2013-01-15

Nu har jag varit väldigt dåligt på att uppdatera här. Skärpning.
 
Elina har haft det tufft den senaste veckan med dålig sömn och en väldigt orolig mage. Hon skiter säkert sju gånger om dagen, om inte mer. Stackars liten. Har väldigt ont också, vilket vi först trodde var tänder men nu funderar vi på om det kan vara magen som har trasslat för henne. Pratade med en läkare igår som tyckte vi skulle gå över till mjölkfritt. Hoppas det hjälper. Då jag fortfarande ammar lite så gäller även detta mig, i alla fall i någon vecka till då vi snart ska gå över till välling på kvällarna.
 
Annars är allt bra. Jäkligt trött och seg bara, då man själv inte sover så direkt bra och får vakna för att trösta skruttan titt som tätt. Hon har även börjat vakna och ska upp klockan fem på morgonen, vilket inte är helt okej! Imorgon ska vi ut lite igen, var ett tag sedan. Ska iväg på krypklubben på öppna. Efter ö.f. blir det lunch tillsammans med Emelie och Esther. Mycket trevligt.
 
Elina är en liten energiknippe här hemma nu. Har ett väldigt humör och kan gå från glad till ledsen/sur på en sekund. Kan vara riktigt sur och blir inte nöjd om hon inte får följa med bärandes i famnen, vilket blir lite halv tungt och jobbigt ganska snabbt nu när hon blir allt större. Har nu blivit 7 månader.

Otroligt underbart söt när hon bjuder på sin bästa sida. <3

Kryper gör hon inte. Vet inte ens om hon kommer krypa, jag trodde verkligen hon skulle göra det förut, men nu verkar hon väldigt ointresserad av att ens stå på knän och händer. Hon ålar sig istället och vill för det mesta stå upp och vandra omkring. Hon har lyckat resa sig mot soffan och står och jazzar loss vid kanten. Börjar bli väldigt duktig att stå med stöd och har lyckats gå en liten bit själv med gå-vagnen. Hon är en jäkel på att busa omkring och vill inte sitta still i famnen. Hon försöker klättra runt, även om det inte alltid är sådant hon klarar av. För några veckor sedan lärde hon sig även att klappa händerna. Riktigt gulligt.

Det var en liten uppdatering det.
Jag har förresten börjat jobba lite igen. Någon dag här och där. Det känns bra.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0