god natt ,

Efter åtta dagars arbete har jag nu två dagar ledigt. Imorgon hoppas jag på sol, men blir det ingen sådan får jag väl hitta på någe annat. Lite Förhäxad kanske Cat? På fredag vet jag i alla fall att det ska bli sol vilket betyder stekning för min del. Just för tillfället är jag otroligt trött och ska bädda ner mig i sängen. god natt säger jag, mer uppdatering en annan dag.

blablablaaa blabla bla ,

Midsommarhelgen är då över. Det blev ett lugnt firande för mig, en helt nykter helg då jag jobbat fred, lörd och söndag (idag). Jobbar även imorgon, tisdag och onsdag för att sedan ha ledigt i två dagar. Idag har det varit ett underbart väder som jag inte riktigt hunnit ta del av. Min älskade Christian däremot har legat ute i solen flera timmar, vilket resulterat i att han är en aning röd. Det röda kommer det säkert bli till en fin brun färg sen och han är därmed brunare än mig. ILLA! Måste sola varje lediga dag, tyvärr så ska det regna(?) torsdag och fredag. TYPISKT!

midsommar ,



Förra året hade jag jäkligt kul på midsommar (som alla andra som var där kanske redan visste), i år blir det en aning lugnare då jag jobbar hela helgen och måste kunna köra bil både imorgonbitti och dagen därpå.
Inte heller är min bror här detta år, som sagt jag ska jobba en del under helgen.
Snart ska jag i alla fall hem till Catherine för att grilla lite, vilket ska bli mycket gott. Regn, håll dig borta!!
I år vill jag i alla fall ha mig en midsommarkrans.


GLAD MIDSOMMAR!


stugan ,



Idag har Christian varit duktig o målat en strykning lasyr på en vägg.
Jag gillar färgen, toknöjd!


luggdesi ,


john blund ,

Jag är så sjukt trött. Jobbat idag 6-13 för att efter det åka iväg och handla lite. Vidare hem, mysa lite med Bianca och sen packa kylväskan och köra bort till stugan. Somnade nästan i en stol där, men det var lite för kallt då solen hade fått för sig att den skulle gömma sig då jag äntligen var redo att steka. Grillning till middag. Dags att packa ihop allt igen och bege sig hem. Trött som jag är funderar jag på att gå o sova då jag ska upp kl04.30 igen imorgon. Efter jobbet ska jag och Christian försöka måla stugan. Helgen, midsommar, består av jobb så jag har inte riktigt planerat någe annat. Får se om det händer något kul, middag/grillning hemma hos Cat blir det i alla fall på fredag efter jobbet. Äta måste jag ju i alla fall.


This is it ,



Nu bänkar jag mig framför TV3 och tittar på This is it. Har velat se filmen länge så passade utmärkt nu när den visas på TV. Chips, ostbågar och cola + TV = UNDERBART!!!


sommartider ,

Jag undrar verkligen var solen har tagit vägen. I min väska ligger en bikini nerpackad då jag hoppades på strålande sol under mina dagar här hemma i Lohärad, men ICKE! Idag har det väl varit helt okej väder, men hoppas på stekande sol imorgon då jag mycket gärna vill få lite färg i mitt leka ansikte. Det var i alla fall mycket trevligt att träffa Louise idag, och nu får vi allt planera in en helg eller någe som du kan komma upp och hälsa på lilla mig, christian och söta BIANCA.

Ska ta och titta på lite tågtider nu, åker nog hem först på tisdag då jag hade ett mycket trevligt samtal med fröken Jessica igår och vi tyckte båda två att vi skulle ses någe innan jag åker hem och hon flyttar härifrån. Då hon jobbar imorgon förmiddag är det helt enkelt eftermiddagen kvar, vilket betyder att jag får skjuta upp min hemresa till morgonen därpå(?)

titta en fågelunge ,

Så var jag hemma i Lohärad och hälsar på. Tyvärr har det fina vädret försvunnit igen, ingen överraskning direkt. Ska snart bege mig in till Norrtälje med mor min, vi ska kika lite i butikerna och kanske ta en fika innan det är dags för min klipp- och slingtid hos frissan. ÄNTLIGEN!

Imorgon fyller bror min år, vilket betyder att jag måste plocka fram fantasin och hitta på någon födelsedagspresent till honom. Inte lätt kan jag tala om!

Igår när jag och mamma åkte hem ifrån Uppsala så satt det två små fågelungar/bebisar mitt på vägen. Så sprang det där på varsin sida tills de blev så rädda och kröp ihop till små bollar. Otroligt söta var de! Som tur var lyckades vi smyga förbi med bilen utan att någon blev skadad.

jojo - snurrig helt enkelt ,



Så var väskan packad. Tänk att jag tycker det är så drygt att packa så att jag skjuter upp det tills det nästan är försent, vilket sedan resulterar i att jag under hela resan funderar över vad det är som glömdes denna gång. Oftast brukar det inte vara något viktigt då jag repeterar plånbok, mobil, p-piller, nycklar för mig själv typ tusen gånger. Sen tror jag att jag har med mig kläder och skor så att det räcker, eller kanske till och med så att jag kan göra ett extra ombyte varje dag. Kom precis på att jag glömt packa ner bikini (packar ner, hoppas ju på fint väder).

Jag ska alltså hem till Lohärad över helgen, UNDERBART!! torsd-månd (kanske söndag)
Imorgon blir det först lite jobb för att jag sedan ska lyckas släpa med mig mina väskor och påsar till tågstationen, vilket jag inte direkt ser fram emot. Tycker inte om att gå långa(?) sträckor med packning.
På fredag har jag även min klipp- och slingtid vilket jag har längtat efter läääänge. Jag har bestämt hur det ska klippas, men i nästa sekund så undrar jag om jag ska göra någe annat, men nej jag tror jag har bestämt mig.

Nu måste jag nog sova, ujujuj va tiden springer iväg. Hungrig börjar jag bli också. När jag blir hungrig på kvällen skyndar jag mig att gå o sova så att jag snart får komma upp och äta frukost. Smart va?

god natt!!


räddaren i nöden ,

Satt igår och pratade i telefon med min mor och gnällde över att alla serier har haft säsongsavslutning, inte heller finns det några avsnitt att se på Internet. Det var som om någon hörde min olycka och tyckte att jag har gjort mig förtjänt av lite bra underhålling i form av serie. Idag dök nämligen det första avsnittet av säsong 3 ifrån True blood upp på nätet. Jag har precis tittat på det och väntar nu på att fler avsnitt ska ploppa fram. Härligt!

Nu är det däremot dags för mig att sova. Imorgon ska jag jobba igen, dock eftermiddagspass men det är hur som bra om jag lyckas gå upp i hyffsad tid. I och för sig kommer det inte vara svårt att vakna i rätt tid, eller kanske till och med lite tidigare än "rätt" tid då jag har en levande väckarklocka som gärna vill att jag ska gå upp när hon säger så.

två rostade mackor med gräslök på ,

Idag har C och jag varit in till Falun, för att sedan åka till Borlänge och sedan tillbaks till Falun innan det var dags att åka hem igen. Christian har nu köpt sig en cykel och jag har köpt... ingenting, eller jo födelsedagspresent till mor min har vi lyckats fixa men till lillebror har jag/vi inte en aning om vad vi ska köpa.

Vi har även haft tid att åka iväg en sväng till stugan för att se hur det såg ut. Jag passade på att ta med mig en knippe gräslök hem ifrån mitt lilla kryddland. Sen när jag kom hem rostade jag två mackor, på med smör och sedan hackad gräslök. SÅ GOTT! Åt det nästan jämt till frukost under sommarperioden när jag bodde hemma. Underbart med lite "nostalgimat" + att jag snart ska göra iordning lite varma mackor, vilket var ett vanligt kvällsmål hemma.

Torsdagen och helgen närmar sig även med stora steg. På torsdag kl19.34 sätter jag mig på tåget mot uppsala där jag blir hämtad av min kära mor och/eller far för att sedan åka hem till Lohärad. På fredag har jag en klipp- & slingtid. ÄNTLIGEN! På lördag fyller bror min 20år, vilket betyder att det kommer lite besök till Lohärad. Sen ska jag se till o träffa söta Louise något någon av dagarna också. Kanske någon annan som har lust o ses? Eftersom jag inte jobbar på måndag (för tillfället i alla fall) så kanske det blir till att åka hem då istället för på söndag. En extra dag hemma på landet är inte helt fel, hoppas på SOL.

en grön smörblomma ,

Sitter i soffan med en kudde på magen och inbäddad i en filt. Som straff för att jag ätit för lite under dagen fick jag så sjukt ont i magen under/efter middagen. Sådär två timmar senare är det fortfarande inte bra och jag funderar på om jag ska bädda ner mig i sängen istället. Jag har i alla fall hunnit tvätta två maskiner tvätt, diskat och städat + sorterat upp kläderna som har legat på golvet i sovrummet och i klädkammaren bara för att jag har varit för lat att fixa det förut. Nu är det i alla fall lite ordning, dock är det nu mer kläder som ligger inne på sängen och väntar på sortering. Förutom städning har jag också (som tidigare inlägg berättat) tittat på Vampire diaries, de två avsnitten som var kvar. När det sista avsnittet var klart satt jag länge kvar och var irriterad över att säsong två visas först i september(?). Är fortfarande väldigt besviken och vill se fortsättningen nu, det är ju så spännande!

Imorgon ska Christian och jag iväg och kika lite i butikerna i Falun och möjligtvis även i Borlänge. Födelsedagspresenter måste inhandlas då både min lillebror, mamma och pappa fyller år snart. Har däremot inte en aning om vad jag/vi ska köpa.

Nu fick jag sällskap av sötaste Bianca som ville mysa lite, så adjö!

vampire diaries



Som det TV-freak jag är tittar jag på en rad olika serier. Expert på att bestämma mig att jag ska se en serie bara genom att se reklamen för den, och då serier och filmer som har med vampyrer att göra är lite extra bra var det inte någon överraskning att jag skulle följa Vampire diaries. När det i torsdags var säsongsavslutning på TV innan första säsongen var klar kastade jag mig istället över till datorn för att titta på de fem avsnitt som var kvar. Tittade precis på det sista avsnittet och som alltid ska det ju sluta så spännande. Låter säkert riktigt fånigt, men jag som verkligen fastnar i serierna vill verkligen se fortsättningen NU!! Självklart kommer säsong 2 först i september(?) Irriterande!!


OKEJ, inte OKEJ

Är trött efter en dag på jobbet. Känner mig helt tom i huvudet och var mycket hungrig den sista timmen på jobbet vilket resulterade i att jag plockade upp mat på McDonalds på vägen hem. Kommer hem till en otroligt sällskapssjuk och gnällig Bianca. Äter lite ostkrokar (som Cat brukar kalla det) till efterrätt och funderar starkt på att titta på lite Vampire diaries på datorn då det har varit säsongsavslutning på TV, INTE OKEJ!

Imorgon är en ledig dag, men min kära jobbar 12h (kl6-18) vilket gör att jag inte riktigt vet vad jag ska hitta på då. Sovmorgon har jag lärt mig att jag inte får här hemma nu när Bianca inte får vara i sovrummet, och därmed har ett nöje med att väcka mig senast kl8.

Nu fick jag ett sms av fröken Catherine om en förfrågan om lite Förhäxad-tittande ikväll. Tackar gärna inte nej till det så ett besök hos C & B lär det väl bli om en timme eller två. Nu, som sagt, Vampire diaries.

förgiftade äpplen ,



Allt går inte att förklara, det är vad det är.


Har kommit hem ifrån Catherine där tre avsnitt av sista säsongen Förhäxad visades. Nu börjar det närma sig ett slut och det är bara 10 avsnitt kvar, eller? Sen är det bara att börja med nästa serie som jag tror blir "Sex and the city".

Om en vecka kommer jag befinna mig i Lohärad och den 18onde har jag även en tid hos frissan. Äntligen ska jag göra något åt mitt kaos till hår. Hoppas även att jag ska hinna träffa någon eller några vänner när jag äntligen kommer hem en sväng. Sen är det så att min lillebror fyller år den 19/6 vilket är den självaste anledningen till mitt besök + att jag får träffa lite släkt i samband med firandet. Allt annat är bara en bonus.


charmed ,

Nu ska jag bege mig hem till Catherine och titta på Förhäxad. Då det var väldigt länge sedan vi tittade på lite Charmed ska det bli mycket trevligt. Dags att packa ihop mina saker (chips, choklad och läsk) och skutta in i bilen. tjo!

ett päron som smakar citron ,

Min lediga dag började inte riktigt som jag hade planerat. Såg fram emot en härlig sovmorgon, men söta(?) lilla Bianca hade andra planer och tyckte att jag skulle gå upp kl06 imorse. Jag som hade på planer på att sova längre än så försökte ignorera jamandet och gnället som kom ifrån andra sidan dörren. När Bianca inte gav upp utan fortsatte i ungefär en timme till insåg jag att jag skulle få mer sömn på soffan så jag tog mitt täcke och min kudde och gick ut och gjorde den sällskapssjuke Bianca Bon jovi sällskap. Fick därmed några timmar sömn till.

Tittade på TV och åt frukost. Gjorde inte så mycket tills jag fick laga mat åt min kära Christian som var trött och ville vila lite innan jobbet. Lagade mat och diskade för att sedan se att Biancas mat är slut, vilket betyder att det blir en tur in till Falun för min del. Hade även planer på att jag skulle plantera ut mina gurkplantor på balkongen då de ser ut som om de har ett hemskt öde att möta annars då ingen av de tre ser så där jättepigga ut. Lyckas bära ut allt medan Christian får hålla i Bianca som är allt för nyfiken på den där balkongen. När jag ska börja plantera märker jag att det är fel jord jag har hemma. Tur att jag hur som var tvungen att åka in till Falun då jag nu även måste göra ett litet besök på Plantagen.

Det blir väl helt enkelt till att byta om så att jag kan gå ner och hämta bilen som C tog till jobbet och sedan bege mig till Falun så att det blir avklarat. Sen har i alla fall Cat frågat om vi inte ska titta på lite Förhäxad, vilket det var allt för länge sedan vi gjorde så det tackar jag inte nej till. Så vad säger du Catherine, blire än träff ikväll eller?

chipstok ,



Nu har jag provat OLWs nya ugnsbakade chips och jag måste säga att de smakade mycket bra. Jag som annars brukar köpa Estrellas Less fat chips just för att jag tycker vanliga chips är för feta i smaken gillade denna variant. Chipsen är krispiga och känns "nyttigare", sourcream & sweet chili var lite klen i smaken medan Sourcream & onion var lite bättre.
Mycket goda (enligt mig) och helt klart värda en chans.

I övrigt, jobbat hela veckan än så länge men imorgon väntar en ledig dag där en inplanerad sovmorgon börjar dagen. Sen har jag planer på att ligga i soffan som en lat typ och kolla på TV eller kanske en film.
Om jag orkar skulle jag behöva tvätta lite och kanske städa en aning i sovrummet, hur mycket eller vad som blir gjort visar sig imorgon. Sen är det jobb fredag och lördag för att sedan vara ledig på söndag. Nästa helg väntar ett besök i Lohärad/Norrtälje. Längtar!!


glädje ,



Helgen var helt underbar. Tycker det är så mysigt när mamma och pappa är här och hälsar på. Lillebror Dennis följde även med denna gång vilket var trevligt. I fredags jobbade jag hela dagen (06-19.10), en halvtimme innan vi stängde kom mor, far och bror fram till Falun och tittade in i butiken. Sen var det fullt upp hela helgen. I lördags var vi till Plantagen och köpte äppelträd, rosbuske, buskar och blommor. Vidare till tomten/stugan för att plantera ner alla växter i jorden. Då inte tiden riktigt räckte till fick vi fortsätta på söndagen. Pappa och Chrisitan sådde gräs så nu hoppas vi på regn under veckan. I lördags passade vi även på att grilla. Helt underbar helg helt enkelt.
Härligt att jag snart ska åka hem till Lohärad igen.


tick tack ,

Svar på din fråga Catherine, "Blogg-Desi" har inte varit hemma, känns det i alla fall som. ;) Har jobbat och varit nere vid stugan eller inhandlat saker till denna. Nu är jag dock hemma, i alla fall i en 30min till sen bär det av mot jobbet där det är dags för ca 13h jobb (6-19.10). Sen när jag slutar ska förhoppningsvis min mor, far och lillebror kommit fram till lilla Grycksbo. De är på besök under helgen och som jag har längtat efter denna helg. Vi litar på vädergudarna och hoppas att solen stannar kvar så att det blir fint väder. Skulle behöva sitta ute i solen en stund då jag har jobbat eftermiddagar den senaste veckan och missat denna underbara sol som är oss på besök. Nu är det dags för mig att äta upp min frukost.
Ska försöka hålla igång uppdateringen under helgen!

RSS 2.0