tisdagskväll

Nu har det blivit lite dåligt med uppdateringen igen. Vi har haft fint besök under helgen då min storebror hoppade på tåget och gjorde oss sällskap fred-söndag. Riktigt trevligt. Elina har däremot varit lite krasslig och lyckades kräkas upp all sin puré som hon fått både fredag och söndag. Stackars liten. Det var kämpigt för henne. Nu verkar hon må bättre igen och hon ska få börja äta lite puré igen. Har nöjt oss med gröt de senaste dagarna.
 
Nu sitter hon. Är riktigt duktig faktiskt. Klart man får hålla koll och fånga upp henne när hon blir lite för kaxig och ska försöka hämta någon leksak lite för långt ifrån henne. Hon har även börjat på att ta hjälp av händerna för att flytta överkroppen i en cirkel på golvet. Har inte riktigt fattat hur hon tar sig framåt, men det är på gång. Får se hur lång tid det tar, om det är så att hon tar sig framåt på julafton(?)
 
Idag fick Elina även för sig att hon ska börja snutta på sina tår. Har lekt mycket med fötterna förut, men har inte stoppat in dem i munnen förut. Idag innan hon skulle sova var det bra smaskigt med fossingar. Och på söndag börjar vi på babysim. Väldigt spännande. Skruttan har nu passerat 7kg-sträcket. Var på BVC i torsdags och då visade det sig att hon nu väger 7060g och är 68cm lång. Har fått plocka bort en del av kläderna i strl 62 nu. Hoppas hon kan ha strl 68 ett tag till :)
 
Då det inte blivit någe mer kakbak, har varit fullt upp, funderar jag på att försöka mig på att baka lite under helgen.

Nästa vecka ska vi åka ner till Lohärad och hälsa på mamma och pappa (och bröderna såklart). Är det kanske någon av mina kära vänner där nere som skulle vilja ses?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0