med raketfart ,

Dagarna bara flyger förbi. Lite enformigt om jag får säga så, men om en vecka kommer i alla fall mamma o pappa hit. LÄNGTAR! Sen har jag o Cat bestämt oss för att ha fler "tjejkvällar", man måste ju prata av sig lite ibland också + att vi helt enkelt måste hitta på mer. SÅ BLIRE!

min pärlabara för att hon är världens bästa .


fredag fredag fredag ,

Idag har faktiskt varit en bra dag. Eller i alla fall tills Bianca lyckades putta ner min "5-års"-vas som jag fick av Christian. Det var inte meningen utan duken fick med sig allt ner i golvet när Bianca skulle sträcka på sig efter sin "powernap". Tråkigt, men det gick i alla fall bra med Bianca som föll ner i allt krossat glas.

Annars har det som sagt var varit en bra dag, den började inte så bra då jag var overkligt trött när klockan ringde 04.30 och det var dags att göra sig iordning för jobbet. Blev som tur var lite piggare för var timme som gick och har klarat mig ganska bra från trötthet idag. Jobb 6-11, för att sedan åka hem, vända och åka iväg till Borlänge. I Borlänge åt Christian & jag + Tim & Kristin lunch. Från Panduro fyndade jag lite på rean och fick med mig fina papper och några stämplar hem. Och sen på City Gross hittade jag min efterlängtade blomma - en Fredskalla! Stor, fin och billig.

Nu sitter jag och väntar på mat som Christian och Tim lagar iordning. Sen blir det spel och chips.

Imorgon väntar jobb igen, men efter det är det två lediga dagar som väntar.

enough is enough ,

Nej, nu får det vara nog. Förändring!

Dags att jobba imorgon igen. Har varit ledig idag, helt underbart. Jobbar morgon imorn, så hoppas på sol så att jag kan ligga o steka lite efter jobbet. Måste sova snart, vilket jag inte alls känner för då jag sov länge imorse. En härlig "ledig-dag-sovmorgon".

titta på min söta sko ,

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


efter regn kommer solsken(?)

Sämsta dagen. Jobbat 6-12 idag och såg fram emot att komma hem och lägga mig ute i solen och bara ha det bra. Gäller ju att passa på när man har tid över en solig dag som denna. Sista timmen på jobbet fick jag ont i huvudet. Kommer hem, äter lite. Har fortfarande ont i huvudet. Är jättetrött. Somnar en stund på soffan, vaknar och har sprängade huvudvärk. Somnar om, sover i typ 1½h. Tänker sen att jag ska försöka gå ut o sola lite, då har typ solen försvunnit.

Har nu haft huvudvärk hela dagen, fortfarande ont ont ont. Vi har virus på datorn så det hoppar upp rutor på skärmen hela tiden. Det går typ inte att sitta här, vilket är väldigt störande. Orkar helt enkelt inte skriva mer nu. Helt värdelös dag.

vad sägs om en promenad?Igår var jag och köpte ett sele till Bianca så att hon kan få följa med oss till stugan när vi åker dit. När jag kommer hem ser jag att selet är för stort, TYPISKT! Misse o vara liten då, så idag fick vi helt enkelt åka och köpa ett som var lite mindre. Passade utmärkt! Se så söt hon är.


jordgubbar o glass ,


men det är ju guld ,Idag efter att Håkan, Lena, Johan och Fredrik hade åkt iväg till Vansbro hoppade jag och Christian in i bilen för att bege oss bort till stugan. Målning stod på schemat och vi kämpade på så pass vi orkade i värmen. Bra blev det i alla fall!

Mycket trevligt var det att ha familjen Andersson här på besök :)


snälla lilla du, städa åt mig.

Har idag varit nere vid stugan o målat lite. Nu måste jag städa för imorgon får jag/vi finbesök av farbror Håkan m. familj (minus Niklas). Först står jobb på schemat. Fullt upp hela tiden(?) men så är det.

happy day, oh happy day.Ja, jag har faktiskt shoppat lite på Nelly.se och dessa klädesplagg är nu beställda.
Eller egentligen är det min älskling som har shoppat till mig <3 Tack käraste!!
Får se om det är något att ha eller om några hamnar i returpåsen.


kokar ,

Det är för varmt i lägenheten. Inte kan man öppna ett fönster då en kissemiss kommer se sin chans att gå iväg på upptäcksfärd. Så jag får helt enkelt leva med det.
Ska föresten jobba imorgon också, men det gör ju inget då det ska regna(?)

RSS 2.0