tårta

Fixade en tårta som jag tog med till jobbet förra veckan när vi hade möte.
Nu blire till o baka två stycken till tills på lördag då det är födelsedagskalas här hemma.


vecka 22 <3v.22 (21+4)

 

Hittade på en bild ifrån v.12


som jag längtar efter sommaren.

Nu är jag bra less på snön. Nu vill jag ha sommar.


snartså

Nu är det inte långt kvar tills det är dags för födelsedagsfirande. På lördag blir jag alltså 24år. Fyfan va tiden går. Jag har jobbat sedan i torsdags och fortsätter med arbetstiderna tills onsdag. Ledig torsdag och jobbar sedan fredag för att efter det vara ledig hela helgen. På fredag eftermiddag ser det ut som om hela familjen kommer hit för att stanna under helgen. Det är bra om jag får lite hjälp med fixa-fix inför lördag.

Nej. Nu måste jag vattna blommorna, duscha o fixa lite lunch innan jobbet. Hej!

v.21 (20+3)magen växer och lillfröken tycker om att sparka mamma.


superfint besök

Denna helg har jag besök av sötaste Jessica. Alltid trevligt att umgås med den damen. Mer uppdatering senare.

tårta

 

Christian ville bjuda på tårta på jobbet och tyckte jag skulle göra en tårta som liknande en pappersrulle då han jobbar på ett pappersbruk. Sen skulle det stå lite namn uppe på tårtan. Detta är första tårtan jag göra med sockerpasta och var lite osäker på hur det skulle gå att täcka tårtan. Allt gick faktiskt bättre än väntat, speciellt med tanke på att jag inte hade så mycket tid på mig. Nu har jag några rosor av sockerpasta liggandes i kylskåpet som jag ska dekorera en tårta med framöver. Måste träna lite så att jag vet vad jag vill göra för tårta när jag fyller år.


v.20 (19+1)

 

Så var man inne i vecka 20 och det är dags att börja räkna ner 20 veckor nu. För en vecka sedan ungefär började jag känna små fosterrörelser inne i magen. Idag kände jag den första sparken på magen, eller det blev några små slag efter varandra faktiskt. Lille fröken levde loppan i magen.


Nu är min lediga dag slut. Jag och Christian har varit på shoppingäventyr och handlat upp presentkort som gömde sig i julklapparna. Jag hittade sockerpasta på Panduro som jag ska ge mig på imorgon.


Tillbaks till jobbet imorgon. Jobba 7 dagar för att sedan få besök av finaste Jessica till helgen. Underbart trevligt. Veckan efter det måste jag och fröken Catherine allt boka in en SATC-kväll. Vi har kommit av oss lite. Dags att ta igen lite tid.


tvättdag?

Ledig idag. Lång sovmorgon. Otroligt skönt. Har massor att tvätta, vilket det är bäst att passa på att fixa när man är ledig. Nu har jag och Jessica i alla fall bokat in en helg då hon ska komma upp hit på besök. Som jag längtar. Sen efter det är det dags för min födelsedag och efter det väntar nästa besök hos barnmorskan då vi ska få höra vår älskade prinsessas hjärtslag.

nu tänker jag försvinna in i en underbar värld av Glee.

desirée


RSS 2.0