äventyr

Bianca är ute på äventyr.

 

Det känns knappt som att vi har varit hemma något alls den senaste veckan. Inatt sov vi i stugan, eller det känns inte som om jag har sovit en sekund då det har varit larm som har gått o telefoner som har ringt. Vi har grillat rekordmycket under veckan då vi har haft besök av Tim & Kristin. Idag grillade vi tillsammans med Petter & Nora, vilket vi ska göra imorgon också.

Imorgon har jag en ledig dag framför mig. Jag undrar allt vad vi ska hitta på för trevligt då.

Nu ska jag i alla fall sova. Är onaturligt trött. god natt!

 


k ä r l e k

k ä r l e k - k ä r l e k - k ä r l e k


sommarglädje



Av någon anledning känns det nästan som om jag skulle ha semester. Lika tråkigt att varje gång komma på sig själv med att man ska jobba. Idag igen.

Igår lyckades jag i alla fall byta min tid så att jag fick jobba förmiddag istället, vilket var väldigt trevligt då vi har besök av Tim o Kristin. Blev trevligt väder igår, dock inte lika trevligt som det verkar bli idag, men vi grillade o spelade kubb nere vid stugan. Sen fick vi även besök av Björnar o Catherine (och hennes jättefina bebismage) som skulle spana in hur stugan ser ut nu när den nästan är klar. Jättetrevligt!!

Idag ska jag som sagt jobba, eftermiddag, vilket inte är jättemotiverande när man nu sitter ute på balkongen i den strålande solen. Men så är livet.


hem ljuva hem

Har precis suttit o kikat runt på flera hemsidor och hittat massor av småsaker jag vill köpa till vår nya lägenhet. Vill shoppa loss nu, men får nog vänta tills vi har lyckats sälja bort lite av det vi har först. Vill att det ska bli september NU så att jag får börja flytta. Måste nog kolla igenom lite hemma o sortera bort det som ska säljas så att det händer något.

Funderingar

Längtar så efter att få flytta till vår nya lägenhet. Funderar hela tiden på vad som ska säljas bort här hemma så att vi kan byta ut det mot nytt som passar mycket bättre in i den stil vi vill ha. Perfekt o få ett extra rum som vi kan ställa upp ett skrivbord där datorn kan ha sin egna lilla plats + att allt pyssel blir lättare att plocka fram. Sen ska jag försöka köpa mig en cykel så att jag kan cykla till jobbet o Christian kan ta bilen. Blir lite ombytta roller där.

Nu börjar jag allt bli hungrig. Har inte varit hungrig eller ätit någon riktig middag sen i torsdags. Kanske dags att äta något då.

sjukdom

Tänk att man alltid blir sjuk när man inte har tid o vara en sjukling. Denna helg var min riktiga jobbhelg med massor av OB-timmar, vilket gör det ganska trevligt o jobba. Vad händer, jodå jag blir sjuk. Precis som vanligt. Kände mig lite dålig i torsdags på jobbet, fredag morgon vaknar jag och mår piss. KUL! Har legat på soffan i två dagar nu, men börjar nu känna mig lite bättre. Är dock inte helt frisk ännu så blir hemma imorgon också. Ingen lång sjukdom, men ack så opassande. Helt utan förvarning. Har fått vila en hel del i alla fall.

Längtar så otroligt till v.33 då mamma o pappa kommer hit o hälsar på igen + att jag är ledig hela veckan. v.32 kanske min bror kommer hit. Under veckan får vi besök av Christians vän Tim & hans flickvän. Sen väntar jag på att någon av mina kära vänner vill komma hit på besök också.


Nu ska jag titta på Nyheterna om hemskheterna som har hänt i Norge.

silvergrodan






Här är två bilder på silversmycken som jag gjorde på beställning för ett tag sedan.
Det är en liten groda som sitter på ett grodblad.
Ett litet hängsmycke.


2011-07-18

Började dagen med att åka hem till Catherien o snacka lite skit o titta på SATC. Sen fixade vi iordning bakpotatis till lunch. Sen åkte jag hem och sorterade ur skafferiet så att man äntligen kan se vad som finns därinne. Har även hängt upp alla rena kläder som har legat i en IKEA-kasse allt för länge. Nu börjar det bli lite ordning i alla fall. Mer och bättre sortering väntar under den närmaste tiden då vi ska rensa bort allt vi inte vill ha med till nya lägenheten. Avslutade dagen med en lång pratstund med mor min. 

Nu ska jag äta lite middag o glo på TV i väntan på Christian kommer hem. Imorgon är det dags att gå till jobbet igen. Fick mig i alla fall en ledig dag.

dopvepa



Här är dopvepan som jag broderade åt Stephanies lilla Alva.
Hoppas på att få ett besök av dem nu i sommar.


min lediga dag.

Imorgon är jag äntligen ledig. Behövs. Först ska jag sova, utan att ställa väckarklockan. Sen ska jag (som det ser ut nu iaf) på date med Catherine. SATC visas på TVn o sen blir det bakpotatis till middag.

uppdatering

Jobbar, jobbar o sen jobbar jag lite mer. Den här veckan står det arbete på schemat varje dag. På måndag är jag ledig för att sedan jobba tisd-sönd igen. Börjar bli lite trött, men sen när juli är slut lugnar det ner sig lite igen. Snart är det augusti o då är det bara 1½ månad kvar tills flytten. Justeja, jag o min karl och lilla missen ska flytta in till Falun där vi har köpt en nybyggd lägenhet (liten 3a) i ett trevligt område. Granne med underbara Lotta kommer vi bli också. Inflyttning f.o.m. 28sep. Dags att börja packa o sortera lite snart.

Igår var Bianca på ett litet besök hos veterinären, det var dags för kastrering. Allt gick finfint. Jag var lite fånig o var jättenervös för skruttan, men allt gick kanonbra. Lilla Bianca var så snurrig, vimsig o trött sen när vi kom hem igen. Nu är hon sig själv igen, dock med ett litet sår på magen.

kramkalas

jag o Bianca väntar på att Christian ska komma hem.


finbesök


Igår jobbade jag till kl:14. Då kom mamma o pappa och hämtade mig på jobbet, för att sedan vara på besök till och med idag. Igår fyllde även pappa år. Detta firade vi med att grilla och sedan äta första middagen inne i stugan där Christian har fixat iordning så fint. Nu är det inte långt borta förän det är dags att sova första natten där.

Nu har mamma o pappa åkt hem igen. Blev ett kort besök den här gången.
Idag har jag varit ledig. Har jobbat månd-lörd, varit ledig idag för att sedan åka tillbaks till jobbet imorgon och jobba månd-sönd. Får nog gå för att sova i tid idag.


k ä r l e k

bästaste Bianca.


galet trött

En galet trött Desirée sitter i soffan o bara väntar på att klockan ska bli lite mer så att jag med all rätt får krypa ner i sägen o sova. Imorgon ställde jag upp o jobba några extra timmar på morgonen för att sedan även jobba eftermiddag. Kan tänkas bli 6-11 + 13-20.20, vilket kommer resultera i att jag kommer vara lite halvtrött. Ser inte fram emot att klockan ringer vid 05.00
MEN, snart är det fredag och då är jag faktiskt ledig.

På torsdag kommer våran soffa till stugan också. Snart kan man faktiskt bo där.
LÄNGTAR.

servettdecoupage



Fick för mig att jag skulle prova servettdecoupage.

Här är ett av resultaten. Dessa fick min mamma i födelsedagspresent.
Sen ska jag göra något liknande till stugan också.


fredagskaos

Har kommit hem igen efter 12h på jobbet. Det har varit jäkligt mycket (läs kaos) på jobbet idag + att både jag, Sara o Karro lyckades bli utskällda av kunder helt utan anledning. Tur att det finns kunder som uppskattar att man gör allt man kan för att alla ska bli nöjda.
Vi var verkligen en man (läs kvinna) kort idag. Vi var tre stycken i butiken från kl13, och ibland endast två då alla vill ha sin lunch någon gång under dagen också. Stressigt!

Imorgon jobbar jag 9.30-14, sen har jag en dag ledig för att sedan gå på en ny arbetsvecka. Jag hoppas det är fint väder på söndag. Skulle behöva en härlig soldag.

Nu ska jag försöka laga någon middag.

RSS 2.0