2010

Vill bara önska alla en GOTT NYTT ÅR!
Snart är det år 2010, undrar vad det kommer bjuda på.

Bianca Bon Jovi ,



Måste bara lägga upp en bild på vår lille sötnos.
Bianca 7 veckor gammal. Så otroligt busig o söt.
Nu är det lite mindre än fem veckor tills hon får flytta hem till oss.


äntligen ,

Äntligen fungerar både dator och Internet igen.
Nu ska jag åka iväg till jobbet, men uppdaterar lite mer när jag kommit hem igen.

dan före doppardan ,

Godermorgon alla morgonpigga! Själv har man varit vaken en timme och har precis ätit frukost. Klockan tickar på och det börjar bli dags att bege sig till jobbet. Det blev visst till att jobba några timmar idag också. Sen ska jag hem, packa och slå in ett paket. Sen ska jag och Christian hoppa in i bilen för att åka mot Lohärad. Längtar så otroligt.
Det ska bli väldigt skönt att komma hem till familjen för att fira julafton. Ikväll ska vi äta julskinkmackor och titta på "Die Hard", YES det ska vi! Ska även klä granen.

Det blir inte en lång visit i Lohärad dock. Den 25e måste vi bege oss hem igen då jag jobbar den 26e. Lite synd, men så kan det vara ibland. Huvudsaken är att jag får fira julafton med Christian och familjen där hemma.

vintervackert ,



Det är så otroligt fint ute, verkligen vinter-fint!
Ser ut o bli en vit jul detta år också, vilket det var på tiden att det var.


Blev tydligen så att jag ska jobba imorgon också, börjar kl6 vilket betyder att jag måste gå o sova snart.
(kommer nog inte bli så svårt att sova heller då jag är riktigt trött redan.
När jag kommer hem ifrån jobbet blir det till att packa för att sedan åka vidare till Lohärad tillsammans med min Christian. Vi ska fira julafton hemma hos min familj, vilket kommer bli jättemysigt. Längtar!


julefrukost.



Sitter för tillfället i soffan och ska äta min frukost.
Det blir glöggté, julknäcke med skinka (vanlig eftersom vi inte har någon julskinka).
Har även tänt vårt nedräknings-ljus som måste brinna ikapp för igår också.

Fick mig en sovmorgon imorse, vilket var skönt.
Börjar först kl14 idag.

Imorgon bär det av hem till Lohärad, otroligt mysigt.
Jag måste bara vänta tills Christian har vaknat och ätit lite sen ska vi bege oss mot skogen där vi ska fira jul tillsammans med min familj. Helt underbart! Längtar så.


fjärde advent ,


Så var det fjärde advent. Tiden går så fort ibland.
På torsdag är det julafton och på onsdag ska jag och Christian åka hem till Lohärad,
som jag längtar!

Igår lyckades jag slå in de allra sista julklapparna(?) Har två små till som ska slås in, men behöver två små kartonger till de först.

Jobbar måndag + tisdag. Christian går av natten på onsdag morgon, så när han har vaknat och ätit frukost så åker vi neråt i landet.

NU, frukost!


julklappar ,



Då tepjpen tillslut hittade hem lyckades jag igår slå in nästan alla julklappar som vi har här hemma.
Nu får "Sven-Bertil" vakta klapparna tills vi ska åka hem till Lohärad.

Sitter o tittar på "Grinchen" som går på kanal5 just nu.
Tänkte plocka fram lite jul-pyssel och sitta o ta det lugnt ett tag innan jag måste börja städa.

Föresten, idag är det bara 5 dagar kvar till julafton.

imorgon är det fjärde och sista advent!


en vecka kvar ,



Nu är det bara en vecka kvar till JULAFTON!
Detta ska jag ha på mig då. Hittade både klänning o skärp på GinaTricot.


hemma i Lohärad ,

I söndags kväll (sent) kom jag hem till Lohärad. Trevligt att vara hemma lite. Tyvärr blir det bara ett kort besök då jag ska hem igen redan imorgon. Jobbar på torsdag så har inte så mycket till val där. Har hunnit med rätt mycket känns det som och träffat trevliga vänner. Imorgon kommer Kajsa hit till Norrtälje, vilket ska bli väldigt trevligt då det var ett tag sedan vi sågs. Sen passade det så bra då jag kommer få skjuts till Uppsala och tåget och då kan Kajsa (som bor i Uppsala) åka med oss dit.

Snö har det kommit också. Otroligt trevligt att det äntligen ville bli lite vinterväder. Nu håller vi alla tummarna för att det vita får stanna kvar tills julafton så att vi för en gångs skull kan få en vit jul. Jag är lite nyfiken på hur mycket snö det har kommit hemma i Grycksbo också, men det får jag se imorgon kväll då jag kommer hem.

godermorgon ,



Dricker lite "Glögg Te" till frukost.
Snart åker jag iväg till jobbet.


julshopping ,

Precis hemkommen efter en heldag i Falun med julshopping och lunch på Tzatziki -mums- tillsammans med Catherine, vilket har varit väldigt trevligt. Jag har hittat en del julklappar, även om det har varit väldigt svårt för mig att komma på vad jag ska köpa för julklappar i år. Inte bästa julklappsköpen i år, jag förbrukade all min fantasi på julklappsfronten förra året. Jag hittade i alla fall en klänning till julafton, hade en väldans beslutsångest angående vilken klänning jag skulle köpa, men tror det blev bra! Har även äntligen köpt mig ett julté, ska dricka det till frukost imorgonbitti.

Imorgon är det jobb, och sedan blir det INTE hemresa till Lohärad. Istället blir det jobb även på söndag. Jag hoppas istället kunna åka direkt efter jobbet på söndag och sedan stanna till och med onsdag då det är jobb igen på torsdag. Kommer att missa julfikan med släkten hemma i Lohärad, men så kan det bli. Får istället jobba och får lite extra pengar, vilket verkligen behövs.

morgontrött ,

Jag är så otroligt jäkla trött. Som tur är ska jag bara jobba 4 timmar, vilket betyder att jag snart är hemma igen och kan lägga mig o sova en timme till eller så. Längtar redan!
Imorgon ska jag och Cat in till Falun och julhandla lite, eller jag ska i alla fall julhandla så att jag kommer igång med det då jag ligger långt efter käre Catherine som redan är klar(?).
Vill väldigt gärna åka in till Borlänge någon dag också. Kanske ska övertala karln min om att vi ska åka dit idag.

Bianca Bon Jovi ,





Igår var vi och hälsade på lilla Bianca ,
inte för att hon är så liten, inte om man jämför med hennes syskon i alla fall
det känns nästan som om hon skulle vara en vecka äldre än de andra tre.
4 veckor är hon i alla fall nu.


knäck ,



Idag har jag kokat lite knäck. Först gick det inte så bra, men andra omgången blev lite bättre.
Goda blev de allihop. Ska göra några till imorgon hade jag tänkt.
Gjorde även lite ischoklad, men det kommer jag också behöva göra lite mer av antar jag.


Nu sitter jag bänkad framför TVn för att titta på säsongsavslutningen av Desperate Housewives.
Sen är det skutt in i duschen på en gång för att sedan sova då jag ska upp tidigt imorgon för att åka till jobbet.


ÄNTLIGEN!



Har gått o väntat på mina jul-filmer länge nu (känns det som i alla fall), men nu ramlade de in genom brevlådan. Såg att jag hade glömt ändra adressen på ginza.se till min nya adress, vilket betyder att de åkte genom adressändring och tog därför lite längre tid än vanligt. Som ni ser så saknas en av filmerna, YES nr2. Den är ju då slut överallt, men ligger restad på ginza åt mig. Jag undrar dock när den kommer komma, tror det kommer dröja lääänge! TYPISKT!

Men den första och den tredje filmen har jag i alla fall. Jag undrar om man kanske ska ta o titta på en jul-film senare(?) Ikväll blir det i alla fall Ugly Betty o Desperate Housewives på TV!


dagens uppdatering ,

Uppdatering tack!? Yes. Idag har jag varit på jobbet (kl6-11) för att sedan ta bussen hem, vilket resulterade i att jag var hemma strax efter 12.30. Helt tom i huvudet har jag varit idag och helt enkelt bara seg. Imorgon är jag ledig så då kan jag se till o få lite vettigt gjort här hemma. Somnade på soffan också, hade inte tänkt sova, MEN somnade när jag låg o tittade på TV. Nu är jag vaken i alla fall och ska snart väcka min kärlek så att vi kan laga lite mat.

Kvällen bjuder på en lugn hemmakväll skulle jag gissa på.
Jag har inte fått någon bra julkänsla, känns inte som om det är julafton om 2½ vecka. Helt otroligt. Nu är det ju grått och tråkigt ute igen, idag regnade det. Detta väder gör inte julkänslan bättre. Ska försöka ta mig iväg o julhandla lite någon dag, kanske tillsammans med Catherine... vad säger du Cat? :)
Funderar även på att koka lite knäck, kanske imorgon(?) och även ischoklad. Måste göra pepparkaksdeg också. Får ha julmusik på hög volym samtidigt som jag dricker lite glögg också, så kanske känslan kommer krypande.

andra advent ,



Så var det andra ljuset tänt och det är helt enkelt andra advent, REDAN!
Julen närmar sig med stormsteg och jag tänkte lura med mig Catherine ner på stan för att leta lite julklappar i veckan. Hon och Björnar kommer hem ifrån London imorgon, så det ska bli kul o höra hur de har haft det.

Igår var det julbord med jobbet, vilket var väldigt trevligt. Imorgon är det jobb igen, kl6-11.

Har tittat på första avsnittet av den nya säsongen av Project Runway, det gillas.
För övrigt har jag bott framför TVn idag för att titta på alla repriser ifrån veckan på de programmen som jag inte hunnit titta på. Robinson, Ugly Betty och Desperate housewives. Nu sitter jag och tittar på Vem kan slå Filip och Fredrik? medan jag väntar på att bror ska ringa mig (tror han har glömt bort det så får nog ringa upp honom istället). Vi ska prata lite träning då min bror hade någon liten plan för min träning då det inte blir någe tävlingar för mig under vintern.


fredagsmys ,

Nu sitter jag och väntar på att det näst sista avsnittet av Idol ska börja, ska bli spännande att se vilka två som hamnar i final nästa vecka. Jag tror och hoppas väl att det är Erik som kommer vinna allt då det är han som faktiskt är bäst av alla.

Imorgon är det julbord med jobbet, får se vad som väntar. Har i alla fall fått tag på en skjuss ifrån Falun hem, så får se hur jag ska ta mig ifrån Borlänge till Falun, men det är väl fler som ska ta sig dit antar jag så att man kanske kan åka med någon då.

Nejdu, nu är det Idol på TV. Jag har dukat fram lite chips och cola, mums!

jag ser det snöar ,



Ute snöar det så fint, jag sitter här inne i soffan och lyssnar på julmusik och broderar på min julduk.
Christian sover ännu, har jobbat natt. Ska väcka honom om ungefär 2 timmar.
Idag är en ledig dag och även imorgon, men då är det istället julbord med jobbet. Är besviken över att det självklart var denna helg då jag ville åka hem till Lohärad för att sedan gå på julmarknaden imorgon tillsammans med Steph, MEN det blir lite svårt att hinna med det. Tycker det kan vara bra o vara med på julbordet o lära känna alla lite mer, + att det troligen blir väldigt trevligt! :)

Ska ner till Lohärad/Norrtälje nästa helg istället, MEN då visade det sig att jag skulle jobba på lördag. ajdå!
Får åka direkt efter jobbet för att sedan åka hem igen på söndag, vilket är lite tråkigt.
Måste hitta några dagar då jag hinner åka ner och umgås lite med mina vänner och passa på o juhandla lite där också. Vill så gärna in till Stockholm för lite julshopping också. Får se hur det blir!


Bianca Bon Jovi ,



Har varit och hälsat på lille kissekatten.
Som sagt så är det den mörkare (bruna) katten som är lille Bianca, som här busar med sitt syskon.


morgonpigg(?)

Godermorgon alla glada. Jag har precis ätit frukost, ja det är en tidigt morgon igen. Börjar jobba om lite mindre än en timme. Är så otroligt trött idag, men det går nog över lite när man väl kommer igång (sen när jag kommer hem igen kommer jag väl somna på soffan?). Måste göra mig iordning för att sedan gå ut o skrapa rutorna på bilen, härliga tider! Jag älskar decembermånaden och jag vill mer än allt ha minusgrader och snö under den här perioden fram till jul, MEN slipper helst vara ute (eller i alla fall skrapa bilrutorna). Det är ju så kallt!!

vinterland ,

Har precis ätit lunch. Christian ska gå ner till jobbet om bara några minuter, men jag kan sitta kvar och ta det lugnt i ungefär en timme till innan jag måste hoppa in i bilen och bege mig mot jobbet. Idag jobbar jag kl15-19.10 för att sedan åka hem, laga lite mat, titta på "bonde söker fru" och sedan gå o sova då jag imorgon jobbar 6-12, vilket betyder att klockan kommer att ringa vid 04.35 = TIDIGT!!

Det är fortfarande minusgrader här i Grycksbo/Falun, vilket betyder att det är vitt och fint ute. Det härliga vintervädret ska hålla i sig t.o.m. fredag vad jag har sett på vädret. Jag hoppas verkligen att det fortsätter vara minusgrader även under helgen och sedan under hela december.

Såg andra avsnittet av julkalendern imorse och min åsikt angående den sitter fortfarande kvar- den är inge vidare! Det är klart den skulle kunna vara sämre, MEN den lyckas inte nå upp till samma klass som julkalendern hade för några år sedan (inte förra året dock). Får se vad morgondagens avsnitt bjuder på. Då får jag däremot kolla på kvällstiden då jag är på jobbet kl:07.15

nu börjar nedräkningen ,



Nu har jag tittat på första avsnittet av julkalendern, vet inte om jag tycker den verkar så där jättebra. Får ge den några avsnitt till. Tycker allt att det var bättre förr.
Har även tänt nedräkningsljuset nu. Ska låta det brinna ner förbi 1:an, nedräkningen har börjat!

Tittade ut genom fönstret och det var minsann lite vitt ute. Tro det eller ej, men jag vågar säga att det har snöat lite under natten. Såg även på vädret att det idag ska vara 0-gradigt för att det sedan imorgon ska bli minusgrader. Det tror vi på! :)

NU.. frukost! Senare.. jobb!


RSS 2.0