fy fan va jag är bra ,Idag har jag slitit som ett djur, ja oj va duktig jag har varit *klapp på axeln*. Idag har nämligen jag o Christian börjat lägga gräs på taket, och fy va de är slitgöra. Helt trött är jag efter en arbetsdag vid stugan, men lite (mycket?) gräs har vi allt fått dit i alla fall. Imorgon väntar ännu en dag med gräsjobb. Hoppas jag orkar vara lika duktig då och jobba på så att jag och Christian kan åka iväg till IKEA i helgen. Är så mycket att göra vid stugan så tiden finns egentligen inte för C att följa med, och jag har inte så många andra att ta med som sällskap (åker helst inte själv). Så det gäller att jobba på om jag vill iväg på en liten utflykt. Nu - sova.stugan .Nu är gruset på plats och tillfixat.
Imorgon väntar en hel dag med arbete och målning.


förvandling.

Förvandlingen har börjat... igår lyckades jag få upp de sista kakeldekorerna i badrummet. Bilder kommer sen. Men det är fortfarande mycket kvar att göra där bl.a. ett besök till Ikea ska ordnas. Har även påbörjat distanskursen. Tror det kommer gå utmärkt. Nu dags för middag, så dags att bege sig till bilen och vidare in till Falun.

time ,

Jag ska visst jobba idag. Fredag är jag ledig igen, men då blir det väl istället jobb vid stugan. Igår var jag duktig och målade dasset en tredje och sista gång. Jag skulle egentligen vilja åka till Borlänge och Gävle o shoppa, men får se om det finns tid för det. Måste boka in en liten resa hem till Lohärad och en till Göteborg också. Räcker tiden till?

intresseklubben antecknar.

Idag har jag varit duktig och målat i ungefär 5 timmar. Hur bra är inte jag(?). Imorgon väntar jobb, för att jag sedan ska åka och hämta min bror vid tåget. Middag på McDonalds blir det troligtvis imorgon, enligt tradition.

Måste fixa en klipptid snarast.

d e s ,min lugg har blivit för lång igen, INTE OKEJ!


hallå där ,

Jag har varit väldigt dålig med uppdateringen här, det kan jag väl erkänna. Ska försöka bli bättre, men dock inte ikväll. Idag kom vi hem ifrån vår minisemester i Norge. tisd-torsd var vi där och precis som förra året var det inge vidare väder som mötte oss uppe bland bergen. Trevligt var det hur som, men det är alltid skönt att komma hem igen och få träffa käraste Bianca. Imorgon är det jobb som väntar, fred-tisd är det arbete arbete arbete. Dags att sova då kanske.

päron-mint-choklad-paj

Skulle baka en mumsig(?) paj som jag skulle ta med till jobbet imorgon, men då visade det sig att päronen som jag köpt hem, IDAG, var ett år gamla. Blir så less. Får väl bjuda på paj på fredag istället så hinner jag göra en för provsmakning imorgon istället. Låter ju gott, men man vet ju aldrig.

Nu sova, klockan ringer 04.30 imorgon.
god natt !

stugan ,Idag hjälpte pappa och mamma mig att lägga kantstenen vid stugan.
mycket fint blev det ,


sjukling

Igår vaknade jag upp och var sjuk, eller förkyld i alla fall. Från frisk till sjuk under natten, det är verkligen INTE okej! Bara för att jag tänkte träna lite nu under helgen. INTE GLAD!

På onsdag kommer i alla fall mamma och pappa hit o hälsar på. Det ser jag fram emot! :)

RSS 2.0