hem bara ska äta och titta på Vampire diaries och sedan gå och sova.



the castle ,



Bianca hittade en ny favoritplats i form av en koja utav ett nytvättat lakan. Direkt när man inte kunde hitta sötnosen så låg hon och sov där. Nu har jag tagit bort lakanet så hon får hitta en ny sovplats.

Det har blivit lite jobb denna vecka = PERFEKT! tisd, onsd, torsd, fredag och lördag denna vecka har/kommer jag befinna mig på jobbet. Så otroligt skönt att få ihop några timmar + att bara få ha något att göra. Hade i och för sig planerat att göra en del här hemma denna vecka då jag skulle vara ledig flera dagar, men jag jobbar hellre så är glad för det.

Nästa vecka ska jag och Christian kolla på "Umbilical brothers" i Uppsala. Tror det kan bli riktigt roligt. Fick biljetter av Christians bror och hans familj i julklapp. Efter "showen" ska vi åka till Lohärad och sova. Får se hur länge jag hinner vara kvar där, kanske får åka hem på tisdag igen beroende om jag ska jobba på onsdag. Det visar sig helt enkelt.


blablabla ,



Igår fick jag åka in och jobba 7-12 och efter jobbet passade jag på att gå ner på stan en stund. Var länge sedan jag var o kikade i butikerna så det var dags att se vad som finns. Var in på KICKS och inhandlade några småsaker. Börjar bli väldigt trött på att mitt nagellack aldrig håller en dag och bestämde mig därför för att köpa hem några småsaker som jag hoppas kan hjälpa mig. Passade även på att köpa en ny pincett ifrån "Vitry", jag hade en sådan förut och tyckte den var jättebra MEN den försvann. Nu har jag i alla fall en ny fin grön sådan.

Idag blir det också till o jobba lite (13-19.10), vilket ger klirr i kassan. Sedan jobbar jag imorgon och på lördag också. Nästa vecka står lite annat på schemat, bl.a. (förhoppningsvis) en tripp hem till Lohärad i ungefär 2-3 dagar.


god natt ,

Ska visst jobba imorgon, PERFEKT! Måste få ihop lite timmar denna måndag också då jag var borta en hel vecka. Har även lite ärenden i Falun så det blir ju hur bra som helst att jobba imorgon och så kan jag gå ner på stan när jag slutar för att sedan hoppa på bussen hem.

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Har varit så seg, men lyckades tillslut ta mig ut på en 30min springrunda. Till middag blev det några pannkakor medan jag tittade på Top Model13. Ska bädda rent sängen nu också innan jag går o lägger mig. Börjar bli trött och det är väl bra det med tanke på att jag måste gå upp i tid imorgon.
Kom på nu att vi inte har någon frukost hemma. FAIL!

sommarlängtan ,





Bilder ifrån midsommar 2009

Idag är det väldigt fint väder ute och jag har sådan längtan efter sommaren. Har även insett att jag måste köpa cafébordet till balkongen snart. Hoppas i och för sig att vi ska kunna vara borta vid sommarstugan då det är fint väder, men det vore ju trevligt att kunna sitta en stund ute på balkongen en dag som denna.
Ska snart snöra på mig joggingskorna och ge mig ut på en 30min springtur.


kväller ,

Börjar bli lite trött. Har en väldigt bråkig kattunge i soffan just nu. Christian och jag har varit hemma hos Björnar och Catherine och grillat lite vilket var väldigt trevligt. Catherine och jag passade på o titta på tre avsnitt Förhäxad. Vi har en del att ta igen då det inte har blivit så värst mycket tittande den senaste tiden. Snart är det bara 1½ säsong kvar, det närmar sig slutet.

Imorgon jobbar Christian eftermiddag och jag kommer vara hemma en del själv. Detta betyder att jag måste hitta på någon middag o laga till mig själv, vilket är så tråkigt. Funderar på att åka in till Falun o fixa lite efter att karln min åkt till jobbet. Sen ska jag kanske rensa bland mina kläder(?) och fixa lite här hemma. Ett träningspass ska jag klämma in någonstans också. Imorgon börjar föresten mitt godisfria liv igen. Får se hur det går.

väderweird ,

Denna söndag har bjudit på konstigt väder. Dagen började med en klarblå himmel, dock lite för mycket kyla i luften. Sen kommer det fler och fler moln och det blåser upp. Inser att det är allt för kallt ute och i nästa sekund snöar det(?). Nu ser det ut som om solen snart kan titta fram igen, vilket vi hoppas på då vi ska grilla ikväll. Jag har längtar så efter lite grillad mat. Helt enkelt, det ska bli jäkligt gott!!

Idag har Christian och jag varit in o köpt lite sten, eller plattor som min far tydligen vill att det ska heta. Jag kallar det i alla fall sten. Dessa ska dekorera kanten av grusgången som går upp till stugan. Tror det kan bli mycket fint, och nu väntar jag vara på en varm och fin dag som vi kan spendera på tomten med en hel del arbete. Jag köpte mig en planteringsspade idag och nu längtar jag tills det är dags att gräva upp rabatter som jag kan plantera fina blommor i.

sommarstugan ,



Såhär ser stugan ut för tillfället.
Undet veckorna som kommer ska vi arbeta runtom stugan och försöka få lite ordning inför sommaren.
Det kommer bli grästak på självaste stugan, arbete pågår.


Bianca på halt golv ,

Nu har jag städat, tvättat och diskat här hemma. Har till och med moppat golvet, och precis som förra gången hade jag en lekfull liten kissemiss som var lika nyfiken som rädd för moppgarnet som gled över golvet. Det roligaste är att hon försöker springa på det nymoppade golvet, vilket inte ger någe bra resultat kan jag tala om. Bianca ligger mer på sida en står på fötterna. Efter att vi städat och sedan ätit lunch somnade både jag och Bianca på soffan. Jag var så trött efter städning och hon var så trött efter alls bus hon haft för sig här hemma.

Nu börjar det istället närma sig middagstider och det låter som om det blev hamburgare till middag. Jag längtar så efter att få en god grillade köttbit till middag, vilket betyder att jag längtar en del hem till Lohärad eller tills det är tillräckligt fixat ute vid sommarstugan så att man kan sitta där på kvällarna och äta god mat. Jag kan ju även bjuda in mig själv och Christian hem till Cat o Björnar och deras balkong(?)

Imorgon är det jobb på schemat igen. Hoppas jag har blivit lite piggare tills dess. Nästa vecka är det två dagars jobb uppskrivet och ska väl då ta någon av mina lediga dagar till att städa ur garderoben så att jag kan planera in en shoppingdag då det ska inhandlas nya kläder. LÄNGTAR!

höga höjder ,




Är det en fågel eller katt vi har?

Bianca Bon Jovi har gjort det igen. Nu har hon som nöje att klättra på gardinerna tills hon har lyckats dra sig upp på gardinstången. Sen måste jag eller Christian rädda henne därifrån. Dumma katt!!
Sen måste man ju provsmaka på gardinstången när man väl är där uppe(?)


vad, vad, vad.. jag vet inte?

Nej, nu får det vara nog. Jag är så trött att jag inte ens förstår vad jag själv tänker. Kändes som om dagen aldrig skulle ta slut på jobbet idag och jag kände verkligen i hela kroppen hur förstörd jag är. Förstår inte!
Äter godis och chips, men känner att jag verligen INTE mår bra av det. Från och med måndag blir det helt enkelt godisfritt i mitt liv igen.

ja, så var det

Så hur var det i Italien då? Det var otroligt skönt att komma iväg en vecka. Tyvärr så var det inte så pass bra väder som det var förra året, men det var i alla fall väldigt skönt att få en hel vecka där det enda som fanns i huvudet var träning. Jag lyckades verkligen slappna av och koppla bort allt annat. Måste även tillägga att det var väldigt skönt att vi bara var två i rummet (förra året var vi fyra) då det inte alls blev stressigt när man skulle duscha och göra sig iordning för middagen. STOR skillnad.

Träningen gick bra, om man bortser från att jag inte hade hunnit träna så mycket innan vilket gjorde att jag inte kunde träna snabbhetsträning ordentligt. Kände däremot att jag har fått lite bättre kondition och det var verkligen kul att träna. Redan på första träningspasset började jag känna mig stel och instabil i baksidorna på båda benen vilket var en stor besvikelse. Det var bara att ta det lite försiktigt och inte springa på 100%. Det gick helt okej att träna, till och med sista dagen då jag lyckades sträcka vänster ben lite. Som tur var blev det inte så farligt, men känner vid viss belastning att det gör ont och att det är en liten skada. På andra passet sista dagen lyckades jag även dra till det andra benet lite. INTE BRA! Nu är det till o börja om med träningen och känna efter lite hur "allvarligt" det är. Tror inte det är så svåra skador, men tillräckligt för att inte kunna träna snabbhet. Ser ut som om stafett-SM är lite ur planerna nu. TYPISKT!


Jag kom hem ifrån Italien i fredags och lyckades ta mig hem till Grycksbo. Fick en kväll hemma. På lördag morgon var det dags att åka iväg igen. Iväg till Boda Borg i Karlskoga med jobbet. Har inte varit på något Boda Borg förut, måste säga att det var riktigt roligt. Sen blev det lite utgång, vilket även det var trevligt. Väl hemma igen på söndag eftermiddag var jag otroligt trött. Iväg och jobba lite på tomten, där vi även var på måndag + igår eftermiddag. Nu har vi lyckats städa lite där också.


Nu har jag precis lyckades packa upp båda väskorna, sorterat tvätten, tvättat och städat lite här hemma.
Funderar på om jag ska gå ut på en liten promenad i vårsolen.

zombie ,

Så var man människa igen, eller? Igår när väckarklockan ringde vid 04.30 hade jag ungefär sovit lika många timmar, 4½h. Trodde inte det var sant och förstod inte varför jag inte fick sova längre. Tillslut inser man ju att man ska iväg till jobbet och det var bara att ta sig upp och äta lite frukost. Tror att kroppen inte har återhämtat sig efter Italien-veckan + Boda Borg-helgen. I vanliga fall kan man ju vara trött, men igår var jag FÖRSTÖRD! Var väldigt länge sedan jag var så trött. Ont i kroppen hela dagen och kunde nästan somna stående. Inte blev det någon power-nap när jag kom hem sen heller. Istället blev det chips till lunch för att sedan åka vidare ut till Bjurs för att städa lite på tomten. Efter lite städning (det börjar föresten bli lite finare där nu) åkte vi in till Falun för att handla två stycken "Baden-baden" stolar som vi ska sitta o sola i i sommar. Jag köpte även med två tavellister som ska upp på väggen i köket. ÄNTLIGEN!

Detta var då gårdagen och det går inte att förklara hur trött jag var, men nu efter ca12h sömn till känner jag mig som sagt lite mer som en människa igen. Ledig idag, vilket jag tror behövs då det fortfarande är sjukt mycket tvätt kvar. Måste även städa lite i övrigt här i lägenheten så att det blir fint igen. Sen när jag har fått lite ordning funderar jag på o köpa en glass och sätta mig i gräset i solen.

väldigt snart ,

Uppdatering om den senaste tiden och helgen kommer imorgon, nu är jag allt för trött!
Ska sova lite så att jag känner mig som människa igen.

träningsläger Italien 2010 ,








ITALIEN ,

Nu började det bli dags att bege sig mot Arlanda. Kl19 går flyget mot Italien, HEJDÅ SNÖSLASK säger jag bara!! Ska bli väldigt skönt med lite sol och värme. Ser även fram emot Italiensk pizza, gotteligott. samt en massa träning såklart. So long!

påskägg ,



Älskling överraskade mig med ett litet påskägg när jag kom hem ifrån jobbet. Eftersom jag inte kommer vara hemma på lördag då man egentligen ska få påskäggen fick jag det nu istället. Så söt, jag blev jätteglad.
I påskägget gömde sig goda tuggummin, filidutter (som jag tycker är såå goda, men får vänta med o äta dem tills jag kommer hem igen så att jag håller mitt godislöfte) + att det var en hel hög med lotter, vilket jag tycker är jätteroligt att skrapa.
TACK så mycket!!

Nu är det bara o packa så att jag hinner med bussen som går om två timmar.


godermorgon ,

Kom hem sent sent ifrån jobbet igårkväll/natt och har nu sovit några timmar och ska iväg och jobba igen. Var(ÄR) sjukt trött när väckarklockan ringde och ville bara ligga kvar i sängen. Det kommer bli en lång dag idag, måste packa innan jag sätter mig på bussen mot Falun och sedan tåget mot Uppsala. I Uppsala blir jag hämtad och vi (jag, mamma och pappa) åker hem till Lohärad. Imorgon är det dags för flyget mot Italien. NU - jobba.

RSS 2.0