fem veckor

Jag och Christian har precis fått äta middag tillsammans, trots att lillskruttan var vaken. Det var första gången det hände och det kändes helt otroligt. Hon har varit vaken i 1½ timme och varit glad och busat med oss. Nu börjar hon bli lite sur, men nu har vi alla fall fått varm mat i magen både två. Fint väder är det ute också, så vi passade på att grilla lite. Riktigt smarrigt.
 
Idag blir vår lilla Elina fem veckor. Jäklar va tiden går kan man ju säga. Det känns som om det var igår vi åkte in till förlossningen och inte hade en aning som vad som väntade. Det har redan börjat hända nya saker och hon utvecklas mer och mer för varje dag som går. Hon ler och pratar med oss massor, hon fäster blicken och har ett litet favorit gossedjur som hänger i babygymmet - en zebra. Hon övar hela tiden på att hålla upp huvudet och får mer och längre vakenperioder. Vakenperioder där hon faktiskt vill busa och vara lite glad och inte bara skrika. Trevligt!
 
Blir ingen bild här, men titta på de underbart fina bilder som snälla Emma Tüll har tagit. De finner du i inlägget nedan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0