lite efter.

Fortfarande inge adventspynt framme. Funderar på om jag ska orka mig ut i snön och ner till förrådet och leta bland alla lådor. skulle vilja ha sådär adventsmysigt hemma och dricka lite glögg och lyssna på julmusik. Nästa helg kommer mamma o pappa upp, och då ska jag se till att jag får hjälp med lussebaket.

k a o s

Så var det fredag igen. Värst vad veckorna rullar på. Det kanske blir jul snart ändå. På söndag (alltså om två dagar) är det första advent, och vi har fortfarande ett stort kaos hemma. Imorgon ska vi göra en chansning och åka till IKEA o hoppas att det inte är tokmycket folk (klart det kommer vara det). Sen är det bara hem och fixa iordning och plocka fram adventspyntet. Får se om det blir någon ordning.

Glögg är i alla fall hemköpt och pepparkakor står i skåpet. Längtar så otroligt till julafton.

jullängtan

Hittade bilder ifrån senaste julafton på datorn, och jäklar vad jag började längta. Är så otroligt sugen på julmat och julfika. Julmust och skinkmacka. Nu vill jag att det ska bli veckan innan julhelgen. I och för sig så är det i stort sett bara 1½ vecka kvar till första advent. Det ser ut som ett kaos här hemma, fortfarande, och nu vill jag verkligen få ordning så att jag kan börja adventpynta om en vecka.


imorgon

Imorgon är det dags. Då ska jag upp tidigt för att sedan åka till Grycksbo och göra iordning fina Catherine till hennes bröllop med Björnar. Jag ska även få träffa gobiten Anakin som jag har längtat så efter. Hoppas på en otroligt underbar dag.

gokväll!

kära

Imorgon kommer mamma hit för att hälsa på några dagar <3
Längtar.

saknad

Nu saknar jag mina vänner. Vill träffa er allihop NU. <3

RSS 2.0